THEY- Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2014 5.247 3.452 198 12 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi edahappy #21 yabanci hayat .!.: Burdan kargo ücreti ni ödemesem gönderir misiniz Anlaşılıyor kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Odesem demek istedim ben klavyemde sorun var asil siz kusura bakmayin
yabanci hayat .!.: Burdan kargo ücreti ni ödemesem gönderir misiniz Anlaşılıyor kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Odesem demek istedim ben klavyemde sorun var asil siz kusura bakmayin
N nebeli Guru Kayıtlı Üye 5 Haziran 2010 1.141 263 323 Ankara 12 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi edahappy #22 edahappy .!.: Sanirim anlatamadim ben bosanma asamasindayim ve 1 gunum var arabayla gelinip herseyin alinmasi gerek bosandigim eski esimle bu sekilde anlastim kargo yapamam Genişletmek için tıkla... Ben geleyim dedim bana da cevap yazmadiniz ne istediginizi anlamadim
edahappy .!.: Sanirim anlatamadim ben bosanma asamasindayim ve 1 gunum var arabayla gelinip herseyin alinmasi gerek bosandigim eski esimle bu sekilde anlastim kargo yapamam Genişletmek için tıkla... Ben geleyim dedim bana da cevap yazmadiniz ne istediginizi anlamadim
yabanci hayat Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2014 1.928 1.727 133 12 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi edahappy #23 Aynen öyle arkadaş lar ortaya bi taş attı kaçtı sahte hesap farklı amaçlı bence boş verin Kazen