- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Bu başlık ve konu ne kadar guzel benim durumumada nekadar benziyor konunuz ama bna bukadar cesaret verich yoqumkar tavsyeler yapılmamştı evlym ve hamileym 1aya kadar bebegm olck ve ben oyle bi cesaretle azimle ünv. Snavna hazrlanyorum banada yapamazsn dyenler dalga geçenler var ama ben tüm hızımla çalşmaya dvm edyrm inş bebegm oluncda çalşcm km ne drse dsn ünv bitircem ins. Sizde hayallernzi gerçeklestiqirsinzSanırım son kez sizlerle derdimi paylaşacağım. . Çünkü hayatımın bundan sonraki dönemi o kadar hareketli ve yoğun olacak ki.. buraya yazmaya fırsat bulabilir miyim bilmiyorum. .
5 yıldır bankadayım artık yoğunluktan müdürün anlayissizligi mesai saatlerinin çok uzun olmasi vs. Gibi sebeplerle 2014 martta tekrar öss ye girmeye karar vermiştim. Eşimin de desteği ile hem kendime daha yakın olan bir alan hemde çocuklarıma eşime daha fazla vakit ayırabilir duruma gelmek için okul öncesi öğretmenliği bölümünü kazandim özellikle 2. Öğretim olarak. .
Şimdi buraya kadar herşey Güzel. .
Çocukları da çok seviyorum zaten çocuk ruhlu bi insanım. .
Mesele buradan sonra başlıyor. Yani ben evet evet ben gündüz 8 -5 çalışacağım. Akşam okula gideceğim ve aynı zamanda evliligi yürütecegim Allah izin verirse.
Insanlar nedense okumak istememi çok garip karşılar oldular . Birisine bunu söylediğimde özellikle bankada ki arkadaşlarıma aldigim cevaplar aynen şu şekilde; " nasıl yapacaksın yapamazsın birinden biri patlar. AA hem 4 sene nasıl okuyacaksin ki. Bir yildir evlisin Kocan çocuk istemiyor mu. Hamile halinle napacan. Eee çocukla nasıl gidecek hem iş hem okul . Yok yok . Olmaz. Beceremezsin. Çık. Hem zaten okul öncesi öğretmenliği nin ataması da biter sen mezun olana kadar. Yok ya. Bankacılık daha iyi ben iyiyim böyle valla elime bu saatten sonra kalem kitap alamam Bebe gibi. Kaç yaş fark olacak sınıftakilerle aranda. "
Ya kızlar çok yoruldum bazen de aklıma gelmiyor değil eşim bebek istiyor zaten 4 sene daha erteleme şansım yok.. ne yapardınız yerimde olsanız. .
tsk ederim canım ....Ağzı olan konuşuyor işte.Seni yürekten kutluyorum canım.Sen evladına faydalı olmak için yapmışsın.Toplumu değiştirecek olan kadınlardır,annelerdir.İnşallah vatana,millete hayırlı evlatlar kazandıracaksın.Yürekten inanıyorum. :)
Sanırım son kez sizlerle derdimi paylaşacağım. . Çünkü hayatımın bundan sonraki dönemi o kadar hareketli ve yoğun olacak ki.. buraya yazmaya fırsat bulabilir miyim bilmiyorum. .
5 yıldır bankadayım artık yoğunluktan müdürün anlayissizligi mesai saatlerinin çok uzun olmasi vs. Gibi sebeplerle 2014 martta tekrar öss ye girmeye karar vermiştim. Eşimin de desteği ile hem kendime daha yakın olan bir alan hemde çocuklarıma eşime daha fazla vakit ayırabilir duruma gelmek için okul öncesi öğretmenliği bölümünü kazandim özellikle 2. Öğretim olarak. .
Mesele buradan sonra başlıyor. Yani ben evet evet ben gündüz 8 -5 çalışacağım. Akşam okula gideceğim ve aynı zamanda evliligi yürütecegim Allah izin verirse.
Insanlar nedense okumak istememi çok garip karşılar oldular . Birisine bunu söylediğimde özellikle bankada ki arkadaşlarıma aldigim cevaplar aynen şu şekilde; " nasıl yapacaksın yapamazsın birinden biri patlar. AA hem 4 sene nasıl okuyacaksin ki. Bir yildir evlisin Kocan çocuk istemiyor mu. Hamile halinle napacan. Eee çocukla nasıl gidecek hem iş hem okul . Yok yok . Olmaz. Beceremezsin. Çık. Hem zaten okul öncesi öğretmenliği nin ataması da biter sen mezun olana kadar. Yok ya. Bankacılık daha iyi ben iyiyim böyle valla elime bu saatten sonra kalem kitap alamam Bebe gibi. Kaç yaş fark olacak sınıftakilerle aranda. "
Ya kızlar çok yoruldum bazen de aklıma gelmiyor değil eşim bebek istiyor zaten 4 sene daha erteleme şansım yok.. ne yapardınız yerimde olsanız. .
Mrb kocaelnde okudugunuzu sölemşsnz istanbuldamı otryrsunuz nrmalde.bende ist.olmazsa kocaeliye gdşdönuş yapmayi düşnyrm da braz blgı verirmsnz.bu arada 2015te snva grcem ben şuanda hazrlanyrm ve hamileym 1aya kadar bebegm olckbende evliyim hemde kocaelinde okuyorum git gel canım çıkıyo ama hallediyorum çok şükür. ve 4 sene göz açıp kapayana kadar geçiyo. çocugu 4. sınıfa başlarken yaparsan son senen hamile geçer okul bitince doğar halledilir herşey kısaca...
hem 2. öğretimse hocalar çok geçte bırakmazlar ( bizimki öyle en azından) işide götürebildiğin kadar götürürsün...
kaç yaşındasın ki hem ?
evet İstanbulda oturuyorum Kocaelide okuyorum. umuttepe kampüsündeyim ben servis durumu çok rahat şimdi gidiş dönüş yapan öğrenci sayısıda arttı akşam 19:30 dan itibaren servis var dolduğu anda kalkıyo servisler. fiyatına bakarsan da otobüsle gidip gelmekten veya kocaelide kalmaktan ( ki senin öyle bi durumun yok ) çok daha kârlı bir durum :)Mrb kocaelnde okudugunuzu sölemşsnz istanbuldamı otryrsunuz nrmalde.bende ist.olmazsa kocaeliye gdşdönuş yapmayi düşnyrm da braz blgı verirmsnz.bu arada 2015te snva grcem ben şuanda hazrlanyrm ve hamileym 1aya kadar bebegm olck
Anladm istnblda anadolu yakasndamsn ben avrupa yakasndaym burdan zor olurmu bide akşam en erken 7buçktamı var sbh gdenler içn ögledn snra falan yokmu.puanlar falan düsüktr istanbldan dglmievet İstanbulda oturuyorum Kocaelide okuyorum. umuttepe kampüsündeyim ben servis durumu çok rahat şimdi gidiş dönüş yapan öğrenci sayısıda arttı akşam 19:30 dan itibaren servis var dolduğu anda kalkıyo servisler. fiyatına bakarsan da otobüsle gidip gelmekten veya kocaelide kalmaktan ( ki senin öyle bi durumun yok ) çok daha kârlı bir durum :)
ben geçen sene başladım servise (evlendiğim için istanbula taşındım) 2. senem olacak bir memnuniyetsizlik yaşamadım.
özellikle sınav haftaları sabah 6da bile servis oluyo :)
Sanırım son kez sizlerle derdimi paylaşacağım. . Çünkü hayatımın bundan sonraki dönemi o kadar hareketli ve yoğun olacak ki.. buraya yazmaya fırsat bulabilir miyim bilmiyorum. .
pardon ben 2. öğretimim ona göre yorum yaptım :) bende avrupa yakasındayım trafik durumuna bağlı tabi bizim şoförler jet gibi 1 saate geldiğimizde oluyo 1,5 saatte geldğimizde oluyo havaya ve trafiğe bağlı.Anladm istnblda anadolu yakasndamsn ben avrupa yakasndaym burdan zor olurmu bide akşam en erken 7buçktamı var sbh gdenler içn ögledn snra falan yokmu.puanlar falan düsüktr istanbldan dglmi
Saol cnm sanada nasip etsn allah inş. Nezaman istyosan :) karşılaşirz belki guzel olur yardmcı olursun servs knusunda falan.ya güzelms servs şartları saatleri falan istnblda puanlar çok yuksek burda tutmayp orda tutan bi bolum olursa terchlermide ona gore yapcm.hangi bolmsn kaçıncı snfsn cnmpardon ben 2. öğretimim ona göre yorum yaptım :) bende avrupa yakasındayım trafik durumuna bağlı tabi bizim şoförler jet gibi 1 saate geldiğimizde oluyo 1,5 saatte geldğimizde oluyo havaya ve trafiğe bağlı.
örgünlerin sabah 6 gibi başlıyo toplanması evine en yakın güzergahtan alıyo servis okul saatine 15-20 dkka kala okulda oluyosun. çıkışıda (örgünler için) son servis 17:00 da kalkıyo ama ikinci öğretim servislerinide kullanabiliyosun.
öğlen de yine ara servisler mutlaka vardır beklenmez akşam 5 e kadar onları konuşursun servis firmasıyla.
tavsiyede verebilirim seneye karşılaşırsak burada :)
bu arada bebişin hayırlı olsun darısı başıma :)
valla bölümüne göre değişir puan durumu ama benim okuduğum bölümde puan farkından ziyade sıralama farkı vardı. puanda bi avantaj tabiki hem istanbula yakın hem hocaları iyi çoğu istanbulda da ders veriyo.
hemde seminerler konferanslar vs vs ne ararsan biizm okulda mevcut :)
Saol cnm sanada nasip etsn allah inş. Nezaman istyosan :) karşılaşirz belki guzel olur yardmcı olursun servs knusunda falan.ya güzelms servs şartları saatleri falan istnblda puanlar çok yuksek burda tutmayp orda tutan bi bolum olursa terchlermide ona gore yapcm.hangi bolmsn kaçıncı snfsn cnm
Kusura bkma ya bilemedm smdi desifre olcani :) dogru söylysn gazetecilik te kendni gelştrmen önemli ha bide çene ve çevre.burda bi akrbm var marmara ünv.gazetecilik okudu 2senedn beri boşta girişken dgl çevresi yok.şmdh nrmal memur olmak içn kpssye falan gryo.mralni bozmak içn söylemyrm tabi.bende sosyoloji oktyodum konyada dvm etseydm gectgmz sene mezun olcktm brakmak zorunda kaldmdeşifre olucam yaa
gazetecilik 4. sınıfım mezun olucam kısmetse bitsede gitsem modundayım bende :) yardımcı olurum yinede arkadaş olarak ekleyebilirsin istersen :)
Sistem değiştiya artık ha istanbul ha kocaeli diye düşünüyorum. şimdi marmara gazetecilikle biizm bölümün ne farkı var allasen :)
istanbul olmazsa kocaeliyi yazsanda pişman olmazsın diye düşünüyorum :)
Kusura bkma ya bilemedm smdi desifre olcani :) dogru söylysn gazetecilik te kendni gelştrmen önemli ha bide çene ve çevre.burda bi akrbm var marmara ünv.gazetecilik okudu 2senedn beri boşta girişken dgl çevresi yok.şmdh nrmal memur olmak içn kpssye falan gryo.mralni bozmak içn söylemyrm tabi.bende sosyoloji oktyodum konyada dvm etseydm gectgmz sene mezun olcktm brakmak zorunda kaldmevlyken vizelere fnallere çalsmak daha kolay dyolar dogrumu ya
Senin içn hayrlsı nyse o olsn cnm.erkeklern hepri aynı dmek ki :-\ o zaman okurken sorunum olmaz benimde tek sorun kazanmak kaldı.çok saol cok yardmcı oldn bna
aslında bende daha atak davransaydım oooo şimdiye bi yerlerde çalışıyodum kesin ama benim bu kocam olacak o zaman sevgilimdi göz açtırmazdı bana ne zaman evlendik o zaman destek vermeye başladı
moralim bozulmaz çünkü bende gazetecilik yapmaktan ziyade kpss düşünüyorum ales egiricem bişiler yapmam lazım gazeteci olmakta kolay değil :)
okulun ilk 2 senesi bekardım ve yurtta kalıyodum alttan bir sürü dersim vardı ne zaman evlendim okul bitmeli diye bi gaza geldim ortalamam tavan yaptı ( bana göre :) )
sorumluluk arttıkca derslere daha çok asılıyosun ona garanti verebilirim :)
Senin içn hayrlsı nyse o olsn cnm.erkeklern hepri aynı dmek ki :-\ o zaman okurken sorunum olmaz benimde tek sorun kazanmak kaldı.çok saol cok yardmcı oldn bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?