uçmak istediğini sakin kimseye söyleme yoksa düşürmeye çalışırlar. .

Cok zor. Ama isteyince yapilir diye dusunuyorum. Ben hem calisip hem okuyorum ve cok zorlaniyorum. Dinlenmeye vakit yok. Uzerine evlilik ve cocuk olsa daha beter olurdum tabii. Yani bayagi zor birsey. Sorumluluklarinizi azami duzeye indirip cok yogun bir sekilde okulunuzla, isinizle ilgilenebilecekseniz olur herhalde. Bilemedim. Ben olsam calisma saatlerimi azaltmak mumkunse azaltirdim, ya da mumkunse calismazdim, eger cocuk da dusunuyorsaniz.

tamam tamam ben karıstırdım.
bir konuda evlilikle ilgili bahsedince...

fazla kk bunyeye zarar kusura bakmayın tekrardan...

güzel haberleri bekliyoruz ; )
yok yok ne kusuru :) 3 yildir beraber yasiyoruz belki o yuzden bununla alakali bir sey yazdiysam aklinizda oyle kalmistir.

kimse nikahsiz birliktelik diye baslamadan gideyim ben

sevgiler

Elbette yorucu olur ama bittiğinde elinde iki mesleğin olur.
Bankada mutsuzsan katlanmak zorunda olmazsın başka bir seçeneğin var çünkü.
Atanamasan bile kreş açarsın. Çocuğun gözünün önünde büyür.
Bölümünün dersleri çok ağır değil.

Artılara yoğunlaş ve bir kaç yıllık yorgunluğa katlan derim.
Eşin yardım ederse çok da zor olmaz.

Eğitimin, öğrenmenin yaşı, zamanı falan yoktur. Hiç bir bilginin eksi olarak, kayıp olarak döndüğü görülmemiştir bence...
İnsanlar konuşur bolca, en iyi yaptıkları şey zaten...

Tebrik ederim sizi ornek bi annesiniz basarılarınız daim olsun:)

Okumanın egitimin yası yoktur. Ben 17 yasında hukuk fakultesine basladım, sınufımda 50 yasında emekliler de vardı, hem calısıp hem okuyan 30 yasında insanlar da. Ne guzel hedef koymussunuz kendinize. Benim annem sosyal hizmet uzmanıydı, calısırken okul oncesi ogretmenligini bitirdi. Hem 2 cocuk, ev isi, calısma hayatı, okulun stajı, calıstıgı yerde nobette tutardı. Su an 10 senelik ogretmen. Gunde 6 saat calısıyor. Hayatından memnun. Basarırsınız siz de insallah:)

Hic bir soyleneni takma ben ogretmenim bos vaktim coktu acikogretim isletmeye yazildim bana da yapamzsin edemezsin yapsan ne olacak diyorlardi ne oldu hic zorlanmadan 4. Sinifa gectim bu sene bitecek ins zwman cabuk geciyor ilerde asil cocuk oldugu zaman cok pisman olursun bankacilik zor..

maddi sorununuz yoksa işi bırakın, okuyun sadece..

Isletmeyi bitirincede baska bolume yazilmayi dusunuyorum hosuma gidiyor okumak sende pes etme.

fesat ınsanlardan hep nefret etmısımdır hasetlerınden ne dıyeceklerını bılemezler ..

tebrık ederım sızı sımdıden bence cok guzel bır karar almıssınız ve eklemek ıstıyorum

4 sene acık ogretımden okuyup hafta sonları dersanede surunen 40 yas ustu o kadar cok tanıdıgım var kı suan cogu mezun olmuş MALİ MÜŞAVİRLİK stajlarını dahı baslatmıs ınsanlar okumanın yası yok kesınlıkle ...

kı sız ben ıdare edebılırım dıye dusunurken fesat ve hasetlerın sozlerını dıkkate almayın derım

Eğer istiyorsan mutlaka yaparsın. Seni vazgeçirmek isteyenlere sakın kulak asma. Eğer yetişemezsen hepsine birden ve birinden vazgeçmek zorunda kalırsan bu asla okulun olmasın. Gerekirse şu anki işini bırak ama okulu bırakma. Hayalin neyse onu gerçekleştir. Ayrıca ben seninle aynı durumda olup bu işi başaran bir çok kadın tanıyorum canım. Eğer kendine güvenirsen bırak hamile olmayı üç çocuğun olsa yine yaparsın. Biraz yorulursun ama yorulduğuna değer. Sana yapamazsın diyenlere gelince, onlar sadece kendileri böyle bir şeye asla cesaret edemeyeceklerini bildikleri için seni vazgeçirip kendilerini rahatlatacaklar. Asla vazgeçme.

ohh masallah ıcımın yagları eridi bilinçli kadın ayrı her zaman kendını gelıstırmıs

Ben sende bu dediğin her şeyi yürütecek azim ve yeteneğin olduğuna inanıyorum. Sen de kendine inanıyorsan her şeyin üstesinden gelebilirsin :) Başkaları hep eleştirmekten ya da küçük görmekten hoşlanır. Kimseye değil kendine güven, kendi sesini dinle yapabilirsin

"Birinden biri patlar" derken temennilerini dile getiriyor onlar. Sizin bir kaybınız olmaz.

Benim şahsi fikrim banka bir bayan için çok kötü bir çalışma ortamı.Her bankaya girdiğimde çalışan bayanlara üzülüyorum.Erkekler genelde kesin ve netler müşteriye karşı.İşin sevimlilik yapma kısmı hep bayanlara kalmış.Genelde müşterilerde bayan çalışanlara atarlanma cesareti gösteriyor..
Mümkünse bankala kökten batsın.Devlet hazine bankası olsa yeter.Diğerleri batsın inşallah.Katılımıda faizliside.

Tebrik ederim sizi ornek bi annesiniz basarılarınız daim olsun:)
tsk ederim.....
okumadığım için çok pişmanım....madem ben okumadım.... hayatta şuan tek dileğim kızımı kendi hayatını kurtarmış saygın işi olan biri olarak görmek..... rabbim hakkımızda hayırlısını versin....

Ağzı olan konuşuyor işte.Seni yürekten kutluyorum canım.Sen evladına faydalı olmak için yapmışsın.Toplumu değiştirecek olan kadınlardır,annelerdir.İnşallah vatana,millete hayırlı evlatlar kazandıracaksın.Yürekten inanıyorum. :)

Bu kısım çok doğru. Atama sayı ve puanlarını takip edin. Bende 2. öğretim okudum her akşam 10:30 - 11:00 gibi çıkarsanız eşinizle ne zaman görüşeceksiniz? İnsanlar önünüze geçmek için değil doğru olanları söylüyor. Çalışmasanız olmaz mı?

Bölüm neydi sizin
Ben ders programına baktım da haftada 18 saat dersim var yani ortalama günde 4 saat bile değil. . 5 te ders başlasa en gec 9 a çıkarım
Olmadı ilk 2 sene okur sonra ücretsiz izin alırım. . Hem memuriyetim köşede durur hem okurum..

Ben bilişim teknolojileri öğretmeniyim okula başladığımda kpssye giren öğretmen atanıyordu branşımda. Ben mezun oldum ve 85 puanla zor atandım. Ayrıca 18 saat çok iyiymiş. Biz 36-45 saat ders falan alıyorduk. O zaman yılların ders dağılımına bakıp arttığı yıllar için izin alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…