Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar 1haftaönce bende uçuk çıktı kabuk bağladı kopucak gibiydi kopardım çok azıcık kan aktı madecassol sürdüm sonra asiviral aldım eczaneden ama ... ilk defa geldi başıma dudağımda iz kalırmı acaba ya bilen varsa
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım daha doğrusu ne zamandır forumları okuodum ama üye değildim:) yıllardır kendiimi bildim bileli uçukla başım dertte şuan da var zaten çıkmaya başladığı an süreyim sürmiyim çıkıo vazgeçmio köklü bi çözüm arıyorum bakalım kan testi falan yaptırıcam haftaya Allah hepimmize acil şifalar versin
ya kizlar bana Allah rizasi icin yardim edin aglicam artik...
dudagimda durekli ucuk cikiyor son 2 aydir.. saymadim ama abartmiyorum 10 tane olmustur artik.. surekli biri bitiyo biri basliyo.. boyle durduk yere bi bakiyorum kabarciklar cikmis hemen ilac sursem de sisiyor kocaman oluyor snra igrenc yaralara donusuyor.
biktim artik biktim.. simdi bayram bi de yine cikti ustelik alt ust dudagimin ikisiinde birden ve canim cok yaniyo senağlama
ilkokuldan beri boyle benim hersene mutlaka kis aylarinda bir kac ucugum cikar ama hicbi sene bu kadar yogun bu kadar acili olmamisti..
gozlerim doluyo resmen sizisindan kizlar..
oncelikle neden surekli ucuk cikiyo bunu anlamiyorum..senağlama
diger derdim de su ne yapabilirim cidden?
doktore gidicem zaten ama su anda gece yarisi ve canim cok yaniyo sizisindan ne yapabilirim?senağlama
ya bende aynı durumdan muzdaribim. küçüklüğümde uçuk çıktığını hiç hatırlamam hep maşallah derlerdi fakat 3 senedir 2 ayda bir çıkıyor bazen 3 4 ay hiç çıkmıyor ama dudagımın üstünde burnumun altına kadar yayılıyo çıkacağını anlıyorum artık kalbim sanki orda atıyo gibi sabah kalkıyorum kabarcıklar oluşmuş su toplamış ve müthiş bir acı.. dışarı çıkasım bile gelmiyo ve şuan daa en son okul açıkken çıkmıştı şimdide çıktı ve en önemlisi çalışıyorum. asiviral gerçekten işe yarıyor ama evde onu kaybettim bulamıyorum eczanelerde kapalı anca yarın alabilirim başka önersi olan yokmu...?olabilir valla açıkçası çörek otu her derde deva derler.. saol canım aklımda olcak.