• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uçak korkusu...ne yapabilirim?yada yapabileceğim birşey var mı?

gerçekten çok teşekkür ederim.sayenizde belki de çözüm bulucam bu duruma.diğer kara ve deniz yolculuklarında da başladığı için bu korkular iyice endişelenmeye başlamıştım.doktora gitmeyi de hep erteliyordum.önümüzdeki hafta gidicem.

Hadi bakalım tedavi sürecin hakkında bana da özelden yaz anlat nasıl gittiğini.haberdar et gelişmelerden :)

Bu konu eski biliyorum ama, merak ettim uçak korkunuzu yendiniz mı?
Yendiyseniz şayet nasıl başardınız,
Bende çok korkuyorum ya uçak düşerse diye :KK43: böyle giderse panik atak olacağım yoksa...

Bu konu eski biliyorum ama, merak ettim uçak korkunuzu yendiniz mı?
Yendiyseniz şayet nasıl başardınız,
Bende çok korkuyorum ya uçak düşerse diye :KK43: böyle giderse panik atak olacağım yoksa...

Bindiginiz ucagin dusme orani ile gunluk hayatta basiniza gelebilecek felaketleri kiyaslarsaniz, o oran o kadar minik ve ucak da o kadar guvenilir kalir ki :) inanin arabalar ve ulkemizdeki soforler cok daha tehlikeli.
Ancak yine de bu korkunuz fobi derecesine geldiyse bir psikologdan yardim alin, korkunuzu cozmeniz konusunda cok yardimci olacaktir.

Bindiginiz ucagin dusme orani ile gunluk hayatta basiniza gelebilecek felaketleri kiyaslarsaniz, o oran o kadar minik ve ucak da o kadar guvenilir kalir ki :) inanin arabalar ve ulkemizdeki soforler cok daha tehlikeli.
Ancak yine de bu korkunuz fobi derecesine geldiyse bir psikologdan yardim alin, korkunuzu cozmeniz konusunda cok yardimci olacaktir.
Cevabınız için teşekkür ederim :)
Evet istatistikleri düşünürsek en güvenlisi uçak, fakat uçak düştüğünde kimsenin sağ çıkmaması bu işte beynimi yiyip bitiren... :mad: bunu yazmak bile beni korkuttu...
Psikologların içindeyim, ama çalışan olduğum için etik olmuyor.
Aslında psikoloji ilgi alanıma giriyor kendim de aşabilirim, fakat bu konuda nasıl olumlama yapabilirim ki, ne düşünürsem düşüneyim kendimi kandırımayacağımı biliyorum.

İstiyorum ki böyle keyifli mutlu bi şekilde uçayım :halay:

Cevabınız için teşekkür ederim :)
Evet istatistikleri düşünürsek en güvenlisi uçak, fakat uçak düştüğünde kimsenin sağ çıkmaması bu işte beynimi yiyip bitiren... :mad: bunu yazmak bile beni korkuttu...
Psikologların içindeyim, ama çalışan olduğum için etik olmuyor.
Aslında psikoloji ilgi alanıma giriyor kendim de aşabilirim, fakat bu konuda nasıl olumlama yapabilirim ki, ne düşünürsem düşüneyim kendimi kandırımayacağımı biliyorum.

İstiyorum ki böyle keyifli mutlu bi şekilde uçayım :halay:
Internette THYnin zaman zaman ucak fobisi kurslari actigini gordum belki boyle bir sey deneyebilirsiniz :)

Back
X