• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçuk

ay uçuk mu dedi biri:18::18::18::18:

Allahım uzak etsin çok korkuyorum

çok çok büyük bir üzüntü yasadım ve
ne yemek yedim ne sağlıklı beslendim,vucudumu cok zayıf düşürdüm 2 ay boyunca
ben daha ucuk cıktığını bilmem bende

neyse genital bölgemde 20 tane dudağımda 2 tane agzımın içinde 1 tane ucuk cıktı

kızlar agzımdakileri umursamadım ama o bölgemdeki hayatı bana zindan etti

afedersiniz idrar yaptığımda hemen banyo yapıyordum acıdan
doğumda öyle bir acı yasamadım o kadar diyorum
doktora gittim bilemedi şiddetli enfeksiyon dedi
hatta nasıl dayanıyorsun dedi

baska doktorra gittim valtrex1000mg ve zovirax krem bir de vucudumu güclendirmek için imuneks içmiştim
1 hafta sonra yani toplam 18 gün hayat bana zehir olmustu

neyse genital bölgemde 20 tane dudağımda 2 tane agzımın içinde 1 tane ucuk cıktı

baska doktorra gittim valtrex1000mg ve zovirax krem bir de vucudumu güclendirmek için imuneks içmiştim

off okuyunca ben bile bi kötü oldum yaa.. çok geçmiş olsun valla allah bi daha yaşatmasın:18::18:

dikkat edilmez ise uçuğun izi genelde kalıyor ve gitmiyor,ellemeyin sürekli ben shea yağını kesfettım kızlar bendede cıkınca 2 hafta gıtmezdı artık 3 yada en fazla 4 gunde ıyılesıyor ,su an bende ucukluyum mevsımı mı ne acaba ,herkeste bır ucuk :))

Ay canım çok geçmiş olsun bir daha çıkmaz inş

dikkat edilmez ise uçuğun izi genelde kalıyor ve gitmiyor,ellemeyin sürekli ben shea yağını kesfettım kızlar bendede cıkınca 2 hafta gıtmezdı artık 3 yada en fazla 4 gunde ıyılesıyor ,su an bende ucukluyum mevsımı mı ne acaba ,herkeste bır ucuk :))

Canım shea yağı nedir kremin adı bumu

Bende hiç uçuk çıkmaz :ssz: ama ailemde herkesin çıkar. Asiviral diye bir krem var annem onu kullanıyor. Geçmiş olsun.

Sürekli uçuk çıkıyor bıktım artık. Büyük büyük uçuklar. Dün burnumda (ilk defa çıktı burnumda) dudağımda yine çıktı. Canım çok acıyo ve görünüşleri de çok kötü. Krem falan sürdüm ama ne fayda. Yarın doktora gideyim diyorum. Hangi bölüme gitmem gerek?

Oncelıkle gecmıs olsun arkadasım ucuk yanı hsv vurus vucutta gızlı kalıcılı olan bır sey henuz doktorlar bıle neden cıktıgını tam olarak emın degıller

Ama su bır gercek
Ucuk cıkıyorsa bana gore deneyımlerımeeee dayanarak yazıyorummm

1.sebep korku (cıkıcak cıkmıcak yada anı korkular)
2 . Sebep c vıtamını

Ben bu vurusu tasıyan bırı oalarak yazıyorm

Aktardan aldıgım dırencı yuksek tutan her hangı bır macun almanı onerırım 15 20 tl ıcınde 20 cesıt bıtkı olmalıdır
Gunluk su aylarda portakal yada mandalın 10 tane en az ama duzenlı tuketmendır
Ben. Vıtamın ve macunu kullandıgımdan berı cok sukur cıkmıyor
Ve kesınlıkle yaglı yemıyorum $image.jpg
$image.jpg

Macunu sabah aksam tok karnına yıyorum suyla denemenı onerırım cıkmıyor arkadas :)he bıde ucuk kremı virosıl kullanıyorum pıyasada ezacılar ucuz dıye getırtmıyır bulmak zor ama hıssettıgınde sur hemen yanından cantandan eksıt etme
$image.jpg

Uçuğun bildiğim kadarıyla bir çok sebebi var. Korku, vücudun zayıf düşmesi, hastalık alameti, virüs vb... Doktora gidip sebebine uygun tedavi görseniz daha iyi olur bence. mesela bir rahatsızlığınız sonucu böyledir, belki bu şekilde teşhis edilmesi gerekiyordur ama bitkisel ilaçlarla iyileştiği için bunu öğrenemeyebilirsiniz. Yada viral birşeydir bitkisel ilaçlar onu daha da yayabilir.

Hepinize yanıtlanırız için çok teşekkür ediyorum. Neredeyse iki-iki buçuk ayda bir uçuk çıkarıyorum ya usandım yorumları okuyunca da endişelendim bi de çenemin yan tarafları ağrımaya başladı beze gibi bişi yarın hemen doktora gidicem. :18:

ben de de her sene uçuk çıkardı 3 senedir falan çıkmıyor şükür.Vectavir diye bir krem var çok hızlı söndürüyor uçuğu bende bir gecede alıyordu şişliğini kabuk tutup iyileşiyordu birkaç günde

genitalde çıkan uçuklarınız için, bir jinekologtan da fikir alın bence. bazı virüsler, vücutta kalıp normal doğumda bebeğe geçebiliyormuş. bu yüzden zorunlu olarak sezeryan doğum yapacaksın demiş dr arkadaşıma. ayrıntıları çok iyi bilmiyorum, sizi korkutmak da istemem ama bunu bir kadın doğum dr una da bildirin.

Son düzenleme:
Sürekli uçuk çıkıyor bıktım artık. Büyük büyük uçuklar. Dün burnumda (ilk defa çıktı burnumda) dudağımda yine çıktı. Canım çok acıyo ve görünüşleri de çok kötü. Krem falan sürdüm ama ne fayda. Yarın doktora gideyim diyorum. Hangi bölüme gitmem gerek?

cildiye dr ları ilgileniyor bu durumla.

bende eskiden çok sık çıkardı. cildiyeci zovirax diye bir ilaç vermişti. çıktığını anladığın gibi sıklıkla sürüyorsun. bir pörtledi mi, o bile işe yaramıyor :) erken müdahele gerekiyor.
uzun süredir olmamıştı ama şu an yine çıktı dudağımda. hemen ardından da soğuk algınlığı gibi birşey yaşıyorum. şansıma hafta sonuna denk geldi.
hamile olma ihtimalime karşı ilaç bile kullanamadım şu an. yarın dr a gideceğim, inş olumsuz bir şey olmaz.

benim bildiğim genital uçuklar cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır. bunun üzerine biraz düşünün derim.

Kimse zovirax'ı söylemedi mi yahu :) üstüne tanımam, bence en iyi uçuk ilacı. Çıkmaya başladığını hissettiğim an sürüyorum çıkamadan kuruyor uçuk 1-2 günde. Resmen mucize yani kesinlikle tavsiye ederim. :):29:

Kimse zovirax'ı söylemedi mi yahu :) üstüne tanımam, bence en iyi uçuk ilacı. Çıkmaya başladığını hissettiğim an sürüyorum çıkamadan kuruyor uçuk 1-2 günde. Resmen mucize yani kesinlikle tavsiye ederim. :):29:

Doktordan yeni geldim ilaçları 2 gibi almaya gidicem.Sanırım zovirax ve su verdi. Suyla ilk olarak pansuman yapıp sürecekmişim. :54:

ben de de her sene uçuk çıkardı 3 senedir falan çıkmıyor şükür.Vectavir diye bir krem var çok hızlı söndürüyor uçuğu bende bir gecede alıyordu şişliğini kabuk tutup iyileşiyordu birkaç günde

evet bende vectavir kullanıyorum vede çok memnunum tavsiye ederim.

:) ben yazmıştım, arada kaynamış.
belirttiğiniz gibi, çıkmaya başladığını fark edip sürünce çok güzel önlüyor. ama geç kalmışsanız o bile fayda etmiyor :(

Son düzenleme:
Kendimi bildim bileli surekli ucuk cikar bende ozellikle agiz kenarlarinda dudak ustunde ve gercekten normal ucuklardan cok daha buyuk cikar.gecmesi 1 ay surerdi akliniza gelebilecek her ilaci kremi dogal yontemleri denedim sonunda bi krem buldum 1 haftaya kalmadan en buyuk ucugumu bile geciriyor cok memnunum her eczanede bulunmuyor ama siparis verirseniz getiriyorlar fiyati en son 18 tl idi ama bi kere alin bi yil rahatca yetiyor.Kremin resmini yukledim bu siteyede sirf bu yuzden uye oldum arkadaslar ben bu kremi bulana kadar cok cektim ucuktan en azindan siz cekmeyin Hoppa

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 104
Back