Uçuk Kaçık Kottan Kolyeler=)

beyaz88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
49
0
Kot kumaşıyla yaptığım ve üzerine işlediğim boncuklardan oluşan bu farklı tasarım kolyemide beğenmeniz dileğimle

farklı, değişik bir çalışma olmuş. çok güzel. emeğine sağlık...

ikisi de cok guzel ama ikincisine bayildim, yazin cok guzel olurdu beyaz askili bi bluzla :) benzer malzemeler bulursam ben de yapmaya calisiyim, ellerine saglik :)

Çok teşekkürler :) Evet düz kıyafetlerler askılı beyazlarla vede kot elbiseylede de çok şık durabilir :) biraz gösterişli olduğu için düz şeylerle takılırsa daha hoş ve kibar durur. :)

süpersiniz diyorum .... çok zevkli duruyor..bunlardan satın almaya kalksanız bir ton para ..böyle farklı ve zevkli işler nadir bulunuyor

süpersiniz diyorum .... çok zevkli duruyor..bunlardan satın almaya kalksanız bir ton para ..böyle farklı ve zevkli işler nadir bulunuyor

Yorumunuz ve ilginize çok çok teşekkür ediyorum gerçekten çok mutlu oldum ve dediğiniz gibi böyle bir takı için işçilik diyerek kat kat arttırılıyor fiyatlar, bunlar yapılmayacak zorlukta el işleride değil aslında gerekli malzemeler biraz kot kumaşı parlak taşlar silikon tabanca iplik :) çok daha çeşitli tasarımlarda oluşturulabilir :)

boyle yetenekli bayanları cok takdır edıyorum dogrusu :):)
mukemmelsiniz.. cok begendım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…