- 27 Kasım 2022
- 64
- 14
- 8
- 33
- Konu Sahibi Kartanesi020
-
Buna ücret ödeyen cıkıyor mu cidden?Arkadaşlar herkese Merhabalar astrolojı Eğitimi alıyorum ovulasyon testi ile takip yapıp çatlamada ilişki yapanlar bana ilişki saatını yazarsa cinsiyet tahmini yapacağım Ücretsiz bi şekılde yorumlarınızı bekliyorum
Astrolojı ıle ılgılenıyor musunuzBuna ücret ödeyen cıkıyor mu cidden?
Tıbbi olarak cinsiyetin kım tarafından belırlendıgını bıldıgım icin, şu saat ılıskı oldu iste buna gore kız veya erkek diye yorum yapılması tuhafıma gittiAstrolojı ıle ılgılenıyor musunuzcevabınız evetse ucretlı seanslar olduğunu bılmenız gerekır hayırsa bu ısı ucretlı yapanlar var evet :)
Ama dogru sitedesiniz, Yenı acılan anneler grubuna yazın, merak edenler cıkacaktırAstrolojı ıle ılgılenıyor musunuzcevabınız evetse ucretlı seanslar olduğunu bılmenız gerekır hayırsa bu ısı ucretlı yapanlar var evet :)
Gezegenlere bakıyorum canım bildiğim kadarıyla bakıcam takıp et sende yorumlarda tahminlerım nasıl olucak bende merakla bekliyorumTıbbi olarak cinsiyetin kım tarafından belırlendıgını bıldıgım icin, şu saat ılıskı oldu iste buna gore kız veya erkek diye yorum yapılması tuhafıma gitti
ay neresı neresiii gezdir beniiiiAma dogru sitedesiniz, Yenı acılan anneler grubuna yazın, merak edenler cıkacaktır
Tüp bebekte işe yarıyor mu?Gezegenlere bakıyorum canım bildiğim kadarıyla bakıcam takıp et sende yorumlarda tahminlerım nasıl olucak bende merakla bekliyorum
Sol usttekı 3 cızgı de foruma tıklayın gebelık hamılelık yazan bölüme gırın, orada anne grupları var, o gruplara gırıp sorun bakalımay neresı neresiii gezdir beniiii
Tüp bebekte işe yarıyor mu?
doğal yolla catladıgından emın olmam lazım canım tüp bebek olayı farklıTüp bebekte işe yarıyor mu?
Peki.. Kolay gelsin sizedoğal yolla catladıgından emın olmam lazım canım tüp bebek olayı farklı
Abla hangi birini yaziyimArkadaşlar herkese Merhabalar astrolojı Eğitimi alıyorum ovulasyon testi ile takip yapıp çatlamada ilişki yapanlar bana ilişki saatını yazarsa cinsiyet tahmini yapacağım Ücretsiz bi şekılde yorumlarınızı bekliyorum
nasıl yanı kuzumAbla hangi birini yaziyim
Merhabalar yaşadığınız ili yazar mısınızmrb rica etsem bana bakabilir misiniz. testle takip yapmistim. 07.01.2023 tarih ilişki saati de 22.00 civarı
Merhabalar yaşadığınız ili yazar mısınız
merhaba son adet 17.02 ,ovülasyon pik ve çatlatma günü 03.03 gece 23 .il Batman bakar mısınızArkadaşlar herkese Merhabalar astrolojı Eğitimi alıyorum ovulasyon testi ile takip yapıp çatlamada ilişki yapanlar bana ilişki saatını yazarsa cinsiyet tahmini yapacağım Ücretsiz bi şekılde yorumlarınızı bekliyorum
izmirMerhabalar yaşadığınız ili yazar mısınız
evet bebegim erkek dogru. sasirdim gercekden tebrik ederim bildinizTahminim ERKEKDoğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?