• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz izin mi çalışmak mı

Çalışma koşullarınız esnek olduğu için ve güvenilir bir bakıcı bulmak zor olduğu için sizin yerinizde olsam çalışırdım ama 2 ay daha idare edebilme imkanınız varsa da 6 ayı doldurun bi ek gıda tadımlarını vs. bitirin öyle başlayın derim

Merhaba 4 aylık bebeğim var kamu çalışanıyım. Ailemden veya eşimin aileden bebeğe bakacak kimse yok güvenilir bakıcı bulduk gibi henüz anlaşmadık.. İşim 3 gün yarım gün şeklinde.. Ücretsiz izine mi ayrılmak yoksa çalışmak mı Vijdan azabı çekiyorum sanki içim buruk bana objektif akıl verir misiniz
Eee 3 gün yarım günmüş zaten.başka ne istiyorsunuz.bulunmaz nimet.hem maaş hem çocuk bakımı.şahane.

Merhaba 4 aylık bebeğim var kamu çalışanıyım. Ailemden veya eşimin aileden bebeğe bakacak kimse yok güvenilir bakıcı bulduk gibi henüz anlaşmadık.. İşim 3 gün yarım gün şeklinde.. Ücretsiz izine mi ayrılmak yoksa çalışmak mı Vijdan azabı çekiyorum sanki içim buruk bana objektif akıl verir misiniz
Isin cok rahat calis bence degisiklik olur.

Eger 3 ay ücretsiz izin alacaksanız sadece alabilirsiniz. Ben de öğretmenim yeni dogum yaptım biraz daha kendini toparlasim diye 2 ay ücretsiz izin alacağım. Bu çok zor verilecek bir karar değil.

Zaten sabah bıraksanız 4 aylık bebek bir de öğle uykusu yapsa 1 saat 3-4 saat bakılacak sadece o da haftada 3 gün. Çalışmak mantıklı.

Back