ücretsiz yabancı dizi indirebileceğimiz yerler

nurbanusultan

alA GöZlÜ dİlBeR...
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
111
0
26
İstanbul
merhaba arkadaşlar , ben yeni yeni yabancı dizi izlemeye başlayacağım bunun için deingilizce yabancı dizileri bilgisayarıma ücretsiz indirebileceğim linkler arıyorum bilen varsa paylaşabilirmi acaba ?
not : benim için önemli olan bilgisayara indirmek, internet üzerinden izlemek değil , çünkü i tunes üzerinden i pad 'a atıcam dizileri.

IDM programını indirin, sonra istediğiniz siteden istediğiniz videoyu indirebilirsiniz, dizi, film, müzik ne isterseniz.

IDM programını indirin, sonra istediğiniz siteden istediğiniz videoyu indirebilirsiniz, dizi, film, müzik ne isterseniz.

filtekahve, resmen hayatımı kurtaran bir bilgi verdin :)) idm nedir diye bir indirdim, bir baktım istediğim youtube videosunu hd kalitede indirebiliyorum 1 dakika içinde.. torrentle kırk saat uğraşmaya gerek kalmadan.

bir sorum var, dizileri nereden indiriyorsun? programın gerektirdiği gibi bir kaç url yapıştırıp indirmeyi denedim ama kabul etmedi. torrent linklerini mi kopyalıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…