mutlaka alcam canım yarın zaten.
agrı kesıcı ıceyım bari başıma ağrılar girdi zaten acıdansenağlama
pharmaton cnm bnm vitaminin adı
hem dinçlik yapıyor bana çok yaradı
zaten bundan iyisi yokmuş...
gecirmez ama azda olsa acisini alir sen devamli sür!
tabi istersen seni zorlayamam bizim burda almanyada kocakari recetesidir ondan paylasmak istedim
saol cnım aklımda olcak.
sarımsak bastır üstüne kesinlikle birebir ve ilaçtan bile çabuk sonuç veriyor inanamayacaksın
ablacm mahvoldum ya mahvoldum resmen yuzumdekı tum damarlar kut kut attı yahu nasıl bır acı hungur hungur agladım hanı cızgı fılmlerde acı yerler suratları kıpkırmızı olup kulaklarından duman cıkar ya abartmıyorum kulaklarımdan duman cıktı sandm cok fecı yaktı coooksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ahhh canım benim bilmezmiyim o acıyı :teselli:ama bende en etkili bu oldu helede ilk yara olmadan kabarıyorya o zaman sürersen hemen yara olmadan kayboluyor ,
offf ya bendede çok çıkıyor hemen bişeye moralim bozulsun dudağımda beliriveriyor uyuz oluyorum ama ben çareyi bund a buldum kabarınca sarımsağı basıyorum yara olmadan kayboluyor ,
acilll şifalar
ablacm mahvoldum ya mahvoldum resmen yuzumdekı tum damarlar kut kut attı yahu nasıl bır acı hungur hungur agladım hanı cızgı fılmlerde acı yerler suratları kıpkırmızı olup kulaklarından duman cıkar ya abartmıyorum kulaklarımdan duman cıktı sandm cok fecı yaktı coooksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
baska bise yapma artik yeterince incittin sanirim! daha da sisebilir.
hic bise yapma b irak mikrop vursun kendini disari
cok gecmis olsun güzelim!
saol canım saol valla annem babam ne yapsak hastaneye mı gitsek diyolar altı üstü bi uçuk ama acısı feci yahu...senağlama
biliyorum canım öyle bir imkanın varsa git tabi faydası illaki olur güçlü bir ağrı kesici yada uyuşturucu verirler biraz rahat edersin
sarımsak agırısını azalttı baya şimdi açıkçası sanırım sabaha kadar dayanırım gibi geliyo.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?