ucan kusa borcumuz var kocam kendi isinin patronu olma pesinde

Canım demek istediğim haklısın önce borçlar kapansa sonra işinin patronu olsa iyi olur yani eşini anlayamadım
Hmm bende öyle düşünmüştüm zaten :))öyle ya aklın yolu bir ben de dedim eşime ben tamamen sil at kafandan demiyorum el becerinin körelmesine tabi ki rszı değilim dedim ama şu sıkışıklıktan kurtulalım gerçekleştir yine hayalini

Hmm bende öyle düşünmüştüm zaten :))öyle ya aklın yolu bir ben de dedim eşime ben tamamen sil at kafandan demiyorum el becerinin körelmesine tabi ki rszı değilim dedim ama şu sıkışıklıktan kurtulalım gerçekleştir yine hayalini
Kesinlikle haklısın inşallah aklı başına gelir.dinler seni

Oylece canim teoride hersey tozpembe geldi esime ama icraata gelince zorlandi baya hesaplar tutmadi anliycagin ben demistim dememek icin inan zor tuttum kendimi
Ben demiştim deme be usagi:( o çok kötü yapar insanı. Emin ol enine konuna düşünmden hayal meyal yaşamak isteyen bir tek senin kocan değil. Analar ne hayalperestler doğuruyor. Bknz: benim kocam:halay:

Babanızın bulduğu işte çalışmak istememesi , kendi babasının hikayesine girmek istememesi en doğal hakkı, iyi de yapıyor.

Kendi işini açması için destek olun derim. Terzi , batacak bir iş değil. Hiç olmadı kapanır.

Eğer zanaati varsa neden olmasın. Neden bunu bir başkasının yanında zayi etsin.

O borçlar o işle ödenir insaallah. Set olmayın derim. Destek olun.

Bir sebepten dolayı sıfırdan baslayanlardanim. Uğraşırsan olur. Karamsar olmayın.
Çok uç bir hayali yok eşinizin.

Babanızın bulduğu işte çalışmak istememesi , kendi babasının hikayesine girmek istememesi en doğal hakkı, iyi de yapıyor.

Kendi işini açması için destek olun derim. Terzi , batacak bir iş değil. Hiç olmadı kapanır.

Eğer zanaati varsa neden olmasın. Neden bunu bir başkasının yanında zayi etsin.

O borçlar o işle ödenir insaallah. Set olmayın derim. Destek olun.

Bir sebepten dolayı sıfırdan baslayanlardanim. Uğraşırsan olur. Karamsar olmayın.
Çok uç bir hayali yok eşinizin.
Canım sorumluluğumda bi çocuğum var benim öyle oldum olası ilerisini gerisini düşünmeden hareket edemem ki ben

Canım sorumluluğumda bi çocuğum var benim öyle oldum olası ilerisini gerisini düşünmeden hareket edemem ki ben

Bizde farksız değildik , ancak sanırım yapı meselesi. Birde eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz.
Ancak sorumsuz biri değilse destek olun ona derim.
Kafe işi gibi değil batirmaz , sadece belki biraz daha borç yapar :)

Isyerini açtığında bir kaç magazayla anlassa bile dükkan kendini döndürür.

terzi dediği

şu biz küçükken olan konfeksiyon olmayan devirdeki gibi bir terzi mi

yoksa hani bir paça kıvırıp 5 tl alan terzi mi

yani nerede ne şekilde

açıkçası 36 yaşımdayım ve son 30 yıldır terzi işi bir şey giymedim gelinlik hariç

arada bir paça vs yaptırdım tabii ama onu da genelde aldığımız yer yönlendirdi

sonra bir paçam söküldü de paçayı yapan terzinin yerini öğrendim

oraya da eşimin pantolonunun fermuarını değiştirttim bir de bir ufak yırtık vardı kotumda onu yaptırdım

ikisi de tutsa tutsa 5-10 tl tutmadı

ev geçinir mi

benim gibi müşteriler olursa zor

ama benim bu anlattığım terzide 3-4 kişi çalışıyor avuç içi kadar yerde

demek ki kazanıyor

iyi bir terzi bulsam kapısında yatarım.
çok severim bana özel dikilen bir şeyi giymeyi ben açıkçası.
benim gibi düşünen de bir çok kişi var, ama onlar şanslı, bulmuşlar terzilerini.
ben her seferinde değiştiriyorum :(

Back
X