Hala duruyor mu kartal dayım1 kutu Gonalf 450 var elimde . 2026skt İstanbul Anadolu yakası
İlaçlar hala duruyor muMerhaba elimde Gonalf ve cetrotide ilaç mevcut İstanbul içi
Oskapar 0’4 müClimara forte ve promester i kargo olarak gönderdim elimde yok.. bilginize..
Kartaldayım hala duruyor muSitedek problem nedeniyle üyelik ve msj silinmiş tekrar yazıyorum Gonalf için istanbul Anadolu yakasından msj atanlar tekrar iletişime geçebilirlermi
İlaçlar duruyor muMerhaba elimde
progestan ampul 8 adet
Progestan dex ampul (göbekten) 16 ampul
Estrofem tablet 2 kutu var ihtiyacı olan birine ücretsiz verebilirim.
İstanbul Kartal dayım bana lazımcetrotide var bende, istanbul için ücretsiz olarak verebilirim
Verdiniz mi ilaçları Bursa dayım 2 günMerhaba arkadaşlar
2 adet gonalf
1 adet cetrotide
1 adet ovitrelle
10 adet tüp manapur sıvıları var
25 adet Prograf var
Elimizde var yeni tarihli . İhtiyacı olana göndermek isteriz . Biz bursadayız ama başka illere de kargo yapariz . (İlaçlar titizlikle buzdolabında saklanmıştır)
Ovitrelli gonol ve cetrotide alabilirimMerhaba arkadaşlar
2 adet gonalf
1 adet cetrotide
1 adet ovitrelle
25 adet Prograf var
Elimizde var yeni tarihli . İhtiyacı olana göndermek isteriz . Biz bursadayız ama başka illere de kargo yapariz . (İlaçlar titizlikle buzdolabında saklanmıştır)
Ankaradayım ovitrelle ihtiyacımız var duruyorsa kargolama şansınız varmıMerhaba arkadaşlar
2 adet gonalf
1 adet cetrotide
1 adet ovitrelle
Mübarek günde faydamız olsun isteriz
Verdik cnmVerdiniz mi ilaçları Bursa dayım 2 gün
Verdik cnmAnkaradayım ovitrelle ihtiyacımız var duruyorsa kargolama şansınız varmı
ilaç satışı yasak o üyeleri bildirin yöneticilere benceArkadaşlar çok güzel elimde o var bu var diyorsunuz dm atınca eczane fiyatlarına yakın fiyat veriyorsunuz resmen yapmayın Allah aşkına, ücretli vereceksenizde ona göre ilanınızda belirtin herkes ilaç arıyor burada bi umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?