Uçuş hakkında bilgisi olan?

Karlidaglar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
348
348
103
Herkese iyi akşamlar. Çağrı merkezini aradım ama açmadılar 7dk boyunca bende size sormak istedim. Uçakta parfüm(30 ml) deodorantı el bagajına mı yoksa valize mi koymamız gerekiyor? Ayrıca ben annemle yolculuk yapacağım (bildiğim kadarıyla 15 kglik kişi başına valiz ağırlığı oluyormuş) tek valiz yapsak annemle 30 kg olsa falan sorun olur mu?

30 mllik parfümü sorun etmezler belli bi miktara kadar sorun degil.. ama siz yine de sıvı malzemeleri bagaj bavulunuza koyun ki bir de bavulu açıp tek tek göstermekle uğraşmayın.. tek valiz olayıda sorun olmaz iki kişiyiz demeyi belirtin ama tabi ayrı ayrı olması şartı Yok total e bakılır :)

Teşekkür ederim :)

Valize koy bence
Bavul Hakkı ek ücret ödersiniz sınır aşılırsa o yüzden iki bavul yapım

30 ml parfum sorun olmaz. Ben cantamda goturecegim 100ml alti sivi esyalarimi fermuarli plastik bir posete koyuyorum daha kolay oluyor. Bagajida sorun yapmazlar. Simdiden hayirli ucuslar

Riske atma problem olabilecek her esyayi valize koy. Agirlik meselesi de biraz gorevlinin insiyatifine kalmis. Kimi ucakta yer varsa 10 kg assa problem yapmiyor kimi 1kg olsa problem yapiyor. Risk alma 2 bavul yap.

parfüm deodorant gibi eşyalarınızı el bagajına koymayın, kontrol sırasında direkt bulup çantadan çıkarıp çöpe atıyor görevliler, ben yaşadım çünkü tek valiz de sorun olabilir tek kişinin 30 kg. lık eşyası varmış gibi düşünebilirler

Sıvı koymayın annem sivi sabun vardı el bagajinda sorun yaptılar hepsini valizi koyun bence

Biz eşimle beraber yolculuk ederken iki bavulu beraber tarttılar hep. Toplama baktılar.hani atıyorum birimizin 18 olmuştur birimizin 12 olmuştur ama üst üste tarttılar hep.

Yurt ici bilmiyorum ama yurt disi iki kisinin bagaji ayri ayri olmali yani sizinki 15 +15 seklinde 2 valiz parfümde kesinlikle el bagajında aliyorlar ister 30 ister 10 ml olsun valize koymalısın...

Yurtiçi yurtdışı çok uçtum ve 2 bavula gerek yok iki kisininkini beraber hesaplıyorlar zaten.ayrica sıvı olan herşeyi bagaj bavuluna verin garantiye alın.iyi uçuşlar

30kglik tek valiz oluyor diye biliyorum zaten check in yapılırken birlikte yapıyorsunuz, e biletiniz de birlikte alınmış, bagaj haklarınızı birleştirebilirsiniz tabiki

Soyadlarınız aynıysa valizler birlikte tartılır, sorun olmaz. 100 ml.nin altındaki sıvılar el bagajında taşınabilir. Şeffaf poşete koyarsanız kontrol esnasında sizin için kolaylık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…