Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tam çenemde bir tane büyük ucu çıkmayan kırmızı şiş bir sivilce var. kaç gündür çıkmıyorda öyle duruyor ve acıyor. ilaç kullanmadan doğal bir yöntemle onu geçirebilirmiyim ?
Bu kist biçimindeki sivilceler diğerlerinden daha tehlikeli ve mutlaka doktora gösterilmesi lazım. Ev uygulamalarıyla boşuna kendinizi ve cildinizi yıpratmayın.
yha şuan 3tane var. dün acayip gıcık oldum kabuk gibi bişiy vardı sıyırdım onu patladı resmen iltihap çıktı içinden normal sivilcelerin ki gibi değil çokta acıyolar:sinifsinif:
yha şuan 3tane var. dün acayip gıcık oldum kabuk gibi bişiy vardı sıyırdım onu patladı resmen iltihap çıktı içinden normal sivilcelerin ki gibi değil çokta acıyolar:sinifsinif:
ewet cnm çok acıyo.ayrıca çok sıkman lazım içindeki iltihap tamamen çıkana kadar uğraşıyorum ben birden baskı uygulayınca hepsi çıkıyo CADIARZU bende de var şuan bi 2-3 tane.normal sivilce gibi hemende geçmiyo çok uzun süre kalıyo bende ki eyvahedigeldismile
kizlar benim cildimde bisey yokken bendede ucu olmayan koca koca sivilceler cikti yanagimda hemde 5 tane dipdipe fondoten surerek en azindan kizarikligini kapatiyorum ama cok sisler napcam delircem ya
Aynı sorunu bende çene altımda yaşadım daha sonra kistleşti bu sivilceler aylarca geçmedi Bi dermatoloğa görünün kesinlikle benim gibi yüzünüze sürmedik şey bırakmayanların tayfalarına katılmayın 3 aydır aknetrent kullanıyorum.Yüzümde çok şükür hiç birşey kalmadı...