Online check-in yaptıktan sonra çıktı alacaksınız, onun ile uçağa binebilirsiniz.
Bayanlar merhabalar , öncelikle konuyu buraya açtığım için özür diliyorum hepinize size bir sorum var.
İkinci Defa uçağa bineceğim çok bir bilgim yok .
Şimdi ben biletimi netten aldım .
Bana e bilet adında bir mail geldi , bir gün kalada online check-in yapacağım , bavulum yok sırt çantası olacak yanıma alacağm yani şimdi size sorum bavul varken online check-in çok bir ise yaramadı yinede bekledim bagaj sırasında , bavul yokken bu basılmış bilet olarak ne göstereceğim görevliye ? Sonuçta sıraya girmeden direk geçmem gerekiyor ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim..
İşte saniyelik olmuyor İstanbul da maalesef bir kaç kişi beklemeden geçebilirsiniz demişti ama güvenenednOnline check-in sizin sırasız biletsiz gecmeniz için degilki yerinizi kendiniz daha erken secebilin diye.ztn check in yapmasaniz da hic zaman uzamiyor onlar seciveriyor sizin adiniza iki saniyede.elinize bilet almadan gecemezsnz o sira mecbur beklenecek
Siz o sekilde bindiniz mi hic
Ben de istanbuldan biniyorum sira beklemekten bahsetmiyorum kisa suruyor diye checkin yapmaktan bahsedyrm.nyseİşte saniyelik olmuyor İstanbul da maalesef bir kaç kişi beklemeden geçebilirsiniz demişti ama güvenenedn
Bayanlar merhabalar , öncelikle konuyu buraya açtığım için özür diliyorum hepinize size bir sorum var.
İkinci Defa uçağa bineceğim çok bir bilgim yok .
Şimdi ben biletimi netten aldım .
Bana e bilet adında bir mail geldi , bir gün kalada online check-in yapacağım , bavulum yok sırt çantası olacak yanıma alacağm yani şimdi size sorum bavul varken online check-in çok bir ise yaramadı yinede bekledim bagaj sırasında , bavul yokken bu basılmış bilet olarak ne göstereceğim görevliye ? Sonuçta sıraya girmeden direk geçmem gerekiyor ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Çok guzel anlatmissiniz çok teşekkür ederim supersinizMerhabalar,
www.anadolujet.com.tr adresinden online checkin sekmesine gelin, orada adımları takip ederek koltuğunuzu seçip biniş kartınızı oluşturabilirsiniz. oluşturduğunuz biniş kartınızı bilgisayarınıza indirerek (pdf olarak oluşuyor biniş kartı) çıktısını alabilirsiniz yanınıza. böylece havalimanına gittiğinizde check-in kontuarlarında beklemeden (valiz vermeyecekseniz) direkt olarak güvenlik kapılarından geçerek uçuşun yapılacağı kapıya gidebilirsiniz. elinizdeki biniş kartı ile uçağa binebilirsiniz. iyi yolculuklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?