armine profil resminden gördüğüm kadarıyla çokk güzelsin.iyi düşündün mü?çene protezi olduğunda yıllardır aradığım görüntü buymuş meğer yazmıstın.resimlerin varsa bakabilr miyim
çok şaşırdım doğrusu.gerçi sizin fotoğraflarınızı görmek istedim fakat msj sayımın azlığından göremedim.sizi takip ediyordum yazılarınızı ve düşüncenizin bu yönde değişmesi beni şaşrttı.çünkü aynı operasyonu bende düşünüyorum.görebilseydim fotoğraflarınızı bi düşünce edinebilirdim ama maalesef sanırım.alt çeneniz geride değil sanırım sadece çene ucu operasyonu geçirmişsiniz.profil fotoğrafınızdan gördüğüm kadarıyla şuan ki yüzünüz çok hoş ama düşünce tercih sizin
mesaj sayısı az olduğu için şuan resimlerini göremiyorum. Ama daha önce albümünden yeni halini görmüştüm ve bayılmıştım çok güzel olmuş bence. Ama tabiki insan kendini nasıl mutlu hissedecekse onu yapmalı. Sevgiler...ameliyat oncesı bı kac resım ekledım ben aslında eskı cenemı degılde eskı dolgun yuzumu arıyorum bu nedenle cıkartırıcam
Bende şöyle düşünüyorum bu tür operasyonları geçirmeden önce mutlaka bir psikolog ile görüşülmeli.
Aylardır sizi takip ettim memenuniyetinizi defalarca dile getirip sizinde yazdığınız gibi şaşırtıcı bir şekilde operasyon istemeniz ciddi olarak sizin bir doktora ama estetik doktoru değil psikoloğa görünmeniz gerektiği şeklindedir
Doktorunuz kim tam hatırlamıyorum ama çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum, eskiden fotograflarınızı görmüştüm.
Kişilerin kararlarına göre değilde kendi isteklerinize göre hareket etseniz daha tutarlı olacağınızı düşünüyorum. Bu yazınızdan sonra yorumlarınızın inandırıcılığını yitirmiştir.
Psikolog konusunda ısrarcıyım
hep muhalefet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?