- Konu Sahibi karmakarisik56
-
yok ben daha evlenmedim asker yolu bekliyorum donusunde kismetse
yok yok ne kusuru :) 3 yildir beraber yasiyoruz belki o yuzden bununla alakali bir sey yazdiysam aklinizda oyle kalmistir.tamam tamam ben karıstırdım.
bir konuda evlilikle ilgili bahsedince...
fazla kk bunyeye zararkusura bakmayın tekrardan...
güzel haberleri bekliyoruz ; )
Tebrik ederim sizi ornek bi annesiniz basarılarınız daim olsun:)hayatın her döneminde böyle insanlar varolacak onları takma istedikten sonra zorlansanda yaparsın neden olmasın.....
ben kızım anaolkuluna gidnce evde yalnız kalıp sıkıldım lise 2 den sonrasını açıktan bitirdim üni sınavına girdim şimdi aöf 2. sınıftayım geçen sene oğlum oldu şuan 1 yaşında ona rağmen tek 1 ders bıraktım....
kv haberi olunca hııımmmmmm yaptı
eltim o boşa okuyo mezun olsa ne yapacak demiş(kendi lise terk çocuklarına annesi bakıyo kendi oturuyo akşama kadar).....ki ben illa çalışmak için okumuyorum....kızım bişi sorduğunda mal gibi suratına bakmak istemiyorum... sadece üni sınavına beraber çalışsak o bile yeter destek destektir....bi de okuldan eve kağıt veriyorlar anne ne mezunu baba ne mezunu içim rahat lise bile yazamıyordum çünkü değildim....
bundan sonrada durmayı düşünmüyorum oğlum biraz büyüsün ilk hedefim ingilizce kursu hayırlısı bakalım....
kimsenin lafıyla isteklerinden vazgeçme....o sözler beni moralimi bozmak yerine hırslandırıyo......
Sanırım son kez sizlerle derdimi paylaşacağım. . Çünkü hayatımın bundan sonraki dönemi o kadar hareketli ve yoğun olacak ki.. buraya yazmaya fırsat bulabilir miyim bilmiyorum. .
5 yıldır bankadayım artık yoğunluktan müdürün anlayissizligi mesai saatlerinin çok uzun olmasi vs. Gibi sebeplerle 2014 martta tekrar öss ye girmeye karar vermiştim. Eşimin de desteği ile hem kendime daha yakın olan bir alan hemde çocuklarıma eşime daha fazla vakit ayırabilir duruma gelmek için okul öncesi öğretmenliği bölümünü kazandim özellikle 2. Öğretim olarak. .
Şimdi buraya kadar herşey Güzel. .
Çocukları da çok seviyorum zaten çocuk ruhlu bi insanım. .
Mesele buradan sonra başlıyor. Yani ben evet evet ben gündüz 8 -5 çalışacağım. Akşam okula gideceğim ve aynı zamanda evliligi yürütecegim Allah izin verirse.
Insanlar nedense okumak istememi çok garip karşılar oldular . Birisine bunu söylediğimde özellikle bankada ki arkadaşlarıma aldigim cevaplar aynen şu şekilde; " nasıl yapacaksın yapamazsın birinden biri patlar. AA hem 4 sene nasıl okuyacaksin ki. Bir yildir evlisin Kocan çocuk istemiyor mu. Hamile halinle napacan. Eee çocukla nasıl gidecek hem iş hem okul . Yok yok . Olmaz. Beceremezsin. Çık. Hem zaten okul öncesi öğretmenliği nin ataması da biter sen mezun olana kadar. Yok ya. Bankacılık daha iyi ben iyiyim böyle valla elime bu saatten sonra kalem kitap alamam Bebe gibi. Kaç yaş fark olacak sınıftakilerle aranda. "
Ya kızlar çok yoruldum bazen de aklıma gelmiyor değil eşim bebek istiyor zaten 4 sene daha erteleme şansım yok.. ne yapardınız yerimde olsanız. .
Sanırım son kez sizlerle derdimi paylaşacağım. . Çünkü hayatımın bundan sonraki dönemi o kadar hareketli ve yoğun olacak ki.. buraya yazmaya fırsat bulabilir miyim bilmiyorum. .
5 yıldır bankadayım artık yoğunluktan müdürün anlayissizligi mesai saatlerinin çok uzun olmasi vs. Gibi sebeplerle 2014 martta tekrar öss ye girmeye karar vermiştim. Eşimin de desteği ile hem kendime daha yakın olan bir alan hemde çocuklarıma eşime daha fazla vakit ayırabilir duruma gelmek için okul öncesi öğretmenliği bölümünü kazandim özellikle 2. Öğretim olarak. .
Mesele buradan sonra başlıyor. Yani ben evet evet ben gündüz 8 -5 çalışacağım. Akşam okula gideceğim ve aynı zamanda evliligi yürütecegim Allah izin verirse.
Insanlar nedense okumak istememi çok garip karşılar oldular . Birisine bunu söylediğimde özellikle bankada ki arkadaşlarıma aldigim cevaplar aynen şu şekilde; " nasıl yapacaksın yapamazsın birinden biri patlar. AA hem 4 sene nasıl okuyacaksin ki. Bir yildir evlisin Kocan çocuk istemiyor mu. Hamile halinle napacan. Eee çocukla nasıl gidecek hem iş hem okul . Yok yok . Olmaz. Beceremezsin. Çık. Hem zaten okul öncesi öğretmenliği nin ataması da biter sen mezun olana kadar. Yok ya. Bankacılık daha iyi ben iyiyim böyle valla elime bu saatten sonra kalem kitap alamam Bebe gibi. Kaç yaş fark olacak sınıftakilerle aranda. "
Ya kızlar çok yoruldum bazen de aklıma gelmiyor değil eşim bebek istiyor zaten 4 sene daha erteleme şansım yok.. ne yapardınız yerimde olsanız. .
Eğer istiyorsan mutlaka yaparsın. Seni vazgeçirmek isteyenlere sakın kulak asma. Eğer yetişemezsen hepsine birden ve birinden vazgeçmek zorunda kalırsan bu asla okulun olmasın. Gerekirse şu anki işini bırak ama okulu bırakma. Hayalin neyse onu gerçekleştir. Ayrıca ben seninle aynı durumda olup bu işi başaran bir çok kadın tanıyorum canım. Eğer kendine güvenirsen bırak hamile olmayı üç çocuğun olsa yine yaparsın. Biraz yorulursun ama yorulduğuna değer. Sana yapamazsın diyenlere gelince, onlar sadece kendileri böyle bir şeye asla cesaret edemeyeceklerini bildikleri için seni vazgeçirip kendilerini rahatlatacaklar. Asla vazgeçme.Sanırım son kez sizlerle derdimi paylaşacağım. . Çünkü hayatımın bundan sonraki dönemi o kadar hareketli ve yoğun olacak ki.. buraya yazmaya fırsat bulabilir miyim bilmiyorum. .
Ben de aynı lafları çok duydum.
Çalışmıyorum milleti geriyor.
Onun yerine evlendiğimden beri sürücü kursuna gittim ehliyetimi aldım, fotoğraf kursuna gittim sertifikamı aldım, kpss kursuna gittim, girdim sınavıma bekliyorum kadroların açıklanmasını. Millete böyle anlatıyorum bön bön bakıyorlar. Babam bile köstek olma peşinde, 18 sene ben okuttum şimdi kocan mı okutuyor diye laf soktu bi kere. Çok soğuyorum öyle deyince babamdan. Zira çevredekiler de öyle... Bunları yapacağına, çocuk doğur ya da çalış onlara göre. Kendini geliştirmek suç oldu.
Şimdi aklımda yüksek lisans var, bilgisayar kursuna da gideceğim, çatlasınlar patlasınlar takma sen de...
tsk ederim.....Tebrik ederim sizi ornek bi annesiniz basarılarınız daim olsun:)
hayatın her döneminde böyle insanlar varolacak onları takma istedikten sonra zorlansanda yaparsın neden olmasın.....
ben kızım anaolkuluna gidnce evde yalnız kalıp sıkıldım lise 2 den sonrasını açıktan bitirdim üni sınavına girdim şimdi aöf 2. sınıftayım geçen sene oğlum oldu şuan 1 yaşında ona rağmen tek 1 ders bıraktım....
kv haberi olunca hııımmmmmm yaptı
eltim o boşa okuyo mezun olsa ne yapacak demiş(kendi lise terk çocuklarına annesi bakıyo kendi oturuyo akşama kadar).....ki ben illa çalışmak için okumuyorum....kızım bişi sorduğunda mal gibi suratına bakmak istemiyorum... sadece üni sınavına beraber çalışsak o bile yeter destek destektir....bi de okuldan eve kağıt veriyorlar anne ne mezunu baba ne mezunu içim rahat lise bile yazamıyordum çünkü değildim....
bundan sonrada durmayı düşünmüyorum oğlum biraz büyüsün ilk hedefim ingilizce kursu hayırlısı bakalım....
kimsenin lafıyla isteklerinden vazgeçme....o sözler beni moralimi bozmak yerine hırslandırıyo......
Bölüm neydi sizinBu kısım çok doğru. Atama sayı ve puanlarını takip edin. Bende 2. öğretim okudum her akşam 10:30 - 11:00 gibi çıkarsanız eşinizle ne zaman görüşeceksiniz? İnsanlar önünüze geçmek için değil doğru olanları söylüyor. Çalışmasanız olmaz mı?
Bölüm neydi sizin
Ben ders programına baktım da haftada 18 saat dersim var yani ortalama günde 4 saat bile değil. . 5 te ders başlasa en gec 9 a çıkarım
Olmadı ilk 2 sene okur sonra ücretsiz izin alırım. . Hem memuriyetim köşede durur hem okurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?