ücretli öğretmen olma sansim yok mu

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Slm kizlar ben bilgisayar programlama mezunuyum ucretli öğretmen olmak cook istiyorum hep basvurdum cikmadi gecen senede milli eğitim de tanidik bulduk o bile ogretmen atamalari olcak bos yer kalirsa olabilir dedi ama yine olmadi aranizda var mi ücretli öğretmen lik yapan napicam benn

şansın var özellikle git okul müdürleriyle konuş veya bir yerden torpil bul okul müdürleri seni teklif ederse ilçe milli eğitime işin daha kolay olur

ne öğretmenliği yapmak istiyorsun
öğretmenlik çok çok zor bir iş
yıpratıcı bir iş yani sırf ek ders ücreti için katlanacağına
daha iyi para veren başka iş baksan
zor olduğunu nerden biliyorsun dersen 10 yıllık öğretmenim

Torpili olan lise mezunlarını bile ücretli öğretmen yapıyorlar.

Sen de bul bir torpil olursun.

Cok kutsal bi meslek olarak goruyorum 500 600 bile verseler raziyim ama olmuyor umudumu kaybettim artik

Bilgisayar ogretmenligi yapmak istiyorum artik bilisim dersleri var diye duydum

Bunu çok istiyorsan dgs ile bolumunu öğretmenliğe tamamlayablirsin. Su an bir miktar bilgisayar eğitimin olsa bile pedagojik bilgisi olmayan insanların bu isi yapmasına karsiyim ben.Eğitimini aldikdan sonra pekalaa yapabilirsiniz. hatta atamanizi bile alabilirsiniz. Ben de bilgisayar ogretmeniyim ve bolumn onu acik
Ama yeterince bolum mezunu varken sizi almazlar almamalilarda.

Artik ikinci bi univ icin ne maddi durumum var ne de dgs kazanacak bilgi birikimim keske imkanı m olsaydı ama bu zamandan sonra imkansız

Ama mudurler öğretmen olmadigim icin beni hor gormezler mi

bir arkadaşın dediği gibi torpilin varsa lise mezunu olsan bile bulursun kendine güvenilir bir şekilde bu işi yapabileceğini söyle kabul ederler kimler ücretli öğretmenlik yapıyor bir bilsen

O kadar zor değil.yakınındaki okullara git sor.müdür teklif ederse işi kaparsın canım.

Bu arada öğretmenim ve ücretlide yaptım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ders boş geçmesin yeter.müdürlerin baktığı tek şey odur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alınma ama dgsyi kazanacak bilgi birikimim yok diyosun ve öğretmenlik yapmak istiyosun. Dgs türkçe ve matematik içerikli çok basit bi'sınav. Alanı ne olursa olsun öğretmen olacak insanların az buçuk bu bilgilere sahip olmasını isterim şahsen.

Seni almaları demek 4 yıllık mezunlara haksızlık demek bence. Sonuçta o alanın öğretmenliğini okuyanla bir tutulmuş olacaksın.

Torpil bulursan bu ülkede her şey olur ancak olmamalı diye düşünüyorum ben...

öğretmen olmak kolay değildir. bir de ücretli öğretmenlikte maaşlar çok düşük. maaş açısından tatmin edici başka işleri düşünebilirsin.

Meslek liselerine git sor okul müdürlerine,meslek liselerinde bilişim bölümleri olanlar özellikle o okullara git konuş eğer ögretmen ihtiyaçları varsa yapabilirsin belki.Halk eğitimde kurs açabilirsin diye düşünüyorum ögrenci sayısı 10 yada 12 ama 12 diye tahmin ediyorum eğer bu sayıyı yakalarsan kurs açıp ögretmenlik yapabilirsin.

merhaba bende önlisans mezunuydum dgs ile sosyoloji bölümüne geçiş yaptım mezun oldum pedagojik formasyon sertifikası aldım ve suan ücretli öğretmenlik yapıyorum sana yakın olan ilçe milli eğitime git ama sadece başvurmakla kalma aramazlarsa git. ben öyle buldum tesadüfen gittim açık var mı die başvurduktan 4 ay sonra hemde işe başladım. baska ilçe miili eğitime bağlı okuldaydım saati az ve okul uzak oldğu için ayrıldım ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…