Uçak korkusu

6+7+yarim saatlik ucak yolculugu yapiyorum esimin memleketine varmak icin.
En cok da yarim saatlik olandan korkuyorum pirpir denilen eski ucaklardan.
Gercekten havada oldugunuzu hissediyorsunuz.
Bir de gelismis ulkelerin 2. Belki 3. Eli kullaniliyor orada.
Inene kadar kelime i sahadet getiriyorum.
Hostesler az bir hizli hareket etsin hah ucak dusuyor diye basliyorum dualara :KK70:

Uçak korkum hiç
Yoktu
Defalarca bindim
Ama gecenlerde düşen uçak ve yasamını yitiren kızlar beni derinden etkiledi
Birdaha asla binemem

Hayatım boyunca düşüncede bende hep korkmuştum uçaktan hemde hiç binmediğim halde, sonra şehir dışına çıkmam gerekti bindim kalkış ve iniş dışında sanki otobusteymişim gibi hissettim cam kenarıydı bide hiç korkum olmadı hatta artık çok keyif alıyorum :)) ben sadece deniz üstünden giderken düşerse diye korkuyorum bende denizden korkarım :))

uçakta ölme ihtimaliniz, yürürken - arabada seyahat ederken - hatta karşıdan karşıya geçerken ölme ihtimalinizden daha az.. ben bu konuya yazdım mı ya daha önce :KK53:

Ay kıyamam sana. Benim erkek arkadaşımda da var aynı sorun bu yaşında uçağa neredeyse hiç binmemiş o yüzden seni çok iyi anlıyorum yurt içi olsa zorlama diyeceğim de yurt dışında yaşıyormuşsun illa ki binmek zorundasın buralara gelmek için belki psikoterapi falan alsan fobinin çözümünde bir sürü yöntemler var artık yık şeme yok hipnoz falan geçmiş olsun bu arada o kadar talı yazmışsın ki içim cız etti

Hayatım boyunca düşüncede bende hep korkmuştum uçaktan hemde hiç binmediğim halde, sonra şehir dışına çıkmam gerekti bindim kalkış ve iniş dışında sanki otobusteymişim gibi hissettim cam kenarıydı bide hiç korkum olmadı hatta artık çok keyif alıyorum :)) ben sadece deniz üstünden giderken düşerse diye korkuyorum bende denizden korkarım :))
Ben de yarın binicem inşallah :))

Merhaba
Lütfen kendinizi bu düşünceye odaklamayın. Düşünsenize araba kazaları vs çok daha fazla . Çak çok daha güvenli. Hem kabin ekibini düşünün, onlar (yani bizler) :) sadece sizin memnuniyetinizi sağlamak için değil en önemlisi emniyet ve güvenliğiniz için orada. Gökyüzünde olmak şahane bir şeydir, kendinizi kasmayın.. üzmeyin, belki terapi ise yarayabilir.. sevgiler

Merhaba
Lütfen kendinizi bu düşünceye odaklamayın. Düşünsenize araba kazaları vs çok daha fazla . Çak çok daha güvenli. Hem kabin ekibini düşünün, onlar (yani bizler) :) sadece sizin memnuniyetinizi sağlamak için değil en önemlisi emniyet ve güvenliğiniz için orada. Gökyüzünde olmak şahane bir şeydir, kendinizi kasmayın.. üzmeyin, belki terapi ise yarayabilir.. sevgiler
Teşwkkrür ederiz ❤️❤️

X