Ücretli ögretmenlik hakkında

kimin veya neyin reklamını yapıyor olabilirim sizce

sizle ilgili nickinizi kullandığım yada sizden alıntı yaptığım yazılarıma cevap verin diğerlerinde üzerinize alınmayın

Son düzenleme:

herhangibir ücret talebinde bulunacaksınız sanmış olabilirler.. tamamen ücretsiz şekilde sadece yardım amaçlı yapmayı kabul ettiğiniz takdirde alınıyor diye biliyorum ama belkide sayı yeterlidir.. vanda ve konyada 4 yıl boyunca yaptım ben.. sayımız tamam diyende olmadı ama dediğim gibi ile göre değişiklik olabilir

o çocukları anlamıyor olsaydım eğer eğitimciyken gider ücretli öğretmenlik yapardım..

ben o işlerin ustasıyım diyorsunuz özveriliyim diyorsunuz bende size fikir verdim

aynı kefeye koymak veya koymamak meselesi değil bu

olayı çok farklı boyutlara taşıyorsunuz

siz kendinizi en az bir öğretmen kadar yeterli görüyorsunuz ve ben size böyle bişey söylediğimde kabahatli oluyorum

bu işi sadece bedavaya yaptığınızda yapabilirsiniz.. nerede yazıyor bunlar söylermisiniz

özveri özveri diye kendini parçalayanlar oralardada göstersin kendini dedim ben

ayrıca kurumlarda çalışmak için %100 yeterlilikte gerekmiyor

%100 yeterli eğitimcileri zaten varr

ek destek olarakk yaniiiiiii özveri göstererek yardımda bulunuyorsunuz

araştırın öğrenin sonrada söylediklerinize ve benim söylediklerime bakın

çelişkinin nerede olduğunu bulacaksınızdır herhalde ama

nerden ne çıkartıp ortaya koyacağınızı şaşırdınız gibime geliyor .. hayırlısı

Son düzenleme:
Merhaba..
Konulara fikirlerimizi yazarken,itam edici ve saygısızlık kapsamına girecek kelimelerden kaçınalım lütfen..Konu gayet açık ve yoruma açık..Burda herkes fikrini yazmalı zaten forumun amacı budur fakat sen bana,ben sana diye karşılıklı yazışmalar olursa hem konu konuluktan çıkar,hem paylaşım adına birşey yaşanmaz hem de karşılıklı yazışanlar haklı haksız gözetmeksizin uyarı cezası alırlar..a.s
Tartışmaya dahil olmayan diğer üyelerin de paylaşım yapma haklarını,konuyu kapattırarak ellerinden almayalım lütfen..yerimseniben

Lütfen bu uyarımı dikkate alarak paylaşım yapınız..Sonuçta bu konuya yazan herkes mesleğini seven ve ondan ekmek yiyen kişiler..Tartışma içeren kelimelerle ne sizler üzülünüz, ne de bizleri üzünüz..:1no2:

Kolay gelsin..

Kadınlar Kulübü:enbuyukkk:

Son düzenleme:
selamlar,
öncelikle öğretmenlik mesleğinin sadece uzmanlar tarafından yapılması kaanatinde biri olmama ragmen burda saldırılması gereken asıl kurumun devlet olduğu kanaatindeyim. bir arkadas yazmış,doğuda çoğu yere devlet kadro açmıyor diye,çok doğru söylemiş.. bu ülkede işsiz bekleyen sürüyle eğitim mezunu insan var.. bir sürü de açık kadro var.. ayrıca inanınki sizlerin düşündüğü gibi değil yani insanlar beğenip de gitmiyor diye bir durum yok.. illaki vardır ama bunlar 3-5 kişi.. asla çoğunluk değil.. devlet önce sözleşmeli öğretmenlik diye bişi çıkardı. sırf öğretmenlere ayrılan ödenekten kesmek için... buna rağmen adam gibi kadro açmıyorki ücretli öğretmenlere de iş kalsın çünkü ucuza çalıştırmak amaçlanıyor..benim bu noktada uyanık geçinen devlettir en çok kınadığım.
devlet kadro açsın bu ülkenin öğretmenleri gitmesin.. ondan sonra kavga edin bence..
bu iş gönül işidir meselesine gelince.. arkadaslar gönülsüz hiçbir iş olmaz.. her iş gönül işidir,emek ister,özveri ister.. ama kadrolu öğretmenın bıle aldığı maaş çok gülünç bu ülkede.gönül işi de olsa aç acına olmaz bu iş.rahibelik değil ya bu iş.. elbetteki öğretmenler de bazı standartları hakediyor..
ben birkaç konuya değindim.etraflıca yazsam sayfalar sürer..
özetle türkiyedeki eğitim sistemi baştan ayağa hatalarla ve yanlışlarla dolu..
gemisini kurtaran kaptan.. bu kaptan ekmeğine kavuşmuş bir öğretmen de olabilr, devletteki sacmalıklar yüzünden cocgunu özelde okutabılen bir ebeveynde..
Allah hepimize kolaylık versin

kızlar AÖF Türk Dili Edebiyatı okuyanlar 2 sene dolduktan sonra ücretli öğretmenlik yapabilirlermi hem öğretmenlik yapar hemde okur böyle bişey olabilirmi

kızlar AÖF Türk Dili Edebiyatı okuyanlar 2 sene dolduktan sonra ücretli öğretmenlik yapabilirlermi hem öğretmenlik yapar hemde okur böyle bişey olabilirmi

bildiğim kadarı ile yapamazlar çünkü o bölüm türkolog yetiştiriyor. türk dili ve ed. öğretmenliği olsa idi yapabılırlerdi cunku aöf ing öğretmenliği 2 sene okuyanlar yapabildi..
aslında olmamasına ragmen burdan aldığım duyumlara göre okul müd,,vs tanıyorsan olabiliyormuş diye duydum.ama emin değilim. gene de detaylı soruştur

slm kıslarrrr:) bişey sormak istiyorum bende seneye önlisans adalet mezunu olcam ücretli öğretmenliğe başvurabilirmiyim birde girersemde hangi branşlara girebileceğim aof iktisattan lisansımı tamamlayıp gformasyon alıp daha sonra kadrolu olarak adalet öğretmeni olarak atanabiliyormuşuz sanırım ama nerelere atanıyor tam bilmıyorum :18:

slmlar bende aynı durumdayım önlisans+lisans tamamlama hedefi ve formasyon+eşim kamu per. neler yaptın görüşmek isterdim:))))) inşallah girersin tekrar

Ben önlisans bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum halkeğitimde bilgisayar dersleri veriyorum ücretli öğretmenim orada ama ben çok memnunum çok rahatım normal okullardan daha rahat...

bende ücretli öğretmenlik yaptım lisede 11. sınıflardı ilk bir hafta cok zordu sonrası ise hayatımın en güzel günleriydi sanki hergün sevinçle gidiyordum okulda cok mutlu oluuyordum.öğrencilerle yasım arasında 6 yas vardı cok ıyı anlasıyorduk ne desem yapıyolardı kızmıyordm hiç onlara benı kırmamak için ellerinden geleni yaptılar biriyle bile bi sorunum olmadı.ama atamalar oldu ve okuldan ayrılmak zorunda kaldm hala yazarlar bana nasılsınız sizi özledik diye inşallah bigün kadroluda olurum.

ücretli öğretmenlik kimse yapmasa, mecbur kadrolu atama yapılacak.

salak mı adamlar, aynı işi şaka gibi bir fiyata yapanı varken, neden kadrolu atayıp daha fazla versin? kendi kendinize kötülük ediyorsunuz, farkında değilsiniz.

insanın elbette paraya ihtiyacı olur, mecburiyeti olur. o zaman özel ders verin? dershanelere baş vurun? ama ücretli öğretmenlik yapmayın ki, atanın.

benim düşüncem bu.

kimseyle tartışmak için yazmıyorum, bu yüzden lütfen ters cevap veren çıkmasın.

şimdilik ucretli öğretmenlik yapıyorum,inşallah kadroya gecerim... lisede secmeli temel dini bilgiler dersine giriyorum.inlisans ilahıyat mezunuyum,ayrıca ataturk unıversitesi ilahıyat fakultesınde eğitimime devam edıyorum. ihtiyac olduğundan ilçe milli eğitime basvurdum.evime çok yakın bir okulda da öğretmenlik yapıyorum.. boş oturmaktan cok cok güzel..

merhaba
şunu anlayamadım tezsiz derken yüksek lisans yapmış olmak bir fark yaratıyor mu? yani çalışma saatinin ne olacağı konusunda veya başka bir konuda?

bir de gece demişsiniz? gece eğitim veren okullarda mı var?

kusura bakmayın ilk kez duydum bilgi verirseniz sevinirim

merhaba vekil öğretmenlik ile ücretli öğretmenlik arasındaki fark nedir?

bir de 2013 yılı için soruyorum; internetten başvuru yaptık diyelim, atamamız yapılırsa ve okulu beğenmez gitmezsek ne oluyor
hukuki bir yaptırımı var mı?

Forum için çok değerli bilgiler. Bu deneyim ve tecrübeleri bu forum ortamında bulmak çok güzel. Buraya yazılan her şey için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…