Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Piyasada bulunması zor ben bulamadım muadili olanı aldmMeriofert ihtiyacım var kızlar elinde olan var mı
Ben duzcedeyim bende 225ml var ama kargoyla gitmez sanirimArkadaşlar Ankara içi elinde açık gonalf olan varsa dönüş yapabilir mi 1 doz açıcıgım kaldı![]()
Ben duzcedeyim bende 225ml var ama kargoyla gitmez sanirim
düzcede neredesiniz annemler düzcede oturuyorBen duzcedeyim bende 225ml var ama kargoyla gitmez sanirim
Düzcede neredesiniz annemler düzcede oturuyorBen duzcedeyim bende 225ml var ama kargoyla gitmez sanirim
suan annemler burada ama gelecekler bizde geliyoruz bazen yani saklarsanız eğer mutlaka alırımMerkezde canim annenler gelecek mi sana
Suan buzdolabinda duruyor. Saklarim tabi.. Ne zaman alacaksizDüzcede neredesiniz annemler düzcede oturuyor
suan annemler burada ama gelecekler bizde geliyoruz bazen yani saklarsanız eğer mutlaka alırım
Bayrama kadar gelemezsek bile bayramda muhakkak geliyorum düzceye sizin için uygun muSuan buzdolabinda duruyor. Saklarim tabi.. Ne zaman alacaksiz
Oradaki eczanelerde bulamıyorsanız burada bir eczanede vardıOvitrelle ihtiyacım var, Balıkesirdeyim,para ile satın alacağım
Dolap'ta duruyor canim. Ama açılınca ne kadar durma suresi var bilmiyorum.Bayrama kadar gelemezsek bile bayramda muhakkak geliyorum düzceye sizin için uygun mu
Saklanma koşulu sağlandığı sürece bir problem olmuyor benim eşim kullanıyor erlek infertilitesinden kaynaklı. Haftanın 4 günü kullanıyorDolap'ta duruyor canim. Ama açılınca ne kadar durma suresi var bilmiyorum.