Ben de çalışacağım, maddi durumlardan ötürü evet vicdan ayrılma üzüntüsü olacak ama bebişin geleceği için bazen fedakarlık yapmak gerekiyorMerhaba 4 aylık bebeğim var kamu çalışanıyım. Ailemden veya eşimin aileden bebeğe bakacak kimse yok güvenilir bakıcı bulduk gibi henüz anlaşmadık.. İşim 3 gün yarım gün şeklinde.. Ücretsiz izine mi ayrılmak yoksa çalışmak mı Vijdan azabı çekiyorum sanki içim buruk bana objektif akıl verir misiniz
Merhaba bebeğinizle tam da sağlıklı bağ kurma döneminde bebeğinizin yanında olmanız bence daha mantıklı. 1 yaşa kadar en azından maddi sıkıntınız yoksa bence evde kalınMerhaba 4 aylık bebeğim var kamu çalışanıyım. Ailemden veya eşimin aileden bebeğe bakacak kimse yok güvenilir bakıcı bulduk gibi henüz anlaşmadık.. İşim 3 gün yarım gün şeklinde.. Ücretsiz izine mi ayrılmak yoksa çalışmak mı Vijdan azabı çekiyorum sanki içim buruk bana objektif akıl verir misiniz
Bebeğim yok ama 3 gün yarım gün çalışma az değil mi? Bence sizi yoracak bir iş temposu yok. O yüzden ücretsiz izne ayrılmayın.Merhaba 4 aylık bebeğim var kamu çalışanıyım. Ailemden veya eşimin aileden bebeğe bakacak kimse yok güvenilir bakıcı bulduk gibi henüz anlaşmadık.. İşim 3 gün yarım gün şeklinde.. Ücretsiz izine mi ayrılmak yoksa çalışmak mı Vijdan azabı çekiyorum sanki içim buruk bana objektif akıl verir misiniz
Bakıcı mı bakacak Allah bağışlasınBen de çalışacağım, maddi durumlardan ötürü evet vicdan ayrılma üzüntüsü olacak ama bebişin geleceği için bazen fedakarlık yapmak gerekiyor
Ama şartlar uygun olsa gitmek istemezdim bebişimle zaman geçirirdim
Teşekkür ederim :) Bakabilirse babaannesi çünkü o da yaşlı annesine bakıyor, sıkıntı olursa bakıcı diye düşünüyoruz biz deBakıcı mı bakacak Allah bağışlasın
**VicdanMerhaba 4 aylık bebeğim var kamu çalışanıyım. Ailemden veya eşimin aileden bebeğe bakacak kimse yok güvenilir bakıcı bulduk gibi henüz anlaşmadık.. İşim 3 gün yarım gün şeklinde.. Ücretsiz izine mi ayrılmak yoksa çalışmak mı Vijdan azabı çekiyorum sanki içim buruk bana objektif akıl verir misiniz
Benim de aklıma o geldi ama üyelik baya eskiBedevi sen misin kız?