duccio Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2011 181 2 116 İstanbul 30 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi duccio #1 saçlarımı siyaha boyadığım güne lanet olsun defalarda açtım şimdi ise dipler açık uçlar koyu yardım edin kızlar
saçlarımı siyaha boyadığım güne lanet olsun defalarda açtım şimdi ise dipler açık uçlar koyu yardım edin kızlar
Pluie Her şey çok güzel olacak Kayıtlı Üye 24 Ocak 2010 965 33 96 Afyon 30 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi duccio #2 Ben de siyahtan ilk döndüğümde öyleydi.. Uçlar ve dip arasında bariz 1 ton fark vardı. 2-3 Boyamayla düzeldi.
Ben de siyahtan ilk döndüğümde öyleydi.. Uçlar ve dip arasında bariz 1 ton fark vardı. 2-3 Boyamayla düzeldi.
duccio Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2011 181 2 116 İstanbul 30 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi duccio #3 Pluie .!.: Ben de siyahtan ilk döndüğümde öyleydi.. Uçlar ve dip arasında bariz 1 ton fark vardı. 2-3 Boyamayla düzeldi. Genişletmek için tıkla... sadece diplerinimi boyadın?
Pluie .!.: Ben de siyahtan ilk döndüğümde öyleydi.. Uçlar ve dip arasında bariz 1 ton fark vardı. 2-3 Boyamayla düzeldi. Genişletmek için tıkla... sadece diplerinimi boyadın?
yaseminsen rabbım sen evladımı koruu Kayıtlı Üye 30 Haziran 2007 1.488 12 116 38 İstanbul 30 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi duccio #4 sıyahı akıtman gerekıyor cnm.bu ıslemede uclarından basla uclar acıldıkdan sonra dıplerıne uygulakı tonun ıkı veya uc renk olmasın .. Son düzenleme: 30 Ocak 2012
sıyahı akıtman gerekıyor cnm.bu ıslemede uclarından basla uclar acıldıkdan sonra dıplerıne uygulakı tonun ıkı veya uc renk olmasın ..
Pluie Her şey çok güzel olacak Kayıtlı Üye 24 Ocak 2010 965 33 96 Afyon 30 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi duccio #5 duccio .!.: sadece diplerinimi boyadın? Genişletmek için tıkla... Yoo hayır. Açtırıp boyatmam kuaförde olmuştu. Normalde kendim evde boyuyorum. Önce diplere sürüp 20 dk bekliyorum sonra altlara sürüyorum.. Bikaç boyamayla aradaki fark kapanıyor, renk dengeleniyor.. Özel bir şey yapmadım yani..
duccio .!.: sadece diplerinimi boyadın? Genişletmek için tıkla... Yoo hayır. Açtırıp boyatmam kuaförde olmuştu. Normalde kendim evde boyuyorum. Önce diplere sürüp 20 dk bekliyorum sonra altlara sürüyorum.. Bikaç boyamayla aradaki fark kapanıyor, renk dengeleniyor.. Özel bir şey yapmadım yani..