- 10 Şubat 2023
- 707
- 295
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba evet gonal f e ihtiyacım var . 05382535384 bu numara bana ait buradan ulaşabilirsiniz banaMerhaba hala ihtiyaciniz varmi bende bir gonalf f var bagislamak istiyorum temmuz son tarihi
Hangi il kutu açıldı mıMerhaba hala ihtiyaciniz varmi bende bir gonalf f var bagislamak istiyorum temmuz son tarihi
Açıldı mı gonolf İstanbul dayım elden alabilirimCtesi opu olacak Gonal-F 450 kaldı elimde. İstanbul içi elden verebilirim
Duruyor u ilaçlar elden alabilirimMerhaba arkadaşlar
2 adet gonalf
1 adet cetrotide
1 adet ovitrelle
10 adet tüp manapur sıvıları var
25 adet Prograf var
Elimizde var yeni tarihli . İhtiyacı olana göndermek isteriz . Biz bursadayız ama başka illere de kargo yapariz . (İlaçlar titizlikle buzdolabında saklanmıştır)
Merhaba hala ihtiyaciniz varmi bende bir gonalf f var bagislamak istiyorum temmuz son tarih
hangi il bana verebilir misinizMerhaba hala ihtiyaciniz varmi bende bir gonalf f var bagislamak istiyorum temmuz son tarihi
Kutusunu açtım ama aplikatör açılmadı. Aldığım gün kan sonucum yüksek çıkınca gonal f kesildi çatlatma iğnesi yapıldıAçıldı mı gonolf İstanbul dayım elden alabilirim
Yarı eczane gibi düşününKutusunu açtım ama aplikatör açılmadı. Aldığım gün kan sonucum yüksek çıkınca gonal f kesildi çatlatma iğnesi yapıldı
Yani kalem olan açılmadı hiç kullanılmadı doğru mu? Hangi il ve kaçlık gonolfKutusunu açtım ama aplikatör açılmadı. Aldığım gün kan sonucum yüksek çıkınca gonal f kesildi çatlatma iğnesi yapıldı
Evet öyle. İstanbul. 450Yani kalem olan açılmadı hiç kullanılmadı doğru mu? Hangi il ve kaçlık gonolf
Bende İstanbul hangi ilçe ücretsiz mi veriyorsunuzEvet öyle. İstanbul. 450
Yarı eczane gibi düşününBende İstanbul hangi ilçe ücretsiz mi veriyorsunuz
AnladımYarı eczane gibi düşünün( bugün negatif sonuç aldım sıradaki menste dondurulmuş embriyoları kullanıcam masraf bitmiyor
![]()