arkadaşı en çok gündemdeki konuyla cevaplamak istedim ama umduğumu buldumm orda mevzuuuu ağaç değildi diyo napsak ki bilemedim
ohooo size ağzımızı açtığımız an hakarethayır gayet tutarlı ve sizin dilinizden yazıyordu o yüzden
bakın anında dalgaya vurabiliyor saygınızı kaybedebiliyorsunuz
sonra bizden birisi bişey yazınca çoook sert oluyoruz
sorumdan başka neyimi gördünüz
biride çıkmış göz görmez akıl görür
diye yazarak hakaret ediyor sonra neymiş karşıdaki cevap vermesin sussun konuşursa hoppp poçalar atarız seni
öylemi ?
L lamelifAmine
görsellere göre zaten kötü bi yer bulmak imkansız gibi bişi görsele bakmakla olmuyor o iş
yapılacak bişi olsa 12 senedir yapılırdı, bizim belediyenin başında mhp var diye mi bu durumdayız
adana gibi bi şehir yani büyükşehirde yaşanan durum bu işte ötesi varmı
ben ne diyorum sen ne diyosun
tamam yapılmadı yapılmamış haklısın
en doğal hakkın hastaneye gidip en sağlıklı şekilde hizmetini almak
başka bir cumhurbaşkanımı seçelim ne yapalım onu soruyorum
tamam başbakanlık seçimine kadar bana gerçekten yönetebiilecek bi aday gösterin ona atmazsam oyumu namerdim
ben doğumumu devlette yaptım tek kişilik oda ücretliydi,neden vereyim üceret zaten her ay 500 tl ssk primi yatrıyorz..4 kişi artı tek kişilk ytakların yanlarında refakatçileri 10 mt odada..bir tanesinin bebeğinde sarık vardı allah şifasını versin oda bizimle aynı odadaydı..derim bacım amaç ağaçlar olaydıda bende can vereydim neyse o mevzuya hiiiç girmeyelimm bence
birde 8 kişilik odalar nerde yahu bende Türkiyede yaşıyorum nerde bu hastaneler biz niye hiç görmüyoruz
hangi hastaneler bunlar ne bileyim kendi adıma burda klavyeden yazmaktan başka yapılacak bişey varsa yapayım
ha şunu derseniz anlarım tam gün yasası bunun yüzünden bütün doktorlar çozurttu
bu konuda hemfikirmiyiz
gözlükleri takmaya devam edin..pembe gösteriyo 3 d gözlük 100 de 52 ye verilmişben ne diyorum sen ne diyosun
tamam yapılmadı yapılmamış haklısın
en doğal hakkın hastaneye gidip en sağlıklı şekilde hizmetini almak
başka bir cumhurbaşkanımı seçelim ne yapalım onu soruyorum
tamam başbakanlık seçimine kadar bana gerçekten yönetebiilecek bi aday gösterin ona atmazsam oyumu namerdim
hangisi maşallah orantısız güç kullanıyorsunuz hanginize yetişeyimyahu ben az öncede dğer sorunuza cevap verdim, siz geri cevap verme lütfeni göstermediniz
şimdi de aynı tarzda soru sormayın bana olurmu cevaplamıcagınız sorular
eee bu kadarınada pessalıntıları silmek durumunda kaldım birbirine girdi
aaa tabiii hakaret değil
o zaman sizde aklınızla göremiyorsunuz (aklınızı kullanmıyorsunuz )desem sorun olmaz öylemi
peki o zaman....
4juiste
demek istediğim gayet bilgili belgeli konuşmasıydı
eylem kişinin hakkıdır.ben kendimi ifademi edemiyorum acaba?
bakın kıyaslam yapmıyorum misal verdim
toplum ahlakını bozanlara karşı ne yapmaları gerekirdi onu soruyorum??
öldürmek mi asla savaş değildi sonuçta
sen alisin sen berkinsin ahmetsin mehmetsin
sadece kullanıldılar o çocuklar yazık ettiler maşa yaptılar
kimsenin ölümüne seviniyor yada oh demiyorum
gencecik insanların ölümüne sevinecek kadar kör vicdanlı değilim
tek tek savunmayın zaten
şu an ben ev hanımıyım ama şeriat desinler vs desinler bende eylem yaoılırsa katılırım..hakkını aramak toplum ahlakını bozmak değildir..sizin içinizdede iyilerde kötülerde var değilmiben kendimi ifademi edemiyorum acaba?
bakın kıyaslam yapmıyorum misal verdim
toplum ahlakını bozanlara karşı ne yapmaları gerekirdi onu soruyorum??
öldürmek mi asla savaş değildi sonuçta
sen alisin sen berkinsin ahmetsin mehmetsin
sadece kullanıldılar o çocuklar yazık ettiler maşa yaptılar
kimsenin ölümüne seviniyor yada oh demiyorum
gencecik insanların ölümüne sevinecek kadar kör vicdanlı değilim
tek tek savunmayın zaten
ayyy konu şeriatsa bende eylem yaparımağaç demişken..buraya 12 yıl önce taşındık nem yoktu oh dedik istanbuldaki gibi nem yok..12 senede öyle bina yapıldıki,öyle göç olduki nemden gebermek üzereyiz nerdeyse
şu an ben ev hanımıyım ama şeriat desinler vs desinler bende eylem yaoılırsa katılırım..hakkını aramak toplum ahlakını bozmak değildir..sizin içinizdede iyilerde kötülerde var değilmi
amine_eda öleyse kendinize hakaret ediyosunuz şuan .. siz bilgisiz mi konuşuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?