- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur mu acaba inşallah olur istanbulda değil burda sorun çıkardı ama orda çıkmaz heralde diye düşünüyorum yanında eşide var aynı bilette :SEee bu sorun değil ki
Ben de yazdım kızlık soyadımı
Nüfusun arkasında yazıyor zaten kızlık soyadımız
Evlilik cüzdanını da yanıma aldım sorun olmadı.
bu pegasus ama sanırım içeri alan görevliye bağlı inşallah alırlar canım yaBenim SunExpress ti bu arada
izmir kadın resmen lanet cıktı tektimde yanımda başka param olmasa kalmıştım öyle.siz yine vaktiniz varken araştırın düzeltmeye calışın. Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyim başkademe öle deme :S
yaaaa offf bide baskasına aldım hangi hava limanıydı cnaım
kesinlikle almazlar . iptal ettirip yeni bilet alabilirsiniz. ama bir kısmını geri ödemez.yaa soyguncular ya baskası adına aldım soyadı değişmez diyor hükümlerde acaba bu şekilde gitse almazlar mı
çok sinir bozucu hakikaten kaderimizse çekicez neyseki kücük bir yer izmir değilizmir kadın resmen lanet cıktı tektimde yanımda başka param olmasa kalmıştım öyle.siz yine vaktiniz varken araştırın düzeltmeye calışın. Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyim başka
maalesef almazlar ama daha önce aynı hatayı yapmış biri olarak anlatayım.yaa soyguncular ya baskası adına aldım soyadı değişmez diyor hükümlerde acaba bu şekilde gitse almazlar mı
soydı kızlık soyadı canımBen sorun olmuyor diye biliyorum. Şirketin uçak biletlerini ben alıyorum ve bazen yanlışlıklar olabiliyor. Harf hatası mı bu ne peki? Soyad tamamen yanlışsa sorun olabilir de ufak tefek yanlışlıklar sorun olmuyor diye biliyorum
soydı kızlık soyadı canım
yok kız nerden çıkardınnorwe evlendimi conemmmmm :)
ne bileyim bacımmmmyok kız nerden çıkardın
bileti bana değil akrabama aldım
ne bileyim bacımmmm
:)))
o hava yolunu araıp bilgi alın ama bildiğim kadarıyla kıl işler
çok sorun olabiliyor.
hangi uçak şirketi yaz bana özelden ben öğreneyimya her telefon hattı normal no iken bunların ki 0888 li bir hat ve özel bakiye alıp aramak lazım 6 tl aldım dınıdıdıdı müzik dinletip 4 dk dolunca kapadılar
dksı 1.5 tl imiş :S
soygunculuk
kımlıkte kızlık soyısmı varsa sorun olmaz yenı soyısım var dıgerı yoksa sorun olabılır canımtatlım kızlık soyadını yazmış oldum ad doğru soyad kızlık soyadı :S