Ücretsiz Ev Eşyası

edahappy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
9
2
1
34
Merhaba yanlis anlasilmak istemem ben 7 yillik evliyim bosaniyorum suan. Evdeki tum mutfak esyalarimi halimi masami otorma grubumu tabak robot ne varsa herseyi birine vermek istiyorum kullanmak istemiyorum .temiz kullanildi herseyim karacanin bu hafta icin almasi gerrk..Ankarada ucretsiz gelip almak isteyen varsa ulasabilir bana

ürünleri koyun fiyatt ekleyin beğenen olursa alır sizin de elinize para geçmiş olur.

Tost makinasına ihtiyacım var ama Ankara'da değilim

Mısafırlık guzel bır Yemek takımınız varsa ben talıbım ucret karsılıgında almak ıstıyorum

Merhaba çelik olmayan tencere tava vs varsa kargo odemeli almak isterim uygun olursa msj atabilr misiniz?

kargo ücretini ödemssem gönderirmisiniz?

Sanirim anlatamadim ben bosanma asamasindayim ve 1 gunum var arabayla gelinip herseyin alinmasi gerek bosandigim eski esimle bu sekilde anlastim kargo yapamam

Sanirim anlatamadim ben bosanma asamasindayim ve 1 gunum var arabayla gelinip herseyin alinmasi gerek bosandigim eski esimle bu sekilde anlastim kargo yapamam
eda hanım ptt kargoyu arayın evinizden gelip alıyorlar zaten inanın ihtiyacımız olmasa söylemezdim.

eda hanım ptt kargoyu arayın evinizden gelip alıyorlar zaten inanın ihtiyacımız olmasa söylemezdim.

Bayan hem eşya vericek hem de kargo yu da o mu ödeyecek
Burdan bedava alıp sonra satış à mi çıkaracak siniz
Durumunuz yoksa marka ürünler neden ariyirsunuz her yer de varsiniz

Bayan hem eşya vericek hem de kargo yu da o mu ödeyecek
Burdan bedava alıp sonra satış à mi çıkaracak siniz
Durumunuz yoksa marka ürünler neden ariyirsunuz her yer de varsiniz
hayır hemen yanlış anlıyorsunuz ben ödicem kargoyu
kargocuyu evine çağırıcak verikcek eşyaları.
anlamadan yorum yapıyorsunuz hemen

özelden bana dönerseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…