Üçüncü havalimanının adı belli oldu

Evet guzelim sariyer ormanlarini bitirdiler. Agac kesenden doga intikamini alir derdi hep babanem.

Kemerburgaz ormanlarini traslayip kemer country evlerini yapan esat edinin nasil oldugunu hatirlayaniniz var mi? Boyle bir sey soylemek cirkin biluyorum. Ama nedense o olumun ardindan rahmetli babanemin sizu cinladi kulaklarimda..

sen oy verenlere hakkım halal etmiyorum demişsin bende oy verdim....sence alınmam normal değil mi.....hayaliniz bayağı geniş anladım.....evet diğer hükümetlerde bunları lüx gördüğümüz için mutlu olmamız normal sizin bu doyumsuz şükürsüz halinizi de ben anlamıyorum......dağdaki çoban size neyi anlatıyorki oy vermemeli....peki oyu kimler vermeli ve kime vermeli onu da söyleyin tam olsun.....üst düzey yöneticiler zenginler sizin gibiler falan mı?inanın size acıdım bu cümlenizden dolayı.....senin mesajını beğenenler bas bas bağırıyorlardı ayrıştırıcı tayyip diye hem bu cümleyi kurup bu mesajı nasıl utanmadan beğenmişler bu da ayrı terane.......bu arada seviyeniz belli son mesajım size....

ağlama bence al moltofu yak otobüsleri polisi taşla polis öldür...sorarlarsa ormancıyım orman gitmiş dersin.....sonra havaalanı açılışına ilk sen gider...küfül küfül uçarsın

Havaalanı ihalesinden değil üçüncü köprü ihalesinden bahsetmiştim.Bunların hepsi birbirine bağ
ağlama bence al moltofu yak otobüsleri polisi taşla polis öldür...sorarlarsa ormancıyım orman gitmiş dersin.....sonra havaalanı açılışına ilk sen gider...küfül küfül uçarsın
Algılama ve problem çözme yeteneğinize hayran kaldım!

adamların uyguladıgı ekonomik sistemin belli bir felsefesi bile yok. çorba ettiler her şeyi. sag ekonomi modeli desen degil, sol degil, faşizm degil, liberal ekonomi degil. bunların arasında herhangi bir model de degil... kendine ve yandaşa devlet destegi (torpili) veren hırsızlıga dayalı çok enteresan bir ekonomik sistem. sorsan ''liberal ekonomi ama full devlet destegiyle birlikte'' derlerdi herhalde ama maalesef''ahlaksızlık'' olarak tanımlanabilir ancak bu ekonomik sistem.

burada bahsedilen dağdaki çoban tabikide temsili bir tabir.
Anlatmak istediğim ; yolsuzluk olmuşsa olmuş. bak, bir yıldır şehit haberi gelmiyor" diyen,melih gökçek ağzında sakız ile fransa cumhurbaşkanını karşıladı diye, artık dünyadaki bir diger "super güç" olduğumuzu düşünen, sosyal devlet olma zorunluluğunun gereklerini, bir lütuf olarak algilayip "allah razı olsun" moduna giren, kendini; ayakkabı kutularindaki paraların, ülke menfaati için kullanilma olasılığı olduğunu düşünmeye zorlayacak kadar "hülooooğ" cu olanlarla, aldığı asgari ücretle gecinmesine rağmen; gözüne sokulan kagit üzerindeki istatistiki bilgilerle, halâ ülkedeki kişi başına düsen gelirin binlerce dolar oldugunu söyleyen, ve dahi buna inanan, kısıtlanan her kişisel özgürlük için "avrupa-amerika'da da boyle" diyebilenle, pırlanta, dikenli tel gibi kriterler baz alinarak saptanan enflasyon degerlerine bakip "hamdolsun bu gunleri de gördük" deyip herseyin toz pembe olduğunu zanneden, dogmatik fikirli, Allah'ın verdiği beyni kullanamayan, sorgulamayan araştırmayan devletin başındakini haşa peygamber gibi gören tapan insanlara bu insanlarla benim oyum bir olmamalı evet. Siz benim seviyemle ilgili yorum yapabilecek son kişisiniz Cevap yazmazsanız iyi olur cidden

ayy Allah askina hakkimi helal etmiyorumlara getirmeyin..vatandas olarak herkese verilmis bu hak..kime verirse verir sanane?!?! sen hakkini helal etmiyorsun diye hakkin haram mi olacak bu durumda?? kaldiki ne hakkin var ?? sirf istedigi partiye oy verdi diye bu kadarinada pesh..dini istismar eden kimlerki bu durumda??

bosuna cenemizi bileginizi yoruyorsunuz bu durumda...karar verildi yapilacak..adam isminide koyacak...

doga dusmani asla olamam ben kendi adima...ama surekli bu soyleniyor. gonul ister hic bir yesil alan yok olmasin...ama kesilen agaclarin yesilligin yerine baska projeleri var.
dinimizde bunu emrediyor...hatta agac dikmek cok sevap...diktigin yetistirdigin fidanlar yasadikca sende sevap aliyorsun...tipki bir camiiye hayir yaptiginda ummet gelip namaz kildiginda aldigin sevap gibi...

herneyse bundan sonra yasayip gorecegiz kismetse...Rabbim utandirmasin insaAllah.

kendilerini ne görüyorlarsa artık....benim oyumu bana helal etmiyormuş sen kimsin yani senin ne haddine....kurban olun dağdaki çobanın tırnağına......istedikleri kadar yırtınsınlar simdi akp ye neden oy vermem gerektiğini daha iyi anladım....onların bu tutumu işte insanların akp ye sarılmasına sebep oldu.....sonra akp insan ayırıyor yok insan aşağılıyor....bari bunları sölemeseler.....

hakkı yeni tanıyanlar bunlar. tınlama . bu millet anladı. bu zihniyeti . kendileri daha anlayamadı.

valla daha oncede yazdim ama ben biktim bu durumlardan..dedigin gibi kim kime kimin oyunu helal etmeyecek?? yasalar vermis bana bu hakki...ayrica secim ne icin yapiliyor? secmek icin adi uzerinde...bende o zaman digerlerine oy verenlere helal etmiyorum diyeyim....kaldiki boyle desem kac yazar yani?? ...

bu mesaj bana yazılmış sanırım ben de kendi memleketimden örnek verdim ve hiç ağaç kesilmedi aksine parklara dikildi....eskiden öz dedikleri pislik geçen alan komple ağaçlandırıldı...hatta dün merkeze gittim 50 km lik yola sıra sıra ağaç dikiyorlardı hatta bayanlar otlarını temizliyor erkekler dikiyordu.....

Başkan Gökçek, Ankara’ya yepyeni bir eğlence merkezi kazandıracak ANKAPARK’ın, aynı zamanda kentin yeni bir oksijen kaynağı olacağını ifade etti. ANKAPARK’a yurtdışından getirilmeye başlanan 150 bin boylu dev ağacın dikileceğini kaydeden Başkan Gökçek, çevre düzenlemesi ve peyzajı ile de parkın ziyaretçilere görsel bir şölen sunacağını dile getirdi...bu da bi haberden....bunlar ne peki yapay ağaç mı? ben gördüğüme inanırım kusura bakmayın......

sayın cumhurbaşkanı
reyhanlıdaki saldırı sonucunda
Reyhanlıda 53 sunni vatandaşımız şehit edildi dedi( neden sunni olduklarını belirtti) Reyhanlıda 53 vatandaşımız hayatını kaybetti dese kim küserdi?
Ananıda al git derken kimi nereye gönderdi?
Aleviler hakkındaki söylemleride oldu...
çapulcular ayyaşlar ayrı bi olay zaten....
Metin Feyzioğluna yaptığına ne demeli?

neye inandığınız zerre umrumda değil hanımefendi. ben bu şehirde yaşıyorum ve ne olduğunu sizden daha iyi biliyorum. ha inanın ha gözünüzü kapayın o sizin bileceğiniz iş. beni ırgalamaz. ben bildiklerimi paylaştım. atatürk orman çiftliğini ankapark yapmaya hakkı yok.

sizin ne bildiğiniz, neye inanmak istediğiniz aşikar......tabi sizde alışmışsınız monoton çalışmayan belediyelere o nedenle bunlar bünyenize ağır fazla geliyor....ne deyim haklısınız

salla gitsin....şahsi olarak neden oy verdiğimi açıkladım onu bile algılayamadılar....

bu benim bahsettiğim ilçemdeki pis öz lağam suyu vardı eskiden.....ve yeni hali komple sular temizlendi içerisinde balıklar var şuan....
anlayana sivrisinek saz...........................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…