• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uçuklama konusunda rekor kıran dudaklarım :(

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar, bıktım usandım uçuktan.. havalar da kışa yol aldı ya, benim dudakların şaftı kaydı kayar artık :KK43:
çok üzülüyorum, sürekli uçuklu gezmekten.. bazen öyle bir çıkıyor ki insan içine çıkamaz oluyorum, yolda geçerken dönüp bakılacak derecede büyük ve iri çıkıyor zaman zaman... sadece dudağım olsa iyi, çenemde bıyık bölgemde, burnumun içinde ve kenarlarında, anlayacağınız dudağıma yakın heryerde çıkıyor adı batasıca :KK43:
bilhassa grip nezle türü bişey atlatırken çıkıyor.. yada hiç birşeyim yokken sabah bi uyanıyorum kaşınmaya başlayınca hah diyorum yine çıkmış :KK43:
doktorlara gittim, en fazla yaptıkları uçuk kremi yazıp yollamak...
bütün kremleri denedim ama çıktıktan sonra zaten krem de bi işe yaramıyor... çıkmadan önce de nasıl bi önlem alınır bilmiyorum.. herpes diye bir virüs yapıyormuş bunu, ve herpes vücuda girdimi çıkmazmış bir daha.. görüntüsü berbat, acısı kaşınması daha da berbat...nasıl kurtulurum bi yardım edin ne olur... nasıl bir virüsse bana yerleşti iyice, canı sıkıldıkça pörtlüyo sağımdan solumdan , delireceğim öfff :KK61:
varmı bi fikri bilgisi tavsiyesi olan...

Benin bildigim o öyle devam ediyor benim arkadasda öyle bi bakiyorsun cikio en Fazlada hasta olunca ama bi caresi yok Herpes in.

Düşük bağışıklık yüzünden artar bu meret.
Kendinize çok iyi bakmanız lazım.

Edit. İletiyi yazıp bitirmeden yolladım :)

slm kızlar, bıktım usandım uçuktan.. havalar da kışa yol aldı ya, benim dudakların şaftı kaydı kayar artık :KK43:
çok üzülüyorum, sürekli uçuklu gezmekten.. bazen öyle bir çıkıyor ki insan içine çıkamaz oluyorum, yolda geçerken dönüp bakılacak derecede büyük ve iri çıkıyor zaman zaman... sadece dudağım olsa iyi, çenemde bıyık bölgemde, burnumun içinde ve kenarlarında, anlayacağınız dudağıma yakın heryerde çıkıyor adı batasıca :KK43:
bilhassa grip nezle türü bişey atlatırken çıkıyor.. yada hiç birşeyim yokken sabah bi uyanıyorum kaşınmaya başlayınca hah diyorum yine çıkmış :KK43:
bütün kremleri denedim ama çıktıktan sonra zaten krem de bi işe yaramıyor... çıkmadan önce de nasıl bi önlem alınır bilmiyorum.. herpes diye bir virüs yapıyormuş bunu, ve herpes vücuda girdimi çıkmazmış bir daha.. görüntüsü berbat, acısı kaşınması daha da berbat...nasıl kurtulurum bi yardım edin ne olur... nasıl bir virüsse bana yerleşti iyice, canı sıkıldıkça pörtlüyo sağımdan solumdan , delireceğim öfff :KK61:

Canım koca karı muhabbeti gibi gelebilir.
Ki mutlaka gelicek.
Ama o denli muzdaripsen dedigimi denersin diye düşünüyorum.
Denize düşen yılana sarılır..

UÇUĞU FARKETTİĞİN AN ASETON VEYA KOLONYA SÜR.
SIZLAR AMA ETKİSİ VAR.
BEN DENERİM OLUMLU SONUÇTA ALDIM ÇOĞU ZAMAN.
İNŞALLAH SANA DA FAYDASI OLUR.
GEÇMİŞ OLSUN

doktora hatta doktorlara gittiğimi yazdım zaten.
hmm o zaman başka doktorlara git. yaa cildiyeden bahsemiyorum bi kan tahlili yaptır. cünkü vucut direncin zayıflamıştır.
onun dışında arkadaşım sarmısak sürüyodu ucukların üsütne. işe yarıyodu. ama kısa vadede

Canım koca karı muhabbeti gibi gelebilir.
Ki mutlaka gelicek.
Ama o denli muzdaripsen dedigimi denersin diye düşünüyorum.
Denize düşen yılana sarılır..

UÇUĞU FARKETTİĞİN AN ASETON VEYA KOLONYA SÜR.
SIZLAR AMA ETKİSİ VAR.
BEN DENERİM OLUMLU SONUÇTA ALDIM ÇOĞU ZAMAN.
İNŞALLAH SANA DA FAYDASI OLUR.
GEÇMİŞ OLSUN

hiç de koca karı değil valla :)
deva olsun da denerim yani.. kolonyayı mikrobu kırsın diye bende sürüyorum ama asetonu duyduğum halde cesaret edemedim.. yakıcı olabiliyomuş, ve iz kalıyormuş diye duydum

evet biraz zayıfım, ne tavsiye edersiniz bağışıklık kazanmam konusunda

Bence bir dahiliyeye gidin. Kan testi yaptırın. Vitaminlerinize baktırın.

Her gün her vitaminden, proteinden almaya bakın. Yemeye vaktiniz yoksa en azından bir multivitamin hap alın.

Kuşburnu çayı yüksek oranda c vitamini içerir mesela, biberler de öyle.
Her sebzeden yiyin. Etinizi, yumurtanızı eksik etmeyin.

Düzenli beslenmek ve her şeyden yeterli derecede yemek bağışıklığı arttırır diye düşünüyorum.
Uyku da çok önemli tabii... Vücudun kendini yenilediği, direnç kazandığı zaman, uyku.

hiç de koca karı değil valla :)
deva olsun da denerim yani.. kolonyayı mikrobu kırsın diye bende sürüyorum ama asetonu duyduğum halde cesaret edemedim.. yakıcı olabiliyomuş, ve iz kalıyormuş diye duydum

İlk o sızıyla hissettiriyor ya bu meret kendini o anda pamuğa dök oraya bastır.
5 dk tut en az.
Sonra kendi isteğine bağli.
Diğer günde yap.
Zaten o çıkmıyor bende yani.
İzinde kalıcağı birşey ortada olmuyor.
Ben hissettiğimde yaparım çoğu zaman

hmm o zaman başka doktorlara git. yaa cildiyeden bahsemiyorum bi kan tahlili yaptır. cünkü vucut direncin zayıflamıştır.
onun dışında arkadaşım sarmısak sürüyodu ucukların üsütne. işe yarıyodu. ama kısa vadede

çok doktoragittim bu konuda.. özele de gittim, araştırmaya da.. cildiyeye gitmedim zaten, kaldı ki bu cildiyelik bir durum değil.. virüs var işin içinde...
karaciğerden gelen birşey olabileceği ihtimali ile ilaç bile kullandım ama farkeden bişey olmadı... zaten doktorlar bile söyledi herpesin vücuttan atılamayacağını... o nedenle deneyenlerden iyi sonuç almış olanlardan tavsiye istedim, bilmediğim bir teknik yöntem uygulamış kurtulmuş olabilir diye..

Gazel, senin icin az once google da arama yaparken senin 2013 yilinda da bu sekilde sıkıntı cektigine dair konuna denk geldim. Cok gecmis olsun. Insallah hemen gecer...

İlk o sızıyla hissettiriyor ya bu meret kendini o anda pamuğa dök oraya bastır.
5 dk tut en az.
Sonra kendi isteğine bağli.
Diğer günde yap.
Zaten o çıkmıyor bende yani.
İzinde kalıcağı birşey ortada olmuyor.
Ben hissettiğimde yaparım çoğu zaman

şuan geç kaldım çünkü çıktı bile :( sabah uyandığımda bilseydim hemen sürerdim...
şimdi krem var onu sürdüm.. sabahtan beri defalarca sürdüm.. yarında böyle kaşınır acı ve ağrı olur, üçüncü gün kurumaya başlar, ve sonra yara haline dönüşür.. iğrenç bir kabuk bağlar :(
iki haftada anca kurtuluyorum... :(

Gazel, senin icin az once google da arama yaparken senin 2013 yilinda da bu sekilde sıkıntı cektigine dair konuna denk geldim. Cok gecmis olsun. Insallah hemen gecer...

çok sağolun tşk ederim...evet senelerdir bu dertten kurtulamadım :KK43: çocukluğumdan beri çıkıyor bende.. çözüm de bulamadım, şifa da... doktorlarda işe yaramıyor... Allah yardımcım olsun, ben ve benim gibi bu uçuk illetini çekenlere....:KK43:

Back