• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçuk Tedavisi

MissHavisham

BabyGoat
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
1.432
640
178
Senelerdir ağız çevremde uçuk çıkar ve bu uçuk kendini en fazla 2-3 ay arayla tekrar, en fazla diyorum çünkü bazen bir uçuk biter bitmez diğeri de çıkabiliyor. Uçuğu tedavi etmek için Zovirax krem kullanıyorum ama, belki sizin bildiğiniz daha etkili bir krem, ilaç ya da tedavi yöntemi vardır diye umarak size danışıyorum. Ne dersiniz kızlar, uçuk için neler yapılabilir?

Senelerdir ağız çevremde uçuk çıkar ve bu uçuk kendini en fazla 2-3 ay arayla tekrar, en fazla diyorum çünkü bazen bir uçuk biter bitmez diğeri de çıkabiliyor. Uçuğu tedavi etmek için Zovirax krem kullanıyorum ama, belki sizin bildiğiniz daha etkili bir krem, ilaç ya da tedavi yöntemi vardır diye umarak size danışıyorum. Ne dersiniz kızlar, uçuk için neler yapılabilir?

uçuk hani oraya yerleşmiş derler ya onun gibi olmuş. stres kaynaklı da olabilir. hemen kulak pamuğuyla biraz aseton değdirdiğinde uçuğa iyi geldiğini gördüm. belki işine yarar

Back