- 21 Aralık 2021
- 247
- 193
- 31
Merhaba prolutex25 piyasada bulmak çok zordu onun yerine progestan dex 25 almıştım isterseniz kargolarim EdirnedeyimMerhaba elinde prolutex 25 ve estrofem kalıp yardımcı olabilecek varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba prolutex25 piyasada bulmak çok zordu onun yerine progestan dex 25 almıştım isterseniz kargolarim EdirnedeyimMerhaba elinde prolutex 25 ve estrofem kalıp yardımcı olabilecek varmi?
Merhaba ankaradayim ben alabilirim çokta sevinirimMerhaba elimde son tedavimizden kalan ve skt sı ağustos 2024 olan 3 kutu cetrotide iğne bulunmaktadır. İhtiyacı olan bir arkadaşımıza vermek isterim. İlaçlar Ankarada annemin evindedir bu ilden birisine vermek istiyorum
Merhaba ankaradayim ben alabilirim çokta sevinirimMerhaba elimde son tedavimizden kalan ve skt sı ağustos 2024 olan 3 kutu cetrotide iğne bulunmaktadır. İhtiyacı olan bir arkadaşımıza vermek isterim. İlaçlar Ankarada annemin evindedir bu ilden birisine vermek istiyorum
Merakımdan soruyorum hamilelikte catlatma iğnesi kullaniliyormuBana verir misiniz
Eğer vermediyseniz ben alabilirim progestan dexiMerhaba prolutex25 piyasada bulmak çok zordu onun yerine progestan dex 25 almıştım isterseniz kargolarim Edirnedeyim
Ben yazdım ama dönüş olmadı ben alicam canimEğer vermediyseniz ben alabilirim progestan dexi
Ozelden msj atıyorumMerhaba prolutex25 piyasada bulmak çok zordu onun yerine progestan dex 25 almıştım isterseniz kargolarim Edirnedeyim
Elinizde duruyorsa ben alabilirimTek kalem 900 lük..
İğneleri verdinizmiMerhaba hanımlar ,
Kocaeli ve çevresi gelip almak şartı ile aşağıdaki ilaçları vermek istiyorum.
2 kutu - meriofert 150 - 06/2024 ve 07/2024
1 kutu - gonalf 450/0.75 ml 06/2024
1 kutu - ovitrelle 250/0.5 ml 10/2024
1 kutu - climara Forte 7.8/25cm 08/2024
Hayır kullanılmıyor transfer öncesi 1 kez kullanılıyorMerakımdan soruyorum hamilelikte catlatma iğnesi kullaniliyormu
Ovitrelle veren birisine yazmissiniz da ondan sordumHayır kullanılmıyor transfer öncesi 1 kez kullanılıyor
İlaçlara rapor nasıl çıkarılıyor acaba. Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım bilgim yok maalesef yardımcı olursanız sevinirim.gerçekten de öyle ben 4 tüp bebeğimi de ünv hastanesinde yaptırdım ama olmadı şimdi ilk defa özele başlıyorum 100 bini gözden çıkardım maalesef...ilaçlara rapor çıkardık ama gonalfin 1 kutusunu vermedi devlet öyle belki bulurum diyorum herkes işte çok zorda bu yol maddi manevi sıkıntılı ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah amin
2 aşılama olman lazım devlette ve sıra beklemen lazım ondan sonda alabilirsinİlaçlara rapor nasıl çıkarılıyor acaba. Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım bilgim yok maalesef yardımcı olursanız sevinirim.
Aşılama oldum evrakları teslim de ettim ama heyet raporu için 2 olumsuz tüp bebek olması gerekiyor dediler hiç bişey anlamadım açıkçası.2 aşılama olman lazım devlette ve sıra beklemen lazım ondan sonda alabilirsin
2 negatif aşılaman olması lazımA
Aşılama oldum evrakları teslim de ettim ama heyet raporu için 2 olumsuz tüp bebek olması gerekiyor dediler hiç bişey anlamadım açıkçası.
Oldu zaten o yüzden tüp bebeğe geçtim2 negatif aşılaman olması lazım