Üçüncü havalimanının adı belli oldu

Ya taraf olursun ya da bertaraf olursun sözü senin görüşlerinin doğruluğunu isbatlamaya yeter de artar

Kim
Kim kimi küçük gördüyse Allah da onu küçük görsün
Amin canım amin .
Geçmiş yorumlarıma denk gelmiş olsaydın eğer söylediğinin ne kadar yersiz olduğunu görebilirdin .
Ben ki bas bas bağırırım yeri geldiğin de kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur diye.
Sen beni itham edip mimlemeye çalışabilirsin ama ben de tutmaz bu .

Bak beni küçük görüyor ben mazlumum acıtasyonlarını yemiyoruz.
Şöyle bir geçmiş yazdıklarıma git bak öyle konuş.Zaten utanacaksın yazdığına.

Son düzenleme:

Çok güzel yazmışsınız,aklınıza ellerinize sağlık.Ama ne yazık ki bu yazınızdaki bilgi ve birikim değeri bazılarını çok aşar,anlayamazlar asla.

Çok güzel yazmışsınız,aklınıza ellerinize sağlık.Ama ne yazık ki bu yazınızdaki bilgi ve birikim değeri bazılarını çok aşar,anlayamazlar asla.
Evet biz de aynı cümleyi sizin için söylüyoruz ama anlatamıyoruz , siz fikirlere mi kişilere mi neye karşı olduğunuzu karışıtıyorsunuz.Sizler dağda ki çobanla oyum bir mi zihniyetin de insanlarsınız .
Sorsak onların hakkını savunuyorsunuzdur ama nasıl 'aşağılayarak'.Güldürmeyin ya ...

Sizde hırsızlara oy vererek o çobanların hakkini elinden alıyorsunuz biz size gulemiyoruz bile yazık:)

Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat
vardır. İtimat ve
itaatin olduğu yerde
disiplin vardır.
Disiplinin olduğu yerde huzur, huzurun olduğu yerde başarı vardır.

M. Kemal ATATÜRK

şimdi bakın KARŞI görüşteki arkadaşlar

bizzleeer sizleerr

bunları belirterek yazıyorum çünkü

karşı karşıya iki düşman gibiyiz

aslında hepimizin istediği ülkemizin ferahı öyle değilmi

ancak saygınızı korumuyorsunuz

hükümet yanlısı olduğunuz herkese istinasız saygısızlık yapıyorsunuz

karşılığında aynısını duyuncada

bütün sözlerini cımbızlayıp hep bi anda yükleniyorsunuz

çıkıpta belki gerçekten samimiyetle karşı görüşte olduğunu düşündüğünüz kişiye bunu içtenlik ile anlatabilirseniz o zaman belki birşeyleri değiştirebilirsiniz

hele bazıları ki varki öfkeden delirtir insanı

1 yada 2 kişi var karşışındaki insana saygı duyarak anlatabilen gerisi mikser gibi ortalığı karıştırıyor

neysee .........

Sizde hırsızlara oy vererek o çobanların hakkini elinden alıyorsunuz biz size gulemiyoruz bile yazık:)
Laf ebeliği yapmaya çalışınca sözün doğruluğu gitmiyor , sizler oy verenlere cahil , aptal muamelesi yapıyorsunuz.
Herkes kendi hakkını savunsun rahat bırakın çobanı da ister hırsıza oy versin ister soyguncuya .
Kendi kararlarını veren insanlara nazi muamelesi yapıyorlar burda.Hop sen ne diyorsun herkesin kendi kararı düşüncesidir diyeceğine , hak hukuk diyorsunuz ben yukarda da belirttim siz neye karşı olduğunuzu bilmiyorsunuz , ciddiyim bak dürüstçe sor kendine hak vereceksin .

Noldu laf ebeligini biz yapınca zorunuzami gitti siz yaparken iyiydi dimi noldu?biz neyin ne oldugunu biliyoruz rahat olun siz:)

Noldu laf ebeligini biz yapınca zorunuzami gitti siz yaparken iyiydi dimi noldu?biz neyin ne oldugunu biliyoruz rahat olun siz:)
Ben doğruları söylediğim için laf ebeliği yapma ihtiyacı hissetmiyorum
Bence tespitim doğru diye sen bozuluyorsun janım
Ya her neyse ben buraya güzel vakit geçirmeye geliyorum , gelip milleti germek değil amacım .
İstediğin gibi düşün ben sana saatlerce anlatsam değişecek mi fikrin yooo , niye yorayım kendimi amaaaan

Ya sen kimsinki ben senin söylediğine bozulucam
Güzel vakit geçirmeye geliyosan hadi naş başka konuya alinti yapma bidaha benden:)

Ya sen kimsinki ben senin söylediğine bozulucam
Güzel vakit geçirmeye geliyosan hadi naş başka konuya alinti yapma bidaha benden:)
Sen kimsin ki diyen bayan mesajımı alıntı yapan ilk sensin , hadi canım şimdi yürü ilerde bayıl.
Bir daha da atışmaya cesaretin yoksa alıntı yapma benden .
Gelip benimle muhattap olan sensin .Ben kimsem niye umursuyorsun beni , bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Çocuk gibi sen kimsin , ben kimim , benim babam senin babanı döver hey allah ım .
Ve ben de rica ediyorum benden alıntı yapma bir daha .

Yav he he :)

Kendine güvenip ağzı laf yapanlara ve laf yaptığı için de kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma: Lafla adam olunmuyor

ABD'de terden elektrik üreten pil yapılmış biz hala AVM, 3.köprü, 3. havalimanı cart curt
amerikada terden elektirik üreteceğine sokaklarda aç bilaç dolanan halkına yardım yapaymış verdiğiniz ülkede ne kadar aç insan var sadece amerikanın kalburustü bölümüne filmlerine hollywood artistlerine bakıp aldanmayın.Oralarda da sellerden hortumdan zarar görenler oluyo obamayı kaç kişi sağa sola şikayet etti.Birlik olmak varken bırakın avrupayı şunu bunu örnek vererk ülkemizi hor görmeyi.Bu ülke sağıyla soluyla hepimizin her ne ırkttan inanıştan olursa olsun ve daha da ilerleyeceğimiz günler yaknda...

Saddama bak, aynisini gorursun. Ortadogunun tek lideri olma hevesleri, kendinden olmayani yok etme, sorgulanma yargi yollarini tikama, Asurlulardan geldik diyerek gecmise donme hevesi, bizdeki Osmanliya donme hevesinde oldugu gibi..
Keşke OSMANLI ya dönüş olsa her zaman en büyük arzumdur.Adaletiyle dünyaya nam salmış bir imparatorluk ecdadımla gurur duyuyorum o güzellikler geri gelse...

ülkemizi hor görüp amerika'yı yükselten yok.. önceki sayfalarda bilimden buluştan dem vuruldu bu da onla ilgili bi örnekti.. bu sayfa da kaç tane yorumum var keza konuyu açan benim. içinden birini çekip çıkarmanızın manası yok. zaten konuyu baştan takip etmiş olsaydınız ne niyetle ne dediğimi anlardınız.
hollywood yıldızlarına bakıp aldanan yok merak etmeyin herkes herşeyin farkında.
siz , biz diye ötekileştirme yapan insanlara ulaşsın bu msjınız.. birlik olmayı anlaması gerekenlere..
umarım görecegiz o günleri benim de temennim o yönde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…