Merhaba nasılsınız bebiş nasıl bi topikte sizle yakıştığımızı hatırlıyorum sanki.Zeki Akkumda tedavi oldum bir bebeğim oldu şuan üç aylık
Merhaba arkadaşım gonalf hala duruyormuGonal f 450 ve meriofert ilacından 2 adet mevcut ihtiyacı olan varsa ulaşabilir
Hala elinizde varsa ihtiyacım varKızlar ovıtrelleye ıhtıyacı olan
400lük ben alabilirim şanlıurfadayım karşı ödemeli kargolarsanız ben alırım lütfen çok ihtiyacım varArkadaşlar elimde 8 kutu oksopar 04'lük ( bir kutuda 10 adet enjeksiyon var) , 3 kutu Proluton depot 500 mg ve 1 kutu progesteron 200mg var isteyen olursa İzmir'den elden teslim edebilirim.
Merhaba İyiyim evet bende hatırladım siziMerhaba nasılsınız bebiş nasıl bi topikte sizle yakıştığımızı hatırlıyorum sanki.
Görünce selam vereyim dedim
Evet doğum yaptım ben deMerhaba İyiyim evet bende hatırladım siziBebiş iyi çok şükür doğum yaptım 3 aylık oldu. Sizin de tedavi süreciniz vardı ikinci çocuk için gebelik ilerledi mi doğum yaptınız mı?
Neredesiniz ankara ise alabilirimMerhabalar kızlar . Elimde 400 civarı gonalf 2 cetrodite var ihtiyacı olan var mı ?
ElazığNeredesiniz ankara ise alabilirim
İsterseniz soğuk zincir bozulmadan otobüsle falan yollayabilirimNeredesiniz ankara ise alabilirim
Özelden mesaj attımİsterseniz soğuk zincir bozulmadan otobüsle falan yollayabilirim
Tüp bebek tedavisi gördüm ve şu an 25 haftalık ikiz gebeyim. Tüp bebek fiyatları ve ilaçları çok pahalı yaşadığım için biliyorum ve doktorum ilaçlarımı kesti.
Şu an elimde kullanmadığım fazla ilaçlar var. Hiç bir maddi ücret talep etmeden bunları bu sitedeki ihtiyacı olan bir arkadaşa karşıdan ödemeli göndermek istiyorum. Dediğim gibi maddi birşey istemiyorum dua etsin yeter.
Elimde fazla olan ilaçlar şunlar
- 3,5 kutu estrofem
- 12 adet ecopirin hap
- 31 hap z fol hap
- 4 ampul progestan dex
- 2 kutu oksapar
ilaçların son kullanma tarihlerine en az 1,5 yıl var.
İstanbul ve Ankara ise alabilirim1 adet cetrotide ve 1 adet gonapeptyl var elimde
İstanbul ve Ankara ise alabilirim1 adet cetrotide ve 1 adet gonapeptyl var elimde
Gonolf açılmış mı ? İki ilaca da ihtiyacım var Ankara ve İstanbul ise alabilirimMerhabalar kızlar . Elimde 400 civarı gonalf 2 cetrodite var ihtiyacı olan var mı ?
Gonolf açılmış mı ? İki ilaca da ihtiyacım var Ankara ve İstanbul ise alabilirimMerhabalar kızlar . Elimde 400 civarı gonalf 2 cetrodite var ihtiyacı olan var mı ?