Uçuk

Ucuk, vücutdaki bir virüsden dolayi cikar,
virus girdiyse bir kere her zaman sizinle yasar ve bünyeniz zayif düstügü an bu ucuk cikar gelir,
özelikle iste kis aylari, veya yaz aylari günesten falan, stresden, korkudan vs.

Ama bilenler cikacagi zaman hemen hisederler ozaman evet sicak birsey veya buz gibi birseyler korkutmak ise yariyor.
Veya o an hemen dis macunu sürmekde söndürüyor , veya Vitamin C sürünceden söndürüyor yani limon falan.
Bunlari yaparsaniz hemen söner ve cabuk kurtulursunuz ,
ama cikarsa zaaten ciktikdan sonra ondan kurtulmasi zor,
benim burnumda ve anlimda cikiyor, ciktimi tammam herseyi dahil gitmesi 1-3 ay sürüyor izi cok kalici oluyor. Cok piiiis birsey ya.

canım geçmiş olsun benim uçuk izim hala dudağımda yeni geçti çok şükür bende senede 1 kere olurum, 2 hafta önceydi bi yattım sabah kalktığımda kocamandı,doğru düzgün bi belirti bile vermeden bi gecede hortladı benim uçuk, evde teramisin vardı hemen ondan sürdüm, sonra bepanten sürdüm biras ve sıcak kaşık bastım, sıcak iyi geliyor,ama sakın buz sürme bence sıcaktan biras canın yansada sonrası güzel, dayanabileceğin sıcaklıkta yap ayarını, bide sarımsak iyi geliyo diyolar ama ben denedim duyduğuma göre en iyi antibiyotik sarımsakmış

gecirmez ama azda olsa acisini alir sen devamli sür!

tabi istersen seni zorlayamam bizim burda almanyada kocakari recetesidir ondan paylasmak istedim

yok canım cidden çok sagol ama canım o kadar acıyo ki nasıl duruyorum ben de anlamıyorum gözlerim doluyo acısından diyorum ya ben de hiç böyle olmamısştım şimdiye kadar.. saol cok..

Uçuk çıkacağını anladığın zaman ama çıkınca değil kesinlikle aseton sürersen faydası olabilir.Ben bu yolu denerim ve yararını görürüm hep...

ablacm mahvoldum ya mahvoldum resmen yuzumdekı tum damarlar kut kut attı yahu nasıl bır acı hungur hungur agladım hanı cızgı fılmlerde acı yerler suratları kıpkırmızı olup kulaklarından duman cıkar ya abartmıyorum kulaklarımdan duman cıktı sandm cok fecı yaktı coooksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ahhh canım benim bilmezmiyim o acıyı :teselli:ama bende en etkili bu oldu helede ilk yara olmadan kabarıyorya o zaman sürersen hemen yara olmadan kayboluyor ,

offf ya bendede çok çıkıyor hemen bişeye moralim bozulsun dudağımda beliriveriyor uyuz oluyorum ama ben çareyi bund a buldum kabarınca sarımsağı basıyorum yara olmadan kayboluyor ,

acilll şifalar

saol canım saol valla annem babam ne yapsak hastaneye mı gitsek diyolar altı üstü bi uçuk ama acısı feci yahu...senağlama

baska bise yapma artik yeterince incittin sanirim! daha da sisebilir.
hic bise yapma b irak mikrop vursun kendini disari
cok gecmis olsun güzelim!

baska bise yapma artik yeterince incittin sanirim! daha da sisebilir.
hic bise yapma b irak mikrop vursun kendini disari
cok gecmis olsun güzelim!

cok saol canım cok saol artık dokunmam zaten halim kalmadısenağlama

biliyorum canım öyle bir imkanın varsa git tabi faydası illaki olur güçlü bir ağrı kesici yada uyuşturucu verirler biraz rahat edersin

sarımsak agırısını azalttı baya şimdi açıkçası sanırım sabaha kadar dayanırım gibi geliyo.. a.s.

ben aseton sürüyorum çıkacağını anladığım anda
sanada öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…