Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Arkadaşlar elinizde gonalf olan varmı acaba aydın izmir civarı alabilirim elden. Şimdiden teşekkür ederim. Rabbım bu yolda emek veren tüm kaderdaşlarımın yardımcısı olsun

Arkadaşlar elimde 8 kutu oksopar 04'lük ( bir kutuda 10 adet enjeksiyon var) , 3 kutu Proluton depot 500 mg ve 1 kutu progesteron 200mg var isteyen olursa İzmir'den elden teslim edebilirim.
400lük ben alabilirim şanlıurfadayım karşı ödemeli kargolarsanız ben alırım lütfen çok ihtiyacım var

Arkadaşlar elinde 0.4 400lük oksopar olan varmı sigortamız yok ilaçlar çok pahalı lütfen olan varsa karşı ödemeli alırım şanlıurfadayım ACİL ACİLLL Allah rızası için duacınız olurum

Merhabalar ben Samsun'dan yazıyorum bana ovitrelle lazım 2 adet elinde olan varsa yada bula bileceğim bir yer varsa ulaşmama yardımcı ola bilir misiniz.

Merhaba nasılsınız bebiş nasıl bi topikte sizle yakıştığımızı hatırlıyorum sanki.
Görünce selam vereyim dedim
Merhaba İyiyim evet bende hatırladım sizi Bebiş iyi çok şükür doğum yaptım 3 aylık oldu. Sizin de tedavi süreciniz vardı ikinci çocuk için gebelik ilerledi mi doğum yaptınız mı?

Merhabalar kızlar . Elimde 400 civarı gonalf 2 cetrodite var ihtiyacı olan var mı ?

Merhaba İyiyim evet bende hatırladım sizi Bebiş iyi çok şükür doğum yaptım 3 aylık oldu. Sizin de tedavi süreciniz vardı ikinci çocuk için gebelik ilerledi mi doğum yaptınız mı?
Evet doğum yaptım ben de tam 4ayımız bitiyor yarın
Sağlıkla büyütelim.
Darısı isteyen herkese inşallah.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…