- Konu Sahibi gazeldustubaglara
uçuk virüsü insanın vücuduna bir kere girdi mi bir daha çıkmazmış. yani bi kere uçuk çıktıysa dudağınızda hayatınız boyunca tekrarlama olasılığı cok yüksek. uçuk genelde insanın bağışıklık sistemi zayıfladığı zaman çıkar. sinir stres üzüntü moral bozukluğu ve çok çok hasta olduğu zaman. bende de bir dönem sürekli çıkardı biri geçer biri başlar. bir de ağzımın içinde yaralar çıkardı. ikisi bir arada olunca inanın hayat çekilmez oluyor ( neyseki o skıntılı günleri bir nebze atlattıktan sonra bir daha uçuk uğramadı bana. size tavsiyem düzenli olarak multivitamin hapları kullanın. içinde her türlü vitamin mineral olsun. eczaneye gidip bende sürekli uçuk çıkıyor, kapsamlı bir vitamin hapı istiyorum dersenız size en güzelindne bir tane verecektir. ben multibionta kullandım 1 seneye yakın. tavsiye ederim. kilo da aldırmadı.hiçbir yan etkisini de görmedim. çok çok geçmiş olsun.dışardan sürülen kremler sadece geçici bir iyileşme sağlar. o uçuk illeti bulduğu ilk fırsatta yine çıkıcaktır maalesef. vıtamın sayesınde ağzımdaki yaralar da çıkmaz oldu artık. kendinize iyi bir vitamin hapı alın ve düzenli olarak kullanın. 1 hafta içip sonra bırakmayın.şöyle en az bir 3 ay kullanın.saatlerini aksatmayın. sabah kahvaltının hemen ardından için.öpüyorum kızlar :)
Son düzenleme: