Evet sağolsun geldi baktı bende onlar rahat etsin diye evimin bir odasını onlara verdim kanepelerde sürünmesinler diye ayrı yatak aldım. Tatillere götürdüm kendi evi gibi bilsin diye hiçbirşeyine karışmadım müdahale etmedim. Bunlar olurken benim de ne ev ne aile hayatım kalmadı. kendi evimde sığıntı gibiyim. Eve benden habersiz misafir geliyor, koyduğum hiçbirşeyi yerinde bulamıyorum, kendi istediğim gibi yemek yiyemiyorum, istediğim gibi misafir ağırlayamıyorum. Hiçbir sosyal etkinliğim yok evden işe işten eve gidip geliyorum. Bacaklarımı uzatıp televizyon izleyemiyorum daha bir sürü şey.
Ama bunları kv ler sizde keyfi olarak kaldıkları için yaşamıyorsun.
7 yıllık evliliğinizin ilk yılı dışında hayatınıza çocuklarınızı dahil eden, buna karar veren sizsiniz.
Bu insanlar çocuklarınıza bakmak için sizdeler.
Benimde çocuguma annem bakıyor. O hengame durumlarını yaşamış biri olarak
hiç umursamadım açıkçası.
Çünkü benim tek beklentim çocuguma iyi bakılması oldu.
Bunun karşılığında siz onların konforunu sağlamak zorundasınız zaten. Lutuf değil yani bu yapmış olduklarınız.
Bir bakıcı tutsanız onunda konforundan sorumlu olacaktınız.
Maddi olarak iyiyseniz
İşten ayrılıp bir süre kendiniz bakmayı deneyin demek isterdim ama 3. cocuk geliyor.
Bunun lohusalığı var, diğer küçük bebeginizin bakımı var. büyük olanın sorumlulukları var.
Yine en az 1 yıl destek almak zorunda kalacak gibi görünüyorsunuz.
Bunalmış olmanızı kesinlikle anlıyorum.
Ama faturayı lütfen kv denize yada birlikte yaşamak zorunda kalışınıza kesmeyin. Şartları iyileştirme gücü olmayan taraf sizsiniz.
O kadın sadece takdir edilebilir.
3.çocuga bakmasını isteseniz ona da bakacak gibi..
Kendinize daha fazla alan yaratmaya çalışın. Odanıza bir tv alabilirsiniz, uzanın rahat rahat izleyin.
Sosyalleşmek için hafta sonları planlar yapabilirsiniz.
Misafire zaten gerek yok bırak ağırlamayı ver ahahaha
Madem 3. çocuk geliyor, 2 yılı da onun için görmezden gel.
Sonrası Allah büyüktür.