- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
- 168
ben sizin gibi bilgim olmayan şeylere yorum yapmıyorum 50 yıl parkı hakkında bilgim yok...ankarada yaşamasamda sık sık gidiyorum değişimi farkedebiliyorum......o kadar yazdığım şeyden neden bu kadar parka bahçeyi sorun ettiniz acaba...sizin zihniyetlerin genelinde kulaktan dolma çarpıtılmış şeyler mevcut...resim i,nternetten alınmış olması gerçek olmadığını göstermez sizce fotomontaja benziyor mu?ankarada yaşıyor gibi konuşuyorsunuz : ) ankara belediyesinin çalışma konusunu açacak olursak buraya bin tane şey sıralarım ama siz yine 'gördüğüme inanırım' adı altında internetten bulduğunuz fotoğrafları buraya koyarsınız. 50.yıl parkına niye bir şey demediniz bir orman yok edildi : ) ben oturacak park bahçe yapıldıyla sınırlayamıyorum belediyenin çalışma standardını üzgünüm : ) bir park yapıldı diye ankara vatandaşının problemi çözülmedi.
ya aynı adamlar akp hükümeti altyapı çalışması için bariyer çekse bu sefer de gidemiyoruz bu nedir bıktık istanbul çilesi der döker....yani memnuniyetsiz her zaman memnuniyetsiz.....sanki eskiden seli yutan altyapımız varduı yabos ver canim...valla neden boyle davrandi halbuki normal bir soru sordum ben...hani oncesi ve sonrasi diye fotograf olsa anlarimda...almis kendince negatif gordugu fotograflari kopyalamis...herneyse...
bilgim olmayan hangi konuya yorum yapmışım anlamadım ki. kendi yaşadığım ve bildiğim bir şehirden örnekler verdim. gidip çiftliğin son halini de gördüm, 50.yıl evimizin yakınıydı değişimine şahit oldum, odtüyü de gördüm, keçiören olayını da bizzat orada yaşayan akrabalarımdan öğrendim. ankaparka durdurma kararı geldi zaten. fotomontaj demiyorum ama çiftliğin kendi hali gayet güzel o haliyle de düzenlenebilir illa yeni bir şeylere ihtiyacı yok yılların çiftliği yani. illa yoldan parktan değişimi farkedemezsiniz. otobüs, vasıta sıkıntımızın iyileştiğine dair herhangi bir şey kanıtlayın bize mesela bu bir örnek sadece. sizin arada bir gelip park bahçe avm gezip gittiğiniz ankara ile içinde yaşayıp sorunlarını bilmek, o sıkıntıları yaşamak farklı bir durumdur. asıl bilmeden yorum yapan sizsiniz. kulaktan dolma değil yani. herkesi kendiniz gibi sanmayın. akp illa iyi şeyler yapacak diye bir kural mı var. neden bu kadar parkı bahçeyi sorun mu ettim? ağaç kesilsin istemiyorum çünkü daha fazla. doğal hal bozulsun istemiyorum. her şey yapay olsun istemiyorum. hadi hepsini geçtim asıl temel sorunlar çözülsün istiyorum. ben en çok otobüs, dolmuş sıkıntısı yaşıyorum mesela bu çözülsün istiyorum. yaşadığım mahalleye kızılaydan 90 dakikada bir kalkan bir otobüse tıklım tıkış yapış yapış binmek istemiyorum insanlarla. bazı semtlere nasıl 10 dakikada bir otobüs dolmuş kalkıyor bu yüzden de vatandaş sıkıntı çekmiyorsa, aynı şey diğer semtlere de olsun istiyorum. benim mahallemden akpye oy çıkmıyor diye yolları bozuk, inşaatları yarım, bakımsız, özensiz kalsın istemiyorum. bu yüzden de sanki her şey güllük gülistanlıkmış gibi melih gökçek her yeri parka bahçeye çevirsin istemiyorum. ankaranın yeterince parkı bahçesi oldu yeter artık.ben sizin gibi bilgim olmayan şeylere yorum yapmıyorum 50 yıl parkı hakkında bilgim yok...ankarada yaşamasamda sık sık gidiyorum değişimi farkedebiliyorum......o kadar yazdığım şeyden neden bu kadar parka bahçeyi sorun ettiniz acaba...sizin zihniyetlerin genelinde kulaktan dolma çarpıtılmış şeyler mevcut...resim i,nternetten alınmış olması gerçek olmadığını göstermez sizce fotomontaja benziyor mu?
siz hakaret ederken sizlere çiçek vermemi bekliyordunuz?hakaret mi?
bu konuda sizinle yarışamam bile nezaketsizliğiniz ve üslubunuz dillere destan durumda hanımefendi
ya aynı adamlar akp hükümeti altyapı çalışması için bariyer çekse bu sefer de gidemiyoruz bu nedir bıktık istanbul çilesi der döker....yani memnuniyetsiz her zaman memnuniyetsiz.....sanki eskiden seli yutan altyapımız varduı ya
A yı B anlayan bir yapınız olduğu için sizinle muhattap olmasak benim için yeterlisiz hakaret ederken sizlere çiçek vermemi bekliyordunuz?
kömürde mi almadınkime makarna dagitmislar?? ben su hayatima kadar makarnalarini filan yemedim...beni es gecmis olamaz lar dimi...? madem makarna vermeyeceklerdi ben niye oyumu bunlara verdim
valla sen görmemiş olabilirsin ona bişey diyememiyide o durumu iyi olmayanlara degil mi??? Ankarada oyle birsey oldugunu biliyorum..bi programa adamin biri baglanmisti telefonla...genc bir delikanli 20-25 arasi...annesinin babasinin durumlari olmadigini soyleyerek komur yardimindan faydalandiklarini soylemisti...halbuki durumlari gayet iyiymis...
valla dedigim gibi ne makarna gordum su yasima kadar onlardan ne de komur.
ne bekliyordunuz kiO kadar yazdıklarımdan bir tek kömüre mi odaklanıldıCari açık benzin fiyatları yargı bağımsızlığı beni ilgilendirmez,ben parka yol a asfalta bakarım diyosunuz yani
ne bekliyordunuz ki
beklenti yüksekNe bileyim biraz zeka sağduyu vatan millet sevgisi belki...
kişi kendinden bilirmiş işi nasıl istersenizzyok ya ondan degil arkadasim...surekli bir komur makarna muhabbeti oluyorda AKP soz konusu olunca o yuzden yazdim onu..
mutluhatun bak canim ciddiye alinmak istiyorsan o zaman boyle alay edercesine konusma...eger oyle yapacaksan hic bir yazima alinti yapmamani rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?