kimileri niye bukadar seviniyokine yapılsa azdır efenim ne yapılsa azdır o olmazsa nolurdu bu ülkenin hali
Atatürk havalimanı var RTE havalimanı olmazsa olurmu eksik kalır 12 seneden beri bekliyolar sevinecekler tabiikimileri niye bukadar seviniyoki
ne güzel insanlar toz pembe görüyor Türkiyeyi..öyle göstern gözlükmü takıyorlarki varsa bizde takalımAtatürk havalimanı var RTE havalimanı olmazsa olurmu eksik kalır 12 seneden beri bekliyolar sevinecekler tabii
bende beklemiyordum acikcasi aklimin ucundan bile gecmemisti, cok güzel bir süpriz olduben beklemiyordum, o yuzden cok sevindim
ne güzel insanlar toz pembe görüyor Türkiyeyi..öyle göstern gözlükmü takıyorlarki varsa bizde takalım
bende sevindim gercekten, supriz oldu...millet gicik kaptikca daha bi sempatiklesiyor bu adam sanki :)bende beklemiyordum acikcasi aklimin ucundan bile gecmemisti, cok güzel bir süpriz oldu
milli gelir 4 kat artmışmı..kimlerin geliri 4 kat artmış..bizimki aynı hala
vallahi canım bundan 25 yıl önce evmizde telefon yoktu rahmetli Özal getirdi allah razı olsun diyorum millet lafı ağzıma tıkıyor,olumsuz yaptıklarını hatırlatıyor..25 yıl sonrada böyle olacak kanımcasadece %51lik kesime özel üretim
ev kredisi borcunu ödemek için karı koca çalışıyor millet..kadınlar temizliğe gidiyor ya 3 kuruşaİnsanların kredikart borcu artıysa gidişat kötüdür geçinemediğindendir kredi çekimi
çoğunun geliri aynı ve azalmıştır mesela biz epey vergi ödüyoruz açık vergi ve gizli vergi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?