• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi uçakla ilk yolculuk

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

beril78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
294
1
96
İzmir
kızlar merhaba,
biz ailemin ailesine izmire gitmeyi düşünüyoruz ama ben çok korkuyorum çünkü yol çok uzak olduğu için mecburen uçakla gidseceğiz.bebişim 6 aylık.bu aylarda sizlerden uçakla seyahat eden varmı yaaa? prolem oldumu?

Canım biz 2 ay önce izmirden istanbula gittik ve döndük,yiğit 10 aylıktı..gidişte uçak alçalırken biraz ağladı.sanırım kulakları tıkandı,sürekli bir şeyler yedirdim,emzirdim ama yine de rahatsız oldu..yol boyunca oyaladık eline kolyemiz,küpemiz ne varsa verdik.oynadı..dönüşte şarkılar söyleyerek geldik..bir rahatsızlık olmadı ama sıkılıyor tabi.biz bile sıkıldık..size şimdiden iyi yolculuklar.umarım bir sıkıntı olmaz:)

oğlum 45 gunluktu ılk ucaga bındıgımızde..

sonra 3 aylıkken..

6 aylıkken ve 9 aylıkken bındık. gıdıs donus hesaplayın işte hıç bırınde prblem yasammadık..kulagına pamuk koy ucmadan..
alt bezını son dakıka degıs..
mamasını yanında hazır olsun. 9 aylıkken kı uçusunda bıraz yaramazdı gerçi.. ama ağlama hiç olmadı.. yanına ilgi duydugu oyuncaklarını almayı unutma..

Bende haziranda izmire gidicem kızım 5 aylık olucak o zaman .
Çok merak ediyorum yolculuk nasıl gecicek acaba :)
ıNşallah çok yazan olur da bizi rahatlatırlar
Bide zararı yoktur heralde kulaklara falan başınçtan dolayı

bende çok merak ediyorum bende haziranda denizliye gddiecem batmandan kızım şu an 3 aylık burya hamileyken geldim uçakla ama doğduktan sonra ne olcak bakalım

bende 2,5 aylikken istanbula götürdüm oglumu. 3 saat sürdü yolculuk ama yolculuk cok iyi gecti. dönüste üstelik tek basima döndüm. gerci simdi 6,5 aylik. acikcasi cok hareketli. nasil gecer yolculuk merak ediyorum. sanirim yaz tatiline giderken anlayacagim nasil olacagini

ipek 10 aylıkken biz de izmire gittik
hiçççç sorun olmadı uçakta
hele ben tek gittim,ona rağmen rahattık,zaten pusetini uçağın yanına kadar götürebiliyorsun
uçağa bindikten sonra da huzurluydu ipek

biz de 50 günlükken uçtuk 2,5 saat falan..yanımızdaki koltuk da boştu, koyduk araba koltuğunu, paşa paşa geldi..önce gökyüzünü izledi, sonra uyudu oğlum..hiç sorun çıkarmadı..

uçağa binmeden önce altını değiştirdim,emzirdim..bir de kalkışta ve inişte emziğini verdim ağzına..basınç değişiminden kulakları etkilenmesin diye..

2 kez 4 saatlik süre; 2 kezde 1 saatlik süre ile uçakla gittik geldik ama hiç birisinde problem olmadı
sadece kısa olan yolculukların birinde elindeki su bardağını patlattığı için üstümüz başımız ıslandı ve tamamen soyup üzerini değiştirmek zorunda kaldık o kadar.
inişlerde ve kalkışlarda emzik emmediği için su içirmek istedim ama onu da içmedi. ona rağmen bişey olmadı çok şükür.

bende oglusumla gecen gun ucakla istanbula gittik ve donduk ne agladı ne bişey ama baska iki bebek vardı ucak alcalmaya basladıktan sonra yani 15 dk hiç susmadan agladılar

kızlar merhaba,
biz ailemin ailesine izmire gitmeyi düşünüyoruz ama ben çok korkuyorum çünkü yol çok uzak olduğu için mecburen uçakla gidseceğiz.bebişim 6 aylık.bu aylarda sizlerden uçakla seyahat eden varmı yaaa? prolem oldumu?

slm ben oglum 3 aylikken istanbul a uctum , 2 ,5 saatlik yolculukta gidis donuste biraz mirildandi agladi kulaklarin da basinc olustugu icin , baban dr umun tavsiyesi ucak kalkarken ve inerken emzirmemdi oyle yaptim ve ise yaradi, oglum 5 aylik oldu ve yine istanbula ucacagiz umarim oyle rahat olur yolculum yine , sanada emzirmeyi ya da biberom emdirmeyi tavsiye ederim canim.

Back