Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl bakacaksınız istediğiniz bilgiler var mı?
bende özel msj attim size inşallah bakarsınız..
tatlım sorunu sor yoksa başkasına geçicem
evet busemavi sorunu yazarmısın özelden daha sonrada kimse yazmasın arkadaşlar sonra sizlerede bakıcam anlayışınız için teşekkürler
evet busemavi sorunu yazarmısın özelden daha sonrada kimse yazmasın arkadaşlar sonra sizlerede bakıcam anlayışınız için teşekkürler
tatlım öncelikle şu anki durumun sorune göre maddiyat olarak borçların var ve ödemekte zorlanıyorsun çok çabalamışsın ama boşa çıkmış hayal kırıklığı yaşamışsın bu konuda diyor ama beklemenin sabretmenin mükafatını alacaksın diyor gayret göstereceksin ama maddi kazancın yoluna girecek artık hasatı toplayacaksın diyor devam ediyorum sen oku
Arkadaşlar ücretsiz tarotunuza bakabilirim...
aslında sen kişisel olarak çok pratik bir kadınsın evini yuvasını seven iş hayatındada yeteneklisin diyor kartlar
Evet canım buda doğru kiminle çalışsamsa beni bırakmak istemiyor biraz kendini beğenmişlik olacak ama hep böyle oldu.Ama işten yana bu aralar şansım yok
özelden yazdım size,şimdiden teşekkürler:)Arkadaşlar ücretsiz tarotunuza bakabilirim...