haddinizi aşmayın..
burada herseferinde cebimden helal hoş olsun para harcadığımı dile getirmişken
benim adıma para işte gözü kör olsun diyemezsiniz..
sizin o çok savunduğunuz bir kısım da her ders para topluyor sınıftan..
hangi hakla siz beyanlarım mevcutken para için yapıyorsunz dersiniz..
yardım işine gelince ...
sizin gibi reklam yapmayacak kadar yüksek gönüllü bir yardımseverim meraklanmayın
valla arkadasım ben cocuk esırgemeye de basvurdum edırne keşandan geldım ben agruya. ama ıhtıyc olmadıgını söyledıler. sadece bu değil huzur evıne bıle gıttım ama yeterlı kadar çalışan bakıcı oldugunu söyledıer. agrının bı yerındeyım suan ve bulundugum yerde yok olsa gıdecegım. ama malasef
anlaşılan siz orada ki kastı bile anlayamıyorsunuz ya da işinize öyle geliyor...
bizi yetersiz gören bu arkadaş o çocuklara yazık diyen bu arkadaş
çocuk esirgeme kurumundakiler için aynı şeyi düşünmüyor ki bize oradaki çocukları adres gösteriyor demek istiyorum...
ve içine girdiği çelişkiyi anlatıyorum
laflarımı saptırmayınız..
asıl o çocukları küçük gören bu teklifi bize yapan zihniyettir..
onun zihniyetine göre bu işi bedava yaparsak yapabiliriz demek ki
içine düştüğünüz çelişkiden bana ithamda bulunarak çıkacağınızı sanmayın bayanlar..
ben ne dediğimin farkındayım
kızlar AÖF Türk Dili Edebiyatı okuyanlar 2 sene dolduktan sonra ücretli öğretmenlik yapabilirlermi hem öğretmenlik yapar hemde okur böyle bişey olabilirmi
ya kızlar bişe sorucam. turizm ve otelcilik myo da okuyorum. son sınıftayım.
ingilizce hazırlık gördüm. ingilizcem de iyi.. babam da hatırı sayılır biri ve gerekli yerlerde tanıdıkları var. bunu söylemek cok acı ama türkiyedeyiz...
ben de vekil ögretmenlik yapabilirmiyim. okulum bittikten sonra 4 yıllıga tamamlayıp sonra pedagojik formasyonla kadroluya gecebilirmiyim? böyle hayallerim var ama gercekleşirmiartı sözlüm subay. es durumundan tayin olabiliyomu ücretli ögretmenlikte? bilgi verirseniz cok sevinirim
okul okul dolaşmana gerek yok..meb e gidersin,ilçe meb yada il meb ...yaşadığın yere göre değişir..başvurunu yaparsın.onlar seni arar.okulla yürütmek istiyorsan bu tamamiyle ders sattleriyle alakalı..mesla tezsizde dersler gündüz ise o zaman ücretli yapman zor..ama gece ise kolaydır..ücrette bu yıl yaklaşık saat başına 6-7 lira falan olsa gerek
selam arkadaşlar bende bir arkadaşımın tavsiyesi ile vekil öğretmenlik başvurusu yaptım ilçe milli eğitim müdürlüğüne atama olacağını hiç ummuyodum ama bugün aradılar ve kız meslek lisesine atamam yapılmış. ben önlisans(yüksekokul) mezunuyum branşım grafik tasarım. yarın sabahdan mem gidip belgelerimi vericem sigorta başlangıcı için ordanda okula geçiicem direk derslere başlıcakmışım ilk deneyimim inş Allah yüzümü kara çıkarmaz.............
Benim bilgili ve tecrübeli arkadaşlara sorum olcak. Ben vekil öğretmenlik için başvurdum ama ücretli öğretmen mi yoksa vekil öğretmen olarakmı atandım bilmiyorum. vekil öğretmenlik için başvurup ücretli öğretmen olarak atanmış olablirmiyim?fisfisfis
Konu çok eski ama yeni başvurular Ağustosta başlayacak