- 7 Temmuz 2012
- 541
- 480
- Konu Sahibi atmivararkamda
Farkındaysan ben oraya Eylül ataması yazdım , şubat ataması değil , subat atamasını bilmiyordum öğrendim ama bu senin ukalalık yapmanı gerektirmez
ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkındaysan ben oraya Eylül ataması yazdım , şubat ataması değil , subat atamasını bilmiyordum öğrendim ama bu senin ukalalık yapmanı gerektirmez
Ben de en azından tecrübe katar diye düşündüm maaşı sigortası çok da önemli değil boşta kalmaktan iyidir herhaldeGenellikle torpil işliyor.
Avantajı evde boş durmayayım gidip işimi yapayım diyenler için iyi bir fırsat.
Dezavantajları da bütün resmi tatil ve kar tatillerinde maaşınızdan kesinti yapılır çünkü saat esaslı hesaplanır maaşınız yani kaç saat ders o kadar ücret.
Sigortanız eksik yatar ve üzerini tamamlamanız gerekir yoksa ilaçları ssk farkı ödemeden yani asıl fiyatı üzerinden alırsınız.
Dönem ortasında yerinize norm fazlasından bir öğretmen atanabilir ve açıkta kalabilirsiniz hiç bir garantisi yok.
Kadrolu öğretmen kadar hatta belki daha fazla çalışsanız da çoğu kurumda sizin ücretli öğretmen olduğunuz unutulmaz ve unutturulmaz.
Bana tek katkısı tecrübe kazanmaktı açıkcası ve öğrencilerimin sevgisi ve başarısıydı. Ama bi daha yapmak istediğim birşey değil.
Eğer öyle bir uygulama getirdilerse gerçekten iyi olmuş herkes kendi branşında çalışmalı diğer türlüsü öğrenciye büyük zarardaha dün öğrendim ki, yönetmelik değişmiş karar çıkmış yani artık herkes ücretli öğretmenlik yapamayacak.birara yani bu döneme kadar her meslekten insan yapıyordu , yani siz ilköğretimde öğretmenlik yapamazsınız artık ve evet torpil gerekiyor.
Ben de en azından tecrübe katar diye düşündüm maaşı sigortası çok da önemli değil boşta kalmaktan iyidir herhalde
Herkes böyle başlıyor sanırım Yoksa akıl karı değil ama maksat vakit geçsin..Ücretli öğretmenlik yapmaya başlamadan önce ben de aynen senin gibi düşünmüştüm canım. Belki sen keyif alırsın biraz da şans işi tabi.
Yani kimin seçileceği okul müdürünün insiyatifinde herhalde biraz da.. Okullara gidip beni alın diye yalvarsam mı ne yapsam
Bir de ben sabahçı olmak istiyorum mutlaka. Branşım anasınıfı olduğundan ikisinden biri olacak. Onu neye göre ayarlıyorlar acaba bilginiz var mı ?
Zaten bu kadar ihtiyaç varken atama yapmayıp sözleşmeli almaları başlı başına sorun ama denize düşen yılana sarılıyor işte
Çok yorucu olmaz diye düşündüğüm için ücretli istedim bende özel okullarda falan mümkün değil çünkü şartları çok ağır. Önceliğim kpss ama şu var evde boş durduğumda ders çalışamıyorum bir şeyle oyalanmak istiyorum o yüzdenÖncelikle okullarda ihtiyaç olup olmadığı önemli her okul müdürü için geçerli olmayabilir. Eğer tanıdık öğretmen filan varsa sorabilirsin ihtiyaç var mı diye. İlçe meb e form bırakman yeterli şu an dönem başladı o işler bitmiştir seneye eylül ayınının başında yaparsınız. Aama kpss hazırlığınızı sekteye uğratmasın çünkü cidden yorucu öğretmenlik benim ekstra bişeye çalışma gücüm pek kalmıyor. Ana sınıfı bildigim kadarıyla atamanızda iyi önceliğin kpss olsa daha mı iyi olur? derim