• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uçuklama konusunda rekor kıran dudaklarım :(

şuan geç kaldım çünkü çıktı bile :KK43: sabah uyandığımda bilseydim hemen sürerdim...
şimdi krem var onu sürdüm.. sabahtan beri defalarca sürdüm.. yarında böyle kaşınır acı ve ağrı olur, üçüncü gün kurumaya başlar, ve sonra yara haline dönüşür.. iğrenç bir kabuk bağlar :KK43:
iki haftada anca kurtuluyorum... :KK43:

Su toplamadıysa hemen dene !

çok sağolun tşk ederim...evet senelerdir bu dertten kurtulamadım :KK43: çocukluğumdan beri çıkıyor bende.. çözüm de bulamadım, şifa da... doktorlarda işe yaramıyor... Allah yardımcım olsun, ben ve benim gibi bu uçuk illetini çekenlere....:KK43:
Benim annemde de cok cikiyor. Anlayabiliyorumm ozellille kis aylarinda cok cikiyor annemde. Ama ilaclarla geciyor bir sekildem ama cok can yakar yani bende de cikiyor ara sira . Hele o gerilince canim cok aciyor. Allah yardimcin olsunn

Benim annemde de cok cikiyor. Anlayabiliyorumm ozellille kis aylarinda cok cikiyor annemde. Ama ilaclarla geciyor bir sekildem ama cok can yakar yani bende de cikiyor ara sira . Hele o gerilince canim cok aciyor. Allah yardimcin olsunn

allah razı olsun, gerçekten yaşamayan bilmez, basit bi uçuk işte diyen çok var etrafımda, ama sabaha kadar acı ve kaşıntısından uyuyamadığım çok geceler oldu.. şükür rabbim başka sıkıntı vermesin yinede..
aynen kış aylarında bilhassa grip ertesi falan çıkıyor.. dudağımın çizgisi bozuldu uçuk yüzünden, sanki ruj sürmüşüm de ruj taşmış gibi duruyor artık dudağımın normal hali... :(

allah razı olsun, gerçekten yaşamayan bilmez, basit bi uçuk işte diyen çok var etrafımda, ama sabaha kadar acı ve kaşıntısından uyuyamadığım çok geceler oldu.. şükür rabbim başka sıkıntı vermesin yinede..
aynen kış aylarında bilhassa grip ertesi falan çıkıyor.. dudağımın çizgisi bozuldu uçuk yüzünden, sanki ruj sürmüşüm de ruj taşmış gibi duruyor artık dudağımın normal hali... :KK43:
Cok kotu ya :(

Her ucuk denildiginde aklima bir arkadasimin basina gelen olay geliyor.

Kizin erkek arkadais tarafindan bu ucuk yuzunden ayrilmisti ya. O geldi aklima..
Kizin ucuktan cani aciyordu birde ask acisi eklendiydi uzerine..

Ne insanlar var ya..

Bende yillar once gazetede kucuk bir yazida asırı uzuntu heyecan yada mutluluktanda cikabiliyormus diye duymustum

Suan benimde tam dudaginda var onceku gun sanki bicakla desiyorlarmis gibi agiriyordu onceden hic cikmazdida simdi ara ara cikip hatirasini birakip gidiyir ne yazikki....şuan bıyık bolgemde birsuru leke mevcut o yüzden valla bende biktim bazen insan icine cikasim bile gelmiyor o yuzden

evet biraz zayıfım, ne tavsiye edersiniz bağışıklık kazanmam konusunda
Bağışıklığınızın güçlenmesi lazım genelde sıkıntılı zamanlarımda bende de çıkar. Bugün kızım için araştırıyordum öncelikle sağlıklı beslenme ve içeriğinde betaglukan bulunan destekler varmış. İsim veremem herhalde ama bir doktorla görüşseniz bu konuda size tavsiye verebilir. Betaglukan çok etkiliymiş

off zor valla allah kolaylık versin. ama o virüs atılmıyor vücuttan gerçi yazmıştın zaten doktorlar da demiş. ama vücut direncini arttır. sağlıklı mı beslenmiyorsun? ya da yediklerin doğal şeyler değil mi?

Bağışıklığınızın güçlenmesi lazım genelde sıkıntılı zamanlarımda bende de çıkar. Bugün kızım için araştırıyordum öncelikle sağlıklı beslenme ve içeriğinde betaglukan bulunan destekler varmış. İsim veremem herhalde ama bir doktorla görüşseniz bu konuda size tavsiye verebilir. Betaglukan çok etkiliymiş

çok teşekkür ederim eczaneye bi sorayım nedir bu betaglukan diye...

off zor valla allah kolaylık versin. ama o virüs atılmıyor vücuttan gerçi yazmıştın zaten doktorlar da demiş. ama vücut direncini arttır. sağlıklı mı beslenmiyorsun? ya da yediklerin doğal şeyler değil mi?

açıkçası pek besleyici şeyleri yiyemiyorum.. bilhassa protein alamıyorum vücuda..
mesela süt yumurta et gibi şeyleri tüketemiyorum...
ama peynir ve yoğurt yerim sütün yerine.. yumurtadan nefret ederim :(
eti de köfte falan olursa öyle yiyorum, yada et haşlayıp suyundan çorba pilav vs yaparak ancak tüketiyorum.. biraz kıl boğazım anlayacağın...

çok teşekkür ederim eczaneye bi sorayım nedir bu betaglukan diye...

açıkçası pek besleyici şeyleri yiyemiyorum.. bilhassa protein alamıyorum vücuda..
mesela süt yumurta et gibi şeyleri tüketemiyorum...
ama peynir ve yoğurt yerim sütün yerine.. yumurtadan nefret ederim :(
eti de köfte falan olursa öyle yiyorum, yada et haşlayıp suyundan çorba pilav vs yaparak ancak tüketiyorum.. biraz kıl boğazım anlayacağın...
Yemelisin eti yumurtayı yoğurdu. Ben bugün kızımı doktora götürdüm içeriğinde betaglukan olan bir şurup aldım ilaç değil takviye. Yetişkinler için kapsul şeklinde var im....ks diye bir şey

Yemelisin eti yumurtayı yoğurdu. Ben bugün kızımı doktora götürdüm içeriğinde betaglukan olan bir şurup aldım ilaç değil takviye. Yetişkinler için kapsul şeklinde var im....ks diye bir şey

çok teşk ederim ilk işim yarın eczaneye danışmak olacak.. ismini az çok idrak ettim hafızama... görünce bilirim muhakkak.. çok sağolun...

Back