Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemin dudağında uçuk. Hem de 1 saat boyunca kucağındaydı kaç kere öptü. 1 saat sonunda farkettim annemdeki uçuğu. İçim içimi yiyor. Ölen çocuklar varmış bu yüzdenKorkma bütün uçuklar için değil o soyleneb
Orada bahsedilen uçuk türü farklıAnnemin dudağında uçuk. Hem de 1 saat boyunca kucağındaydı kaç kere öptü. 1 saat sonunda farkettim annemdeki uçuğu. İçim içimi yiyor. Ölen çocuklar varmış bu yüzden
Uyardım uyardım ama iş işten geçtiAllah korusun ya bir daha öpmesin bebek öpülmez bebeğin annesi bile öyle şap şap öpmemeli, uyarın..
Kötü düşünmeyin doktoru dinleyin daha dikkatli olursunuz bundan sonra
Çok teşekkür ederim. Neler kuruyorum kafamda bi bilseniz.Nolur korkmayın.Lohusasiniz daha o yüzden bu aşırı korku.Hicbisey olmaz demiş doktorunuz da sakin olun nolur.Bi daha kimse opmez koklasinlar sadece annesisize kendimden örnek verim.İlk banyosunda su yuttu bogulucak diye sabaha kadar ağlamaktan yerleri tirmaladim.Sanki dipsiz kuyuya düştüm üstüme beton dokuyolardi.O durumdaydım.Uyumadim günlerce başını bekledim.O yüzden bu korkunuzu çok iyi anlıyor size kocaman sarılıyorum.
Nasıl ayırt edebiliriz peki tehlikeli olanıOrada bahsedilen uçuk türü farklı
İltihaplı ateşli ucuklarNasıl ayırt edebiliriz peki tehlikeli olanı
Anneminki de iltihaplı malesef annemboğaz enfeksiyonu atlattı yeni. Atlattıktan sonra uçuk çikti. Onunla ilgisi var mıdır bilmiyorumİltihaplı ateşli ucuklar
Bazı uçuklardan iltihap akar ve uçuk ateşli olur tehlikeli olan o tip uçuğu zaten fark etmeme ihtimalin olmaz bunun yanında doktorda bir şey yok demişAnneminki de iltihaplı malesef annemboğaz enfeksiyonu atlattı yeni. Atlattıktan sonra uçuk çikti. Onunla ilgisi var mıdır bilmiyorum
Doktor uçukla ilgili hiçbir şey sormadan bi şey olmaz dediği için pek güvenemedimBazı uçuklardan iltihap akar ve uçuk ateşli olur tehlikeli olan o tip uçuğu zaten fark etmeme ihtimalin olmaz bunun yanında doktorda bir şey yok demiş
Şunu kaynana yapsa olay var ya el kadar bebegi anneniz niye 1 saat kucağında tutuyor ve öpüyor o bebeğin sizin kokunuza ihtiyacı var vermeyin bebeginizi kimse o kadar uzunAnneminki de iltihaplı malesef annemboğaz enfeksiyonu atlattı yeni. Atlattıktan sonra uçuk çikti. Onunla ilgisi var mıdır bilmiyorum
Bir çocuğum daha var ben onunla ilgilenirken o da bebeğimle ilgilendi. Kaynanam da yapsa annem de yapsa aynı. Anneme de çok sert tepki verdim.Şunu kaynana yapsa olay var ya el kadar bebegi anneniz niye 1 saat kucağında tutuyor ve öpüyor o bebeğin sizin kokunuza ihtiyacı var vermeyin bebeginizi kimse o kadar uzun
Ya niye bir avuç bebeği öperler anlamıyorum ki evham yapmayın inşallah birsey olmaz. Her uçukta olmuyor. ama takip edin ateşi yükselirse herhangi birsey hissederseniz doktora gösterin.zaten daha ilk ayları olduğu için sık kontrolleri vardır.olmazsa götürün doktora söyleyin ucuklu biriyle temas etti sonradan fark ettik diye anlatın belki birsey önerir.Hanımlar o kadar kötüyüm ki bebeğim 1 aylık. Annemde uçuk varmış ben bilmiyordum farketmedim defalarca öptü bebeğimi sonradan farkettim. Doktorumuza söyledim bir şey olmaz dedi ama internette çok kötü şeyler yazıyor. Başına gelen var mı
Son durum nedirBir çocuğum daha var ben onunla ilgilenirken o da bebeğimle ilgilendi. Kaynanam da yapsa annem de yapsa aynı. Anneme de çok sert tepki verdim.