- 8 Mart 2025
- 19
- 8
- 1
- 31
Bende buraya seni etiketlicektim görmüşsünMerioferte çok ihtiyacım var kızlar elinde olan göndermek isteyen var mı
Hangi şehirde yaşıyorsun canımKızlar 3. Opu mu olacağım elinde gonaf menopur olan var mı tedaviye tekrardan başlayacağım.
Yazdım canım ama galiba eski bir post o yüzden pek görmeyeceklerdir beniBende buraya seni etiketlicektim görmüşsün
Havuz mu düşünüyorsun cnm senKayseri de olan cetrodite menapur gonal f klomen duzgun dolapta saklanilmis tarihi gecmemis elinde olan ucretsiz vermek isteyen var mı
Urfadayım soğuk zincirle gönderebilmeniz mümkün mü acabaMerhaba elimdeki meriofertleri verdim ama gonalf300 mevcut 7 kutu
Hangi şehirdi acabaMerhaba elimdeki meriofertleri verdim ama gonalf300 mevcut 7 kutu
İstanbulHangi şehirdi acaba
istanbul yorumlarda yazıldığım numaradan whatsaptan yazabilirsinizHangi şehirdi acaba
Bu topikte “ücretsiz” olmak şartıyla elinizdeki tüp bebek ilaçlarını sizler gibi tedavi gören ama ilaç bulamayan arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Birbirinizle paylaşacağınız tüp bebek ilaçlarının son kullanma tarihi, saklanma koşulları önemlidir ve soğuk zincir ilaçlar oldukları için elden teslim edilmesi gerekmektedir, bu sebeple ücretsiz ilaç paylaşımlarınızda bu hususa dikkat ederseniz sevinirim
Dikkat! Sağlık Bakanlığı’nın 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı kesinlikle yasaktır.
Topikte ücret karşılığı ilaç alışverişi olursa derhal müdahale edilecek ve satış yapan üyenin paylaşımı kaldırılacak uyarı alıp banlanacaktır.
İzmir cnmHangi şehirde yaşıyorsun canım
Evet havuz uygun gordu doktor canim senin embriyolar ne oldu ne durumdaymisHavuz mu düşünüyorsun cnm sen
6 taneydi dün 3 tanesi döllenmiş dediler bugünde aradılar 3 de devam ediyormuş cnm yarın 3.gün taze transferi uygun gördü bakalım inş tutunuz bende havuz istiyordum aslındaEvet havuz uygun gordu doktor canim senin embriyolar ne oldu ne durumdaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?