Uçuşun Kelebekler

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
Uçuşun Kelebekler Hurremin Kapısına...
spa0377r.jpg

spa0364x.jpg

spa0366.jpg

Yine Alevciğimin artan iplerini değerlendirdim. Aslında aklımda bambaşka bir fikir vardı ama ipler kalın gelince istediğim gibi olmadı söktum ve ortaya böyle bişey çıktı.. Alevciğim ister kapısına assın, ister duvarına yada tek tek ayırıp nisan hanımın beşiğini suslesin veya aşağı sarkan kurdalelere birer patik bağlayıp doğumda kapı susu diye kullansın anlayacağınız joker gibi bişey oldu. Dilerim beğenir :asigim:

YAPILIŞI

3.5 NUMARALI TIĞ VE KADıFE ıPLE 18 ZıNCıR ÇEKıLıR VE BıRLEŞTıRıLıR 3 ZıNCıR ÇEKıLEREK ÇIKILIP 4 DEFA ıKıLı TRABZAN YAPILIR.3 ZıNCıR ARAYA ÇEKıLıP TEKRAR 4 ADET ıKıLı TRABZAN YAPILIR. BU ıŞLEM YUVARLAK ıÇıNE 8 DEFA YAPILIR.

spa0359.jpg

BıR ÜST SIRADA ARALARA ÇEKTıĞıMıZ 3 ZıNCıRLERı YıNE 4 ıKıLı TRABZAN BU SEFER TEK ZıNCıR VE YıNE 4 ADET ıKıLı TRABZAN YAPARAK TÜM 3 ZıNCıRLıK ARALAR 8 ADET TRABZANLA DOLDURULUR.

spa0360u.jpg

SON SIRADA ıSE MOTıFıN ETRAFINA AYNI ıŞLEM YAPILARAK ÇEVRELENıR.

spa0361u.jpg
[

MOTıF ıKıYE KATLANIP UST KANATLARI VE ALT KANATLARI ORTAYA ÇIKTIĞINDA MOTıF TAMAMLANMIŞ OLUR.

spa0362k.jpg

ANTENLERıN YAPILIŞI

KOLı BANDININ UCUNU ÇOK AZ AÇIP DIŞA DOĞRU KIVIRIN YAPIŞKAN YUZU HEP USTTE KALACAK ŞEKıLDE YUVARLAYIN VE KıBRıT ÇÖPU KALINLIĞINA GELıNCE KESıN

spa0382m.jpg

YAPTIĞINIZ ıLK PARÇAYI TEKRAR BANDIN UZERıNE KOYUN VE AYNI ŞEKıLDE SAYMAYA DEVAM EDıN

spa0383.jpg

ıSTEDıĞıNıZ UZUNLUĞA GELDıĞıNDE KESıN, UZERıNı KADıFE ıPLE SARMAYA BAŞLAYIN ARALARDA AÇIKLIK OLMAMASINA DıKKAT EDıN ÇUNKı BıR DEFA SALDINIZMI SöKMESı ıMKANSIZ

spa0385t.jpg

BU ŞEKLıDE TAMAMLAYIN VE BıR TANE DAHA YAPIN EN SONUNDA ANTENLERıNıZı KELEBEĞıN TAM ORTASINA DıKıN

spa0386.jpg

Son düzenleme:
Oyy kizim bunlari görmesin.Kelebek hastasi.Anne sende yap diye tutturur yoksa.Bende hic beceremem böyle seyleri.
Ellerine saglik.

Oyy kizim bunlari görmesin.Kelebek hastasi.Anne sende yap diye tutturur yoksa.Bende hic beceremem böyle seyleri.
Ellerine saglik.

canım teşekkur ederim.. beceremem diye bişey yok inanki o kadar basit ki 1 saatini bile almaz.. daha sonra nasıl yapılacağını anlatacam yerimseniben

delikafadulden.......delikafadulden.........delikafadulden.......delikafadulden.........delikafadulden
inanmıyourm..... delisin sen...delikafadulden
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... delikafadulden
direk doğuma gidiyorum..... ayyyyyyyyyyyyyy.... nisan çok şanslı yaw....ayyyy....:1shok:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr... bittim .. başka kelime yok bulamıyorum......çılgınsın ...delikafadulden
benim dimi bu şimdi ayyy yaşasın yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey::dance::sm_cool:

delikafadulden.......delikafadulden.........delikafadulden.......delikafadulden.........delikafadulden
inanmıyourm..... delisin sen...delikafadulden
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... delikafadulden
direk doğuma gidiyorum..... ayyyyyyyyyyyyyy.... nisan çok şanslı yaw....ayyyy....:1shok:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr... bittim .. başka kelime yok bulamıyorum......çılgınsın ...delikafadulden
benim dimi bu şimdi ayyy yaşasın yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey::dance::sm_cool:

canımcım beğendinmi ya çook sevindim... sırnaşık şey gule gule guzel gunlerde kullanın inaşllah Şeniz
Yanlızzz sana değil onlar annesi, teyzesinden nisan a kaydirigubbakcemile2

canımcım beğendinmi ya çook sevindim... sırnaşık şey gule gule guzel gunlerde kullanın inaşllah Şeniz
Yanlızzz sana değil onlar annesi, teyzesinden nisan a kaydirigubbakcemile2

nisanım çok şanslı .yerimseniben.. senin gibi teyzesi var.....:dance:

sersoycum yine ne güzel ciciler yapmışsın, artık iplerden olduğuna kimse inanmaz valla
süper olmuşşş hürremcim güle güle kullan canım iyi günlerde:)

sersoycum yine ne güzel ciciler yapmışsın, artık iplerden olduğuna kimse inanmaz valla
süper olmuşşş hürremcim güle güle kullan canım iyi günlerde:)

teşekkur ederim hayatım beğendiğine çok sevindim.. bu iplerde çok bereketli çıktı canım hala daha bitmedi kaydirigubbakcemile3

diyecek birşey bulamadım ne yapayım :çok üzgünüm: kıskandım..

canımm ellerine emeğine sağlık nasıl bi güzellik buu keşke benimde yeteneğim olsada bende yapabilsema.s.

bu arada senin parfüm şişelerini bir sitede gördüm çalmışlar

X