How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

uçurumun eşiğindeyim

elendis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
23
0
86
İstanbul
uçurumun eşiğindeyim hiç kimse görmüyor..eşimden ayrılalı 2 sene oldu 4 yaşında bir kızım var annem ve kızkardeşimle yaşıyorum.. hepsine cok ama cok uzağım evde bir yığın maddi manevi sorun var bir türlü doğrulamıyorum..psikiyatriste gittim majör depresyon tanısı koydu bir yığın ilaç verdi psikolağa sadece bir seans gidebildim parasızlık yüzünden..çalış para kazan yeni bir hayata başlarsın demeyin. türlü işlerde çalıştım lise mezunuyum düzgün bir iş bulamadım zaten artık çalışmak içinde gücüm yok..defalarca kızımıda kendimide öldürmeyi düşündüm kötü anneyim dimi evet kötü anneyim çocugumu hic düşünmüyorum tüm bunları o doktorlarda söyledi birilerinin söylemesine gerek yok herşeyin bilincinde ve farkındayım zaten ben.. ama öyle anlar geliyorki kızımın keşke doğmamış olmasını diliyorum bu cok kötü bişey biliyorum ama öyle işte ve bunu kimseyle paylaşamıyorum beni hemen kötü anne ilan ediyorlar.. haklılarda boşandıgım nefret ettigim adamın umrunda bile değil cocuk o kendi hayatını cok rahat yaşıyor tüm sıkıntıyı ben çekiyorum..doğmamış olmalıydı yazık ettik günahsız bir meleğe..kızımı cok seviyorum yüzüne baktıkca içim titriyor..ama yazık oldu işte..sırf onun icin bile tutunamıyorum hayata..yaşama stegim sevincim hic kalmadı..bunları paylaşıcak tek bir arkadaşım dahi yok..düşünün tek bir arkadaşınız bile yok komsu arkadaş dost akraba hic yok. sosyalleş arkadaş edin demeyin bunada gücüm yok şikayet etme ozaman diyebilirsiniz bense sadece tebessüm edebilirim.. yeni 3 aylık bir ilişkim var seviyoruz birbirimizi oda benim gibi pek normal bir psikolojiye sahip değil kendi cehennemize ortak oluyoruz işte..sorunluysa ilişkini bitir demeyin. yalnız kaldımı iyice dibe vuruyorum o en dibin nasıl karanlık ve çamurlu oldugunu tahmin dahi edemezsiniz..biz en dipte bulduk birbirimizi o benden daha güclü ikimizi birden gün yüzüne cıkardı bazı kullandıgımız zararlı maddelerden bizi ikimizide uzak tutmayı başardı..kızımıda cok seviyor o hayatımıza girdiginden beri kızımda cok büyük gelişmeler oldu benden cok daha iyi ilgileniyor benden cok daha iyi davranıyor ona..ama ben korkuyorum heran gidicek biticek gibi geliyor..şimdi bizimle yaşamaya başladı yakında nikahta yapıcaz..tüm gün evin icindeyiz bazen cocuk parkına yada alışverişe gidiyoruz o internet üstünden calıştıgı icin işe gitmek gibi bir sorunuda yok..hic sıkılmıyor hic bunalmıyor keyfi cok yerinde ama ben dayanamıyorum o en dibi özlüyorum cok kötü bu dimi evet biliyorum cok kötü ona bunu söyleyemiyorum beni dizginlemek icin ve beni mutlu görmek icin öyle cok caba sarfediyorki fakat tüm bunlara ragmen aramızda çözemedigim görünmez duvarlar var hala cok yorgun ve cok yaralıyız ikimizde tüm bunları bir solukta yazdım duvarlardan başka konusabilicegim hic kimse yok..kafa dengim beni anlayabilicek arada bir kahve icebilicegim bir kadın arkadaşım olsaydı hani dertleşebilicegim ne güzel olurdu ama yok işte eski evliligimle birlikte tüm arkadaşlarımı kaybettim arkadaşlarınızın değerini bilin..sevgiler

Canım dertleşebileceğin bir değil binlerce kadın arkadaşın var. Yaşadıklarının bilincindesin. Ve bu yaşadığın psikolojik dertlewrin tedavi edilebilir olduğunun göstergesi. Tutunman gerek. Başka şansın yok, başka şansımız yok.

Yalnız değilsin. Bak birazdan pek çok kişi hikayesini yazmaya başlayacak. Senin yaşadıklarının benzerini yaşamış yüzlerce kadın. Ama çocuğun varsa hayatın sadece sana ait değildir artık. Çözümü bulacaksın ve yaşamaya devam edeceksin. Mecbursun. Unutma ki bazen yüzeye çıkmak için dibe vurmak gerekiyor

kızkardeşim ve annemle yaşıyoruz demişsin hemde sevgilide bizle kalmaya başladı gün boyu evdeyiz diyorsun. bende düzenli bir hayata geçmen gerek hemen iş bul çalışmak insanın psikolojisini düzeltir. Ayrı bir eve çık önce düzen sonra huzur. Bu alt yapıdır. Sonra bunun üzerine koyacağın herşey sağlıklı olur inan.

Uçurumun eşiğinde değilsin.
Uçurumdan çoktaaan düşmüşsün.
Şimdi tırmanıp çıkman gerekiyor.

Onu demeyin,bunu demeyin deyip bütün kapıları kapatmışsın.
Kendini çaresizliğe mahkum ediyorsun.
Kimse çaresiz değildir,kurtulmanın her zaman bir yolu vardır.
Sen o yolu görmek istemiyorsun,hepsi bu.

Kiminle yaşadığını ben de anlamadım.Annenlerle mi,sevgilinle mi ?

Selam arkadasim öncelikle Allah yardimcin olsun,

evet kizin geldi bu dünyaya ve artik var bu dünyada,babasi ilgilenmiyorsa o masum melegin önce Allah sonra senden baska yakin olani yok,sana emanet!Emanetine iyi bak ne zorluk versede hayat,daha dogrusu bunu yapmaya calis!

Anlayamadim nasil özlüyorsun o en dibi?

Merhaba,

Eminim teselli veya öneri vermeye çalışan kişilerin yazdıklarını okuduğunda 'yaşayan bilir'diyorsunuzdur amaÖLÜMDEN BAŞKA HERŞEYİN ÇARESİ VAR. Düşünün ki bu bir imtihan,bu sancı çeken bir kadının doğumunu gerçekleştirmek için çektiği 'aziz bir çile'... Kötü olmasa iyinin,acı olmasa tatlının,sıkıntı olmasa huzurun hiçbir manası yoktu şimdi dünyada.Siz çektiğiniz skıntının ileride 'iyi ki de çekmişim..' diyeceğiniz birşey olmayacağını nerden biliyorsunuz?

Psikiyatriye gidebilmek için imkanınız yok anladığım kadarıyla,ama burada birşeyler yazabildiğinize göre internet elinizin altında. Lütfen rahatsızlığınızla ilgili yazılar okuyun,bunu yaşayanların fikir paylaştığı forumlara üye olun. İnsan 'bilmediği şeye karşı Korkuyla yaklaşır'.. Bu herşeyde böyledir. Teşhisi konulan rahatsızlık karşısında ACİZ değilsiniz,o kim ki sizi devirecek? İnanın ,güvenin kendinize, Rabbinize sığının. İntihar falan asla düşünmeyin,eğer intihar kurtuluş olsaydı inanın ben de intihar ederdim.

aMA size verilen bu hharika bedenin, siz daha Allah'a hiçbir şey vermemişken onu size veren Rabbiniz'in bahşettiği bedenin Hakkını taşıyorsunuz üstünde.Şükrünü eda etmek gerekir.İyi bakmak gerekir.İçinden geçtiğiniz ateş çemberi,sizi hayata karşı güçlü kılmak için bir FIRSAT. Fırsatı değerlendiren kişi Karşılığını alır.
Lütfen aciz görmeyin kendinizi. Siz etrafınızdakileri sizden daha mı iyi sanıyorsunuz? Herşey dıştan görünüşte mükemmel ve çok güzeldir,sorunsuzdur. Ama gerçekte öyle değil.Bu yüzden direnin Allah aşkınıza.

Belki çalışmak için gücünüz yok gibi geliyor ama,siz adımı atın Allah büyüktür,çalıştıkça -kendinizi dinleme fırsatınız azalacaktır ve ufkunuz olaylara bakış açınız değişecek-genişleyecektir.

Merhaba,

Eminim teselli veya öneri vermeye çalışan kişilerin yazdıklarını okuduğunda 'yaşayan bilir'diyorsunuzdur amaÖLÜMDEN BAŞKA HERŞEYİN ÇARESİ VAR. Düşünün ki bu bir imtihan,bu sancı çeken bir kadının doğumunu gerçekleştirmek için çektiği 'aziz bir çile'... Kötü olmasa iyinin,acı olmasa tatlının,sıkıntı olmasa huzurun hiçbir manası yoktu şimdi dünyada.Siz çektiğiniz skıntının ileride 'iyi ki de çekmişim..' diyeceğiniz birşey olmayacağını nerden biliyorsunuz?

Psikiyatriye gidebilmek için imkanınız yok anladığım kadarıyla,ama burada birşeyler yazabildiğinize göre internet elinizin altında. Lütfen rahatsızlığınızla ilgili yazılar okuyun,bunu yaşayanların fikir paylaştığı forumlara üye olun. İnsan 'bilmediği şeye karşı Korkuyla yaklaşır'.. Bu herşeyde böyledir. Teşhisi konulan rahatsızlık karşısında ACİZ değilsiniz,o kim ki sizi devirecek? İnanın ,güvenin kendinize, Rabbinize sığının. İntihar falan asla düşünmeyin,eğer intihar kurtuluş olsaydı inanın ben de intihar ederdim.

aMA size verilen bu hharika bedenin, siz daha Allah'a hiçbir şey vermemişken onu size veren Rabbiniz'in bahşettiği bedenin Hakkını taşıyorsunuz üstünde.Şükrünü eda etmek gerekir.İyi bakmak gerekir.İçinden geçtiğiniz ateş çemberi,sizi hayata karşı güçlü kılmak için bir FIRSAT. Fırsatı değerlendiren kişi Karşılığını alır.
Lütfen aciz görmeyin kendinizi. Siz etrafınızdakileri sizden daha mı iyi sanıyorsunuz? Herşey dıştan görünüşte mükemmel ve çok güzeldir,sorunsuzdur. Ama gerçekte öyle değil.Bu yüzden direnin Allah aşkınıza.

Belki çalışmak için gücünüz yok gibi geliyor ama,siz adımı atın Allah büyüktür,çalıştıkça -kendinizi dinleme fırsatınız azalacaktır ve ufkunuz olaylara bakış açınız değişecek-genişleyecektir.

Canim arkadasim güzel yorumun icin ben sana tesekkür etmek istiyorum!!

Dün gece aklima geldi öylece- dedim ki Allahin verdigine isyan ederek acaba ne yaptigimizin farkindamiyiz,yani ona töbe töbe isine karisiyoruz...ama zor bir yol böyle düsünmeyi tamamiyle hayatinin sIkI bir parcasi haline getirebilme...cünkü evet ölmeye zaten ölecez...ama bu hayatin bir anlami var,olmali!!!

Keske yalan seyler pesinde kosmasak hayatta:59:

maddi sorunum var diyorsun ama zararlı maddeleri satın alabilecek parayı bulabiliyorsun .

Ne olursa olsun uçurumun eşiğinde hatta uçurumdan düşmüş olan sen değilsin "Kızın" düşmüş asıl uçurumdan

Sevgili kızım müsadenle kızım diye hitap etmek istedim sana...

Yaşadıgın travmayı bir çocukla yalnız kalmanın ne demek oldugunu iyi bilirim. Delice seversin yavrunu ama dogmamış olsaydı keşke dersin ona bir hayat sağlayamayacagını düşündükçe sonra oturur kendine lanet edersin bu canından fazla sevdigin varlıgın doğmamış olmasını dilediğin için ve sonra gene kahrolur içinden binlerce töbe edersin için titrer ona bir şey olacak diye.

Hayat yavrum düz bir ova değil hayat dedigin çukurlarla kaplı bir düzlük. Düşecek kalkacak belki gene düşecek sonunda ayakta kalmayı ögreneceksin.Çok bunaldıgın zamanlarda evladının yüzüne bak bir tanem hayatın kirliliği içinde parlayan o tertemiz yüz sana hayatın o kadarda kirli olmadıgını gösterecek. Ve dahada bunalırsan uzaga gitme bu site içinde evlat hasreti çeken ve kalben her birine dua ettiğim insanların yazılarını oku ve yaradanın sana bir evlat vererek ne derece büyük bir lütufta bulundugunu oku gör müşahede et.

Yaradan karşına temiz bir insan çıkartmış ve ona tutunmuşsun. Oturup ne zaman gidecek diye düşünmek yerine her anın tadını çıkart bir tanem. Ve varsay ki gerçekten gidecek buna hazırla kendini yıkılma dogrul bas ayaklarının üstüne. yanındayken ona yaslanmışken bir iş ara bir tanem. Bunu kendin için yap sadece kendin için çocuguna aldırmayan nefret ettiğini söledigin boşandıgın eşine inat yap. Yarın evladın büyüdügünde biz başardık diyebilmek için yap ve en önemlisi barış kendinle bir tanem affet kendini ve yeniden sevmeyi ögren kendini sen seni sevmeyi yeniden ögrendiginde hiç bir şey seni yıkamıycak göreceksin.. Sevgilerimle.

Ne güzel kk'da olmak burada olman sana iyi gelecek haplarını kullan kendine gelmeden bir ilişkiye başlaman bana yanlış gibi geldi bu konuda dikkatli ol mutlu olmaya bak hem dertsiz kul yok ki? Kim çok mutlu ki? Bu dünya zaten imtihan ve dert dünyası sen bizim bu kk bulunma sebebimizi bilebilirmisin ?sanmıyorum?

uçurumun eşiğindeyim hiç kimse görmüyor..eşimden ayrılalı 2 sene oldu 4 yaşında bir kızım var annem ve kızkardeşimle yaşıyorum.. hepsine cok ama cok uzağım evde bir yığın maddi manevi sorun var bir türlü doğrulamıyorum..psikiyatriste gittim majör depresyon tanısı koydu bir yığın ilaç verdi psikolağa sadece bir seans gidebildim parasızlık yüzünden..çalış para kazan yeni bir hayata başlarsın demeyin. türlü işlerde çalıştım lise mezunuyum düzgün bir iş bulamadım zaten artık çalışmak içinde gücüm yok..defalarca kızımıda kendimide öldürmeyi düşündüm kötü anneyim dimi evet kötü anneyim çocugumu hic düşünmüyorum tüm bunları o doktorlarda söyledi birilerinin söylemesine gerek yok herşeyin bilincinde ve farkındayım zaten ben.. ama öyle anlar geliyorki kızımın keşke doğmamış olmasını diliyorum bu cok kötü bişey biliyorum ama öyle işte ve bunu kimseyle paylaşamıyorum beni hemen kötü anne ilan ediyorlar.. haklılarda boşandıgım nefret ettigim adamın umrunda bile değil cocuk o kendi hayatını cok rahat yaşıyor tüm sıkıntıyı ben çekiyorum..doğmamış olmalıydı yazık ettik günahsız bir meleğe..kızımı cok seviyorum yüzüne baktıkca içim titriyor..ama yazık oldu işte..sırf onun icin bile tutunamıyorum hayata..yaşama stegim sevincim hic kalmadı..bunları paylaşıcak tek bir arkadaşım dahi yok..düşünün tek bir arkadaşınız bile yok komsu arkadaş dost akraba hic yok. sosyalleş arkadaş edin demeyin bunada gücüm yok şikayet etme ozaman diyebilirsiniz bense sadece tebessüm edebilirim.. yeni 3 aylık bir ilişkim var seviyoruz birbirimizi oda benim gibi pek normal bir psikolojiye sahip değil kendi cehennemize ortak oluyoruz işte..sorunluysa ilişkini bitir demeyin. yalnız kaldımı iyice dibe vuruyorum o en dibin nasıl karanlık ve çamurlu oldugunu tahmin dahi edemezsiniz..biz en dipte bulduk birbirimizi o benden daha güclü ikimizi birden gün yüzüne cıkardı bazı kullandıgımız zararlı maddelerden bizi ikimizide uzak tutmayı başardı..kızımıda cok seviyor o hayatımıza girdiginden beri kızımda cok büyük gelişmeler oldu benden cok daha iyi ilgileniyor benden cok daha iyi davranıyor ona..ama ben korkuyorum heran gidicek biticek gibi geliyor..şimdi bizimle yaşamaya başladı yakında nikahta yapıcaz..tüm gün evin icindeyiz bazen cocuk parkına yada alışverişe gidiyoruz o internet üstünden calıştıgı icin işe gitmek gibi bir sorunuda yok..hic sıkılmıyor hic bunalmıyor keyfi cok yerinde ama ben dayanamıyorum o en dibi özlüyorum cok kötü bu dimi evet biliyorum cok kötü ona bunu söyleyemiyorum beni dizginlemek icin ve beni mutlu görmek icin öyle cok caba sarfediyorki fakat tüm bunlara ragmen aramızda çözemedigim görünmez duvarlar var hala cok yorgun ve cok yaralıyız ikimizde tüm bunları bir solukta yazdım duvarlardan başka konusabilicegim hic kimse yok..kafa dengim beni anlayabilicek arada bir kahve icebilicegim bir kadın arkadaşım olsaydı hani dertleşebilicegim ne güzel olurdu ama yok işte eski evliligimle birlikte tüm arkadaşlarımı kaybettim arkadaşlarınızın değerini bilin..sevgiler

her sıkıntına kendince bir bahane yaratmışsın onlara inanıp inanıp bunalım yaşıyorsun. o kullandığın maddeleri bırak ilk önce sonra da lise mezunuyum demişsin. şanslısın yine hayata bir yerden tutunabilirsin. mesela ilk önce bir iş bul çalışmaya gücüm yok çok klişe bir bahane bence. Bak bende iki sene öncesine kadar lise mezunuydum yaşım 28 iki yıl önce üniversiteyi kazandım ve şuan okuyorum. hiç bir zaman geç değil bence. üstelik benimde 4 yaşında bir kızım var eşimin işle ilgili problemleri var herzaman işi olmuyo ama genel olarak evde huzurluyum tek sıkıntım biran evvel iş hayatına atılmak istemem. inşllah devlet memuru olmak istiyorum. olucamda Allah izin verirse. Maddi sıkıntıyı inan herkez birşekilde çekiyo maneviyatını düzeltmeye bak ilk önce. Rabbime sıgın o sana yol gösterir. 2 sene önce evde ne yapabilirimin derdindeydim çünkü eşim özel sektörde kesinlikle çalıştırmaz lise mezunu olarak da devlet kadrosuna girmek çok zor bende açıktan olsun okurum dedim sınava girdim çok şükür ist. üniyi kazandım hemde açıköğretimde değil. yani iste yeterki sen rabbime bir git o sana bin gelir merak etme. sabır sabır sabır herşeyin ilacı. Birde evladın için elaleme o kadar güvenme sakın ona emanet etme ne kadar güvenirsen güven. neler neler okuyoruz duyuyoruz bence temkinli ol. Rabbim sesini duysun huzur ve mutluluk versin sana ve senin gibi çıkmazda olan herkeze

iş ilanları var oralara baktınmı kadın koruma dernekleri var orayada gidebilirsin kızın allahtan sana bir hediye bunu unutma çok zor bir durum bu travmatik bir duruma benziyor kendine hakim ol kızının ne günahı var kızınmı olanlardan sorumlu kızını kaybetsen allah korusun nasıl olucak durumun dahada için yanıcak kızın ilerde sana destek olur nolur kızının değerini bil kızına ve kendine zarar verme

Çalışmanı bende isterdim ama depresyonlu insan verimli olamaz zaten özel sektörün şartları çok ağır kendini rahatlatacak hobiler bul dantel ,örgü gibi

Ya konu sahıbı ksr bakmasın yada baksın ama ..
İnsan kendini uçurumun dibine dibine iterse hayatın suçu ne ?
Siz zaten dünden razısınız bunalım takılmaya..
Kolayı seçıyorsunuz .. onu demeyın bunu yapmayın , yo oyle yapamam yok boyle yapamam bılmem ne .

Siz acı çekenin sadece kendınız oldugunuzu falan mı sanıyorsunuz? Bu ulkede kan kusan insan evlatları var.. Zannedıyormusunuz herkez iyi işlerde çalısıyor kazandıgı yetıyor ?ay sonunu getıremıyoruz cogumuz .. Ve sizin
Eliniz ayağınız tutuyor yalnızda değilsiniz gerekli şeylere vakıt bulamamıssınız ama bır erkeğe ve kotu alıskanlıklara zaman bulmussunuz .. Kısaca yazdıklarınız , Bunlar bahane ..

İnsan isterse Dağları deler .. Örnekleri çok ..
İsteyin yeter .. Ben size acımıyorum , o talıhız bebegınıze acyorum .. Malesef hayatta sızın gıbı zayıf bır ınsana anne demek zorunda kalıcak ..

Anneler güçlü olmak zorundadır.. Bu bir lüx değildir, zorunluktur .. unutmayın bunu ..

Size yapmanızı önerebileceğimiz bir kaç şeyi söylemeyin etmeyin demişsiniz.Fakat işe bir yerden başlamak lazım değil mi?
Öncesinde neler yaşadınız,bu hale geldiniz bilemeyiz ama küçük bir evladınız var ve o size emanet.Ve o öyle hazır ki düzgünce yetiştirilmeye.Ona istediğiniz gibi şekil verebileceğiniz zamanlarda böyle öldürmeyi düşündüm şöyle böyle demeyin.Evet,iş bulmak artık kolay değil.Bunun sadece lise mezunu olmakla da alakası yok.Nice üniversite mezunları açıkta kalıyor o yüzden öyle ya da böyle bir iş yapmak durumundasınız.Çünkü bir çocuğunuz var.Önceliğiniz o olmalı.
Bir ilişki yaşamak için ruhsal durumunuz çok iyi olmadığını düşünüyorum.Çünkü beraber olduğunuz adamda sağlıklı bir adam değilmiş.-Madde vs.-
Nereye kadar çekip çıkarabilir ki sizi?
Sizin ilk işiniz bu olumsuz fikirleri hayatınızdan atmak.Sağlığınız yerinde.Şu hayatta sağlık olsun gerisi boş.Diğerleri bir şekilde hallediliyor.Hayıflanmak yerine hayata bir yerden başlayın.​

Dört yaşında kızınız var ama sizde madde bağımlılığı, gerçi kurtulmuşsunuz ama nikahsız bir adamla aynı evde yaşamanız bunlar çok tehlikeli şeyler anlayamadığım kızınız varken o adamla niye yaşama ihtiyacı duyuyorsunuz. Allah korusun o adamdan kızınıza bir kötülük gelse...ailenizin yanında yaşamanız ve kötü de olsa bir işe girip hayatınızı düzene sokabilirsiniz. Kendiniz için değil kızınız için yapmalısınız.

bana ve çevremdeki bir çok insana sorsanız benim çektiklerim film olur. hala da çekiyorum ama bir fark var. şu anda çok güçlüyüm. niye mi çocuklarım için. onların dışında herşeye boşverince bbütütn amacın onlar olunca günbegün azminde gücünde artıyor. ve ben şuanda tüm olumsuzluklara şanssızlılara rağmen 4 yıllık a.öğrt. bitirdim kpssye girdim atanmayı bekliyorum. ha olmadı denemekten vazgeçmem. çocuklarımız biz istedik diye oldular. onları mutlu etmek zorundayız.:47:

arkadaşım eğerki ANNEYSEN her ne yaşarsan yaşa o yavruyu sahipsiz bırakmaya bu hayata mahkum etmeye hakkın yok,hakkımız yok.Hayat ınsana neler getırıyor,rabbım o yavruyu acılarını dındır sana canyoldası olsun dıye verdı belkıde,yazık degılmı ona,hem baba yok hem anne bu şekilde,kendi kendini tedavi et işin başı sensın,sen yavruna sarıl dört elle,aç gönlünü rabbine bak nasıl huzura kavusuyorsun,o yavrunun bir gülüşü yeter insana,yarın o melek büyüdüğü zaman onu en iyi yerlerde görki,sende yavrunda gurur duyun birbirinizden,vicdanın bi anne olarak rahat olsun.meleğin şimdi küçük birsey anlamazsın ama ileridede böyle olursa o yavrunun durumunuda güzel göremiyorum.Allah yar ve yardımcın olsun,bismillah de topla kendini lütfen yavrun için kendine olan saygın için...

öncelikle cok gecmis olsun allah yardimcin olsun.
öncelikle at bu düsünceleri kafandan kendine gel bi is bul calis kendini iyi hissettirecek seyler yap.bunu kizin icin yapmak zorundasin.kizinin gelecegi icin onun iyiligi icin yapmalisin.cok iyi anliyorum zor ama ne kadarda zor olsa kendini toparlamalisin.kötü aliskanliklardanda kurtulmalisin.hem böyle yaparak kizina kötü örnek olursun. haline herzaman sükretmelisin.
annen kardesin yaninda ne güzel siginacagin bir yer var sana destek olmuslar.kizin yaninda o senin en büyük cesaretin umudun olmali.

bak bende 1 seneden fazla olacak tek bir basima kizimla kaldim.1 sene boyunca hep baska evlerde kalmak zorunda kaldim.sonra 3 tane kadin evi degistirmek zorunda kaldim.ordan oraya kizimla sürgün hayati yasadim.en sevdigin insanlar bile sana sirt cevirir olurlar.kardes mardes hersey yalan olur kimseden fayda olmaz anlarsinki bu hayatta yalniz basina kalmissin mücadele etmelisin etmek zorundasin cünkü yavrun vardir ilerde onunda ayni duruma düsmemesi icin etmelisin savasmalisin hayatla zorda olsa yikilsanda yeniden kalkmalisin ne kadar düsersen düs kalkmalisin.
ben cok seyler yasadim eski esimden dolayida sonrasindada ve hala belki yasiyorumdur zorluklar ama inan aklimin ucundan bile gemez kötü aliskanliklar nefret ederim sigaradan bile.kizima örnek olmak icin onu bide ben yalniz birakmamak icin gelecegi icin onu düsünmeliyim.ne kadar bazen kendimi biraktigim anlarda olsa üzülsemde aglasamda bu hayattan biksamda toparlamaya calisiyorum allaha dua ediyorum.ona siginiyorum.simdi ayaga kalkmaya calisiyorum kendime bi yol cizdim basarmaliyim diyorum düsmanlarimi sevindirmemeliyim. kusura bakmayin bende dolmusum galiba kendi derdimide yazdim ama afadersiniz...

sana diyecegim canim birakma kendini düsünme ölümü kizini düsün... yikilsanda kalk yeniden insa et hayatini kizini düsün.kendine bi yol ciz ve savas basar kendini motife et.allah yardimcin olsun canim. :43:

Son düzenleme:
Back