Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Hatırlatma yapalım, topik başlığında “Ücretsiz” yazdığı halde para karşılığı satış yapanlar var şikayeti alıyoruz, sitede ilaç satışı yasaktır, sebep

Pergoveris duruyor mu elinizde acaba
Merhaba herkes için süreç hayırlı olsun. Buradan yazmak istiyorum elinde fazladan kalan gonal f olan var mı ? Reçetemin karşılamadığı 200 lük kadar ihtiyacım var . İzmir ili Balçova Bornova urla zeytinalanı o bölgeler için alabilirim.

Merhaba herkes için süreç hayırlı olsun. Buradan yazmak istiyorum elinde fazladan kalan gonal f olan var mı ? Reçetemin karşılamadığı 200 lük kadar ihtiyacım var . İzmir ili Balçova Bornova urla zeytinalanı o bölgeler için alabilirim.

Herkese selamlar. Elimde fazlasıyla Estrofem ve Prolutex sıvı enjeksiyon var. Gürcistan Batum'da ihtiyacı olan bana ulaşabilir.

Merhaba ben almak istiyorum

Elimde North Vital takviye var. Sperm ve yumurta kalitesi için doktor vermişti.. kutu sağlam 70 adet kaldı içinde.. kullanan var ise devam niteliginde gonderirim.. tek kullanımlık değil doktor tavsiyesi ile alan olursa ise yarayabilir belki.

Eklentiler

• 20240402_115026.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 21
  • 20240402_115018.jpg
    141,4 KB · Görüntüleme: 23
  • 20240402_115050.jpg
    227,2 KB · Görüntüleme: 23
merhaba. elimde 2 kutu, 08 ve 10 /2024 tarihli cetrotide var ankarada olana verebilirim

Merhaba ben alabilirim birine vermediyseniz

merhaba. elimde 2 kutu, 08 ve 10 /2024 tarihli cetrotide var ankarada olana verebilirim

Merhaba, elimde 15 adet oksapar kan sulandırıcı iğne var, son kullanım tarihi 11/2024. Dileyen olursa Ankara veya Aksaray’da elden verebilir ya da diğer illere karşı ödemeli kargo yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…