ürünleri koyun fiyatt ekleyin beğenen olursa alır sizin de elinize para geçmiş olur.Merhaba yanlis anlasilmak istemem ben 7 yillik evliyim bosaniyorum suan. Evdeki tum mutfak esyalarimi halimi masami otorma grubumu tabak robot ne varsa herseyi birine vermek istiyorum kullanmak istemiyorum .temiz kullanildi herseyim karacanin bu hafta icin almasi gerrk..Ankarada ucretsiz gelip almak isteyen varsa ulasabilir bana
Tost makinasına ihtiyacım var ama Ankara'da değilimMerhaba yanlis anlasilmak istemem ben 7 yillik evliyim bosaniyorum suan. Evdeki tum mutfak esyalarimi halimi masami otorma grubumu tabak robot ne varsa herseyi birine vermek istiyorum kullanmak istemiyorum .temiz kullanildi herseyim karacanin bu hafta icin almasi gerrk..Ankarada ucretsiz gelip almak isteyen varsa ulasabilir bana
Merhaba yanlis anlasilmak istemem ben 7 yillik evliyim bosaniyorum suan. Evdeki tum mutfak esyalarimi halimi masami otorma grubumu tabak robot ne varsa herseyi birine vermek istiyorum kullanmak istemiyorum .temiz kullanildi herseyim karacanin bu hafta icin almasi gerrk..Ankarada ucretsiz gelip almak isteyen varsa ulasabilir bana
Karacanın tencerelierini kargo karşı ödemeli bana gönderebilir misiniz
kargo ücretini ödemssem gönderirmisiniz?Merhaba yanlis anlasilmak istemem ben 7 yillik evliyim bosaniyorum suan. Evdeki tum mutfak esyalarimi halimi masami otorma grubumu tabak robot ne varsa herseyi birine vermek istiyorum kullanmak istemiyorum .temiz kullanildi herseyim karacanin bu hafta icin almasi gerrk..Ankarada ucretsiz gelip almak isteyen varsa ulasabilir bana
size cevap yazdımıKaracanın tencerelierini kargo karşı ödemeli bana gönderebilir misiniz
eda hanım ptt kargoyu arayın evinizden gelip alıyorlar zaten inanın ihtiyacımız olmasa söylemezdim.Sanirim anlatamadim ben bosanma asamasindayim ve 1 gunum var arabayla gelinip herseyin alinmasi gerek bosandigim eski esimle bu sekilde anlastim kargo yapamam
eda hanım ptt kargoyu arayın evinizden gelip alıyorlar zaten inanın ihtiyacımız olmasa söylemezdim.
hayır hemen yanlış anlıyorsunuz ben ödicem kargoyuBayan hem eşya vericek hem de kargo yu da o mu ödeyecek
Burdan bedava alıp sonra satış à mi çıkaracak siniz
Durumunuz yoksa marka ürünler neden ariyirsunuz her yer de varsiniz
kargo ücretini ödemssem gönderirmisiniz?
Merhaba yanlis anlasilmak istemem ben 7 yillik evliyim bosaniyorum suan. Evdeki tum mutfak esyalarimi halimi masami otorma grubumu tabak robot ne varsa herseyi birine vermek istiyorum kullanmak istemiyorum .temiz kullanildi herseyim karacanin bu hafta icin almasi gerrk..Ankarada ucretsiz gelip almak isteyen varsa ulasabilir bana
özelden bana dönerseniz sevinirimMerhaba yanlis anlasilmak istemem ben 7 yillik evliyim bosaniyorum suan. Evdeki tum mutfak esyalarimi halimi masami otorma grubumu tabak robot ne varsa herseyi birine vermek istiyorum kullanmak istemiyorum .temiz kullanildi herseyim karacanin bu hafta icin almasi gerrk..Ankarada ucretsiz gelip almak isteyen varsa ulasabilir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?