- 7 Şubat 2024
- 318
- 435
- 30
Transfer hazırlığı yapıyorumOvitrelle veren birisine yazmissiniz da ondan sordum
18 haftalık hamile yazıyor profilindeTransfer hazırlığı yapıyorum
Düşük yaptım maalesef18 haftalık hamile yazıyor profilinde
Sağlık ocağında yazdiriyosunuz bazılarını sigorta karşılıyor. Bazılarını da karşılamıyor.İlaçlara rapor nasıl çıkarılıyor acaba. Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım bilgim yok maalesef yardımcı olursanız sevinirim.
Ya üzüldüm insallah bu sefer olurDüşük yaptım maalesef
Karşıladığı ilaçlar hangisi acaba mesela gonal f ovitrelle gibi ilaçları karşılıyor mu?Sağlık ocağında yazdiriyosunuz bazılarını sigorta karşılıyor. Bazılarını da karşılamıyor.
Hayır onları karsilamiyor. Gonal f bildiğim kadarıyla devlette yaptırdığında bir kismini karşılıyor. Transfer öncesi ve sonrası kullanılan ilaclrdan bahsediyorum kan sulandiricilar , estrofem , progestan filan onları karşılıyorKarşıladığı ilaçlar hangisi acaba mesela gonal f ovitrelle gibi ilaçları karşılıyor mu?
En pahalı olanlarda iğneler zaten. Yine de teşekkür ederim cevabın için.Hayır onları karsilamiyor. Gonal f bildiğim kadarıyla devlette yaptırdığında bir kismini karşılıyor. Transfer öncesi ve sonrası kullanılan ilaclrdan bahsediyorum kan sulandiricilar , estrofem , progestan filan onları karşılıyor
Rica ederim. Aynen öyle ben 6 ay önce 20bine aldım indirimli haliyle istanbuldaysaniz uyguna satan bı yer var. Söyleyebilirim.En pahalı olanlarda iğneler zaten. Yine de teşekkür ederim cevabın için.
Merhaba , nereden alıyorsunuz acaba iğneleri uyguna ?Rica ederim. Aynen öyle ben 6 ay önce 20bine aldım indirimli haliyle istanbuldaysaniz uyguna satan bı yer var. Söyleyebilirim.
İstanbulda sirkeciden alıyordum. Ulaşabileceğiniz konumda ise oralar bana mesaj atın ben yeri tarif edeyim size. Orası da eczane 3000 TL'lik iğneyi 2400e alıyordum o zamanlar.Merhaba , nereden alıyorsunuz acaba iğneleri uyguna ?
Maalesef canım bursadayım.Rica ederim. Aynen öyle ben 6 ay önce 20bine aldım indirimli haliyle istanbuldaysaniz uyguna satan bı yer var. Söyleyebilirim.
Anladım canm sağlık olsun. Bu durumlarda ya tanıdık araciligiyla uyguna veriliyor yada böyle nadir yer bulursanız.Maalesef canım bursadayım.
Haklısın canım. Senin son durumun ne tutmuştur inşallahAnladım canm sağlık olsun. Bu durumlarda ya tanıdık araciligiyla uyguna veriliyor yada böyle nadir yer bulursanız.
Benim ikinci denemem olucak ilkinde pozitifti ama kimyasala döndü yani keseyi göremedim bile. Şimdi ikincisi için hazırlanıyorum inşallah bu sefer Rabbim istedigimizi verir. Senin ilk denemen mi canımHaklısın canım. Senin son durumun ne tutmuştur inşallah
Benm de ikinci denemem olacak. 2022 de denedim pozitif oldu 2 aylıkken düşük yaptım. Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallahBenim ikinci denemem olucak ilkinde pozitifti ama kimyasala döndü yani keseyi göremedim bile. Şimdi ikincisi için hazırlanıyorum inşallah bu sefer Rabbim istedigimizi verir. Senin ilk denemen mi canım
Amin inşallah tez vakitte Rabbim bu sefer sagliklisiyla nasip etsinBenm de ikinci denemem olacak. 2022 de denedim pozitif oldu 2 aylıkken düşük yaptım. Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah
Amin inşallah canım isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin allahımBenm de ikinci denemem olacak. 2022 de denedim pozitif oldu 2 aylıkken düşük yaptım. Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah
Sebepsiz infertilite varsa Aşılama yaptırmış olma şartı aranmıyor. İlk tüp bebek denememde direkt rapor çıkmıştı üstelik 15 aylık falan evliydim. Ve herhangi bir aşılama ve benzer işlem yapılmamıştı öncesinde. Yaptırdığınız yer yardımcı olabilir belki. Bize öyle olmuştu. Evrak verdiler doldurduk falan dosyaları üniversite hastanesi ne götürün dediler sonra 2 hafta içinde rapor çıktı.İlaçlara rapor nasıl çıkarılıyor acaba. Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım bilgim yok maalesef yardımcı olursanız sevinirim.