• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçuk

Fıstıklaaaaaaaaaaaarrr uçuk için size tek ve kesin bir şey söyleyeceğimm UMCA SOLÜSYON
evet kızlar internetten de araştırabilirsiniz umca nın faydası saymakla bitmiyor
ben 8 ay önce 2 haftada bir uçuk çıkardığım için kullandım 8 aydır uçuk yoktu ta ki bu sabaha kadar 3 gecedir korktum onunda etkisi var tabi ama üşenmeyip 6 ayda bi yenileseydim ilaç kullanımımı çıkmayacaktı eminim, üşendim bugün alırm, yarın alırım diye en fazla 8 ay dayandı bünye, size tavsiyem UMCA yı evinizden eksik etmeyin, uçuğa , soğuk algınlığına birebir..

Ben sabah koşarak gittim eczaneden aldım Umca'mı :) hemen içtim, birazda pamuğa damlatıp uçuğumun üstüne koydum hemencik geçecek :21:

zovirax, vectavir falan hikaye yani bu ilaç bağışıklığı destekleyip uçuğun kökten çıkmamasını sağlıyor..
yazın düğünü olanlar uçuktan korkuyorsa hemen alıp içsinler :6:

ya arkadaşlar 1haftaönce bende uçuk çıktı kabuk bağladı kopucak gibiydi kopardım çok azıcık kan aktı madecassol sürdüm sonra asiviral aldım eczaneden ama ... ilk defa geldi başıma dudağımda iz kalırmı acaba ya bilen varsa :58:

merak etme kalmaz. kalacak olsaydı bende şimdiye kadar dudak falan görünmez olurdu :) Ama yine de yolma ve patlatma. iz kalma ihtimalini arttırıyorsun. krem sür ve sabret. şu an dudağında 5 uçuğu olan birinin tecrübelerine güvenirsen tabi ;)
Bu arada o meret bir kere oldu mu bundan sonra hep olur rüzgarda güneşte kalmamaya dikkat et. Bğışıklık sistemini kuvvetli tutmaya bak. geçmiş olsunnn

Son düzenleme:
bende de genitalde cıkıyor :( cok üzüyor beni bacagımda agrı ve batma hissi yapıyor. yurtdısında kiminle konustuysam belki 100 kisi aynı bacakta agrısı oluyormus :( umarım azalır agrı cıkması sorun değil ama agrı cok sinir bozucu

Son düzenleme:
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım daha doğrusu ne zamandır forumları okuodum ama üye değildim:) yıllardır kendiimi bildim bileli uçukla başım dertte şuan da var zaten çıkmaya başladığı an süreyim sürmiyim çıkıo vazgeçmio köklü bi çözüm arıyorum bakalım kan testi falan yaptırıcam haftaya Allah hepimmize acil şifalar versin

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım daha doğrusu ne zamandır forumları okuodum ama üye değildim:) yıllardır kendiimi bildim bileli uçukla başım dertte şuan da var zaten çıkmaya başladığı an süreyim sürmiyim çıkıo vazgeçmio köklü bi çözüm arıyorum bakalım kan testi falan yaptırıcam haftaya Allah hepimmize acil şifalar versin

geçmiş olsun hepinize kızlar.. sürekli çıkıyorsa doktora gitmek iyi ama ben kantaron yağıyla çözüm buldum uçuklarıma.. çıktığı ana ya da çıkmadan önce acısını ya da kaşıntısını hissettiğim an sürüyorum hemen geçiriyor. eğer çıkmışsa çok çabuk kapatıyor.. denemenizi öneririm..

kızlar bnmde senelerdir gözümün yanına bi yerine yerleşmiş herpes simplex virüsü var ah ne çektim ondn şimdi hamileyim snaırım bünyem biraz zayıfladı dünde biraz güneşte kaldım bu gün hemen pırtladı çok canım yanıyor =(=( :58: asiviral ve virosil kullanıyorum ama söndürmedi ya yüzümde de olunca çok kötü gözzüküo puf

bende de var o dert. 4 kutu Valtrex kullandım be vicdansız herpes :14: Valtrex kullanırken rahattım hiç çıkmadı o dönem. 3 hafta önce filan bıraktım. geçen hafta dudağımın sağ üstünde çıktı sarımsak uyguladım yara olmadan geçti izi kaldı. bu haftada dudağımda çıktı elimde sarımsakla dolaşıyorum yine. :43:

taze dereotunu havanda dövün. Suyunun üzerine şap tozu serpin. Bu karışımı 7 gün boyunca uçuklarınıza sürün. Ayrıca stresten uzak durmaya da özen gösterin.

ya kizlar bana Allah rizasi icin yardim edin aglicam artik...
dudagimda durekli ucuk cikiyor son 2 aydir.. saymadim ama abartmiyorum 10 tane olmustur artik.. surekli biri bitiyo biri basliyo.. boyle durduk yere bi bakiyorum kabarciklar cikmis hemen ilac sursem de sisiyor kocaman oluyor snra igrenc yaralara donusuyor.
biktim artik biktim.. simdi bayram bi de yine cikti ustelik alt ust dudagimin ikisiinde birden ve canim cok yaniyo senağlama
ilkokuldan beri boyle benim hersene mutlaka kis aylarinda bir kac ucugum cikar ama hicbi sene bu kadar yogun bu kadar acili olmamisti..
gozlerim doluyo resmen sizisindan kizlar..

oncelikle neden surekli ucuk cikiyo bunu anlamiyorum..senağlama
diger derdim de su ne yapabilirim cidden?
doktore gidicem zaten ama su anda gece yarisi ve canim cok yaniyo sizisindan ne yapabilirim?senağlama

cnm benimde arada uçuk çıkar kantaron yağı sürüyorum üstüne hafif çok büyümeden kayboluyor

olabilir valla açıkçası çörek otu her derde deva derler.. saol canım aklımda olcak.
ya bende aynı durumdan muzdaribim. küçüklüğümde uçuk çıktığını hiç hatırlamam hep maşallah derlerdi fakat 3 senedir 2 ayda bir çıkıyor bazen 3 4 ay hiç çıkmıyor ama dudagımın üstünde burnumun altına kadar yayılıyo çıkacağını anlıyorum artık kalbim sanki orda atıyo gibi sabah kalkıyorum kabarcıklar oluşmuş su toplamış ve müthiş bir acı.. dışarı çıkasım bile gelmiyo ve şuan daa en son okul açıkken çıkmıştı şimdide çıktı ve en önemlisi çalışıyorum. asiviral gerçekten işe yarıyor ama evde onu kaybettim bulamıyorum eczanelerde kapalı anca yarın alabilirim başka önersi olan yokmu...?:50::50::50::50::50:

Ben bu konu da tek çarem Asiviral oldu..Çıkacağını hissetiğim an sürüyorum çıkmıyor..

UMCA yı pamuğa damlatıp uçuğum üzerinde sabah ve akşam bir kaç dakika beklettim. Hemen kuruyup kabuğunu attı. Tavsiye ederim herkese..

umca son zamanlardaki en güzel keşfim.. soguk algınlıgına uçuga iyi geliyor

Ucx diye bir krem var efsane. Eczanelerde bulunuyor. İnternetten aldım ben ama böyle şahane bir şey görmedim. Dileyene link de veririm...

Back