Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Kızlar elinde progestan dex yada prolutex olan var mı acil yardımcı olursanız sevinirim🙏💓

Merhaba herkese. Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum. 6 yaşında kızım var. İkinci bebek için tüp bebeği devlet karşılamıyor. İlaçlar süreç vs ne kadar maliyet oluyor. Bilgi verebilir misiniz.

Merhaba kızlar ben climara fort bant bulamıyorum, ne kadar ücret istenirse almak isterim,elinde olan varsa. Allah'ıma şükür beta değerim bugün de 1221 çıktı ve 10 haftalık olana kadar kullanmam gerekiyor.şimdiden çok teşekkür ediyorum 🙏

Merhaba 6. Tüp bebek denemem olacak elinde bioesteron olan varsa Allah rızası için gönderebilir mi hem piyasada yok hemde aşırı pahalı durumda yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar
2 adet gonalf
1 adet cetrotide
1 adet ovitrelle
10 adet tüp manapur sıvıları var
25 adet Prograf var
Elimizde var yeni tarihli . İhtiyacı olana göndermek isteriz . Biz bursadayız ama başka illere de kargo yapariz . (İlaçlar titizlikle buzdolabında saklanmıştır)
Duruyor u ilaçlar elden alabilirim

Kızlar elınde Prolutex clımare forte ve estrofem varmı günde dokuz tabe kullanıyorum estrofem bant hıc bır yerde yok 6. Tedavım rıcamla yardımcı olabılırmısınız

Back
X