Uçak online check-in hk.

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Bayanlar merhabalar , öncelikle konuyu buraya açtığım için özür diliyorum hepinize size bir sorum var.
İkinci Defa uçağa bineceğim çok bir bilgim yok .
Şimdi ben biletimi netten aldım .
Bana e bilet adında bir mail geldi , bir gün kalada online check-in yapacağım , bavulum yok sırt çantası olacak yanıma alacağm yani şimdi size sorum bavul varken online check-in çok bir ise yaramadı yinede bekledim bagaj sırasında , bavul yokken bu basılmış bilet olarak ne göstereceğim görevliye ? Sonuçta sıraya girmeden direk geçmem gerekiyor ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Çıktı alınmıyor muydu o biletler?

Online check-in sizin sırasız biletsiz gecmeniz için degilki yerinizi kendiniz daha erken secebilin diye.ztn check in yapmasaniz da hic zaman uzamiyor onlar seciveriyor sizin adiniza iki saniyede.elinize bilet almadan gecemezsnz o sira mecbur beklenecek

bi uçak firmasında QR kodu ile işlem yapılıyordu, ben telime o kodu ekran resmi olarak kaydetmiştim, sıra beklemeden geçmiştim, ama diğer firma illa bilet istediğinden bekleyenler sıradan çıkıp bilet bastırıp gelmişti. firmaya göre de değişiyor.

İşte saniyelik olmuyor İstanbul da maalesef bir kaç kişi beklemeden geçebilirsiniz demişti ama güvenenedn

Online biletinizde barkod var ise o ciktiyla direkt olarak ucaga binis kapisina gidebilirsiniz

msozcelk Bigaripyolcu
THY sitesinde açıklaması var:

7. Uçuşumdan ne kadar süre önce havalimanında olmalıyım ve havalimanına varınca ne yapacağım?

Online check-in yapmış olan yolcularımız havalimanında biniş kartlarını almak ve bagajlarını teslim etmek için kendilerine tahsis edilmiş olan Bagaj teslim bankolarına başvurmalıdırlar. Bu bankolar uçuşun kalkış saatine dış hatlar için 60 dakika, iç hatlar için ise 45 dakika kala check-in işlemlerine kapatılmaktadır. Lütfen havalimanına geliş saatinizi, bu işlemlerin yanı sıra, havalimanı güvenlik taramaları için gereken süreyi de hesaba katarak planlayınız.

Biniş kartını basmış olan yolcularımız ise, bagajları yoksa güvenlik kontrolünden geçerek doğrudan uçuş kapısına gidebilirler. Yolcularımızın bagajları olması durumunda bu bagajların "Bagaj teslim" bankolarına teslim edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız bagaj tesliminin ardından uçuş kapısına gidebilirler.

Bende binecegin uçağın sitesinden baktım bu bilgiye ulaştım

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-25-11-00-12.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2017-01-25-10-59-25.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 147
İşte saniyelik olmuyor İstanbul da maalesef bir kaç kişi beklemeden geçebilirsiniz demişti ama güvenenedn
Ben de istanbuldan biniyorum sira beklemekten bahsetmiyorum kisa suruyor diye checkin yapmaktan bahsedyrm.nyse

Telefonunuza bir QRKod gelmiş olması gerek. Kapıda onu okutup gireceksiniz. Basılmış bir bilete gerek yok.

Merhabalar,

www.anadolujet.com.tr adresinden online checkin sekmesine gelin, orada adımları takip ederek koltuğunuzu seçip biniş kartınızı oluşturabilirsiniz. oluşturduğunuz biniş kartınızı bilgisayarınıza indirerek (pdf olarak oluşuyor biniş kartı) çıktısını alabilirsiniz yanınıza. böylece havalimanına gittiğinizde check-in kontuarlarında beklemeden (valiz vermeyecekseniz) direkt olarak güvenlik kapılarından geçerek uçuşun yapılacağı kapıya gidebilirsiniz. elinizdeki biniş kartı ile uçağa binebilirsiniz. iyi yolculuklar diliyorum.

Çok guzel anlatmissiniz çok teşekkür ederim supersiniz

Check-in yapmanın bir kaç yolu var.

1. Yazıcı imkanınız varsa online olarak (bilgisayardan internet sitesinden PNR kodu veya e-bilet numaranız ile koltuk seçtikten sonra biniş kartınızı yazdırıp çantanıza alabilir ve direkt olarak güvenliğe gidebilirsiniz.

2. Yazıcınız yoksa cep telefonunuzdaki (yüklemiş olduğunuzu var sayıyorum) mobil aplikasyondan check-in işlemini yapıp QR kodunuzu mesaj olarak isteyebilir ve wallet uygulamanıza yükleyebilirsiniz. Bu şekilde de direkt güvenlik kontrolüne geçebilirsiniz. Dikkat! Cep telefonunuzun şarjının dolu olduğundan, tam güvenlik sırasında şarj bitip kapanmayacağından emin olmalısınız.

3. Yazıcınız yoksa, telefonunuzda da mobil aplikasyon yoksa, telefonunuz akıllı telefon değilse vs vs, BAZI havaalanlarında kiosk'lar mevcut. Buralara PNR kodu veya e-bilet numaranızı girerek biniş kartınızı kendiniz bastırabilirsiniz.

Netten biletimi alıyorum 24 saat kala gene netten koltuğumu seçiyorum havaalanında online check in bankosuna gidip biletimi alıyorum valizimi veriyorum geçiyorum uçağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…