uçak bileti isim hatası konusunda bilgisi olan lütfen :S

Eee bu sorun değil ki
Ben de yazdım kızlık soyadımı
Nüfusun arkasında yazıyor zaten kızlık soyadımız
Evlilik cüzdanını da yanıma aldım sorun olmadı.
olur mu acaba inşallah olur istanbulda değil burda sorun çıkardı ama orda çıkmaz heralde diye düşünüyorum yanında eşide var aynı bilette :S

deme öle deme :S
yaaaa offf bide baskasına aldım hangi hava limanıydı cnaım
izmir kadın resmen lanet cıktı tektimde yanımda başka param olmasa kalmıştım öyle.siz yine vaktiniz varken araştırın düzeltmeye calışın. Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyim başka

izmir kadın resmen lanet cıktı tektimde yanımda başka param olmasa kalmıştım öyle.siz yine vaktiniz varken araştırın düzeltmeye calışın. Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyim başka
:KK43: çok sinir bozucu hakikaten kaderimizse çekicez neyseki kücük bir yer izmir değil
sağol canım benim

Malesef canım kesinlikle kabul etmezler bende ablama almıştım bilet üstelik yabancı bi site var ordan aldım atlasjetti firmada malesef kesinlikle değişmiyorlar 3 harfe kadar hatalı giriş düzeltebiliyoruz dedi iptal ettim bileti 145 e aldığım biletin 60 tl si iade oldu güya ama aracı olan şirket 5 ay oldu hala yapmadı odemeyi

Pegasus eğer ekonomik bilet aldıysan iptallerde %100 para yanıyor. Tecrübe ile sabit. Ama şöyle birşey var kızlık soyadı ise alırlar bence sorun olmaz benim arkadaşın alakasız bir soyadmış oyüzden almadılar.

Benim 2 ismim var ben 1 tanesini yazıyorum ve soyadımı yazıyorum genelde sorun olmuyor. Inşallah sizinkide olmaz

Benzer sorunu bende yaşadım nüfusta çift Soyisim kullanıyorum ama birini yazmıştım sonradan bir arkadaşım uyardı ama artık alınmıştı biletler hemen tlf açtım sorun olmaz ama yanınızda evlilik cuzdaninizida bulundurun dediler fakat ucusta check-in de hiç sorun çıkmadı hatta evlilik cüzdanı ni bile istemediler biletim gidiş dönüştü ne giderken ne dönerken sorun cikmadi

Bende evlendiğimde pasaportumu hemen değişmemiştim. 2 defa öyle seyahat ettim Türkiye'ye bi sorunda yaşamadım evlilik cüzdanımda yanımdaydı. Şirkette pegasus du.

Ben sorun olmuyor diye biliyorum. Şirketin uçak biletlerini ben alıyorum ve bazen yanlışlıklar olabiliyor. Harf hatası mı bu ne peki? Soyad tamamen yanlışsa sorun olabilir de ufak tefek yanlışlıklar sorun olmuyor diye biliyorum o_O

yaa soyguncular ya :KK43: baskası adına aldım soyadı değişmez diyor hükümlerde acaba bu şekilde gitse almazlar mı
maalesef almazlar ama daha önce aynı hatayı yapmış biri olarak anlatayım.
son dakikaya kadar farketmeyim havaalanında bir harf hatasıyla uçağa alınmadım.
Havaalanında değişiklik yapamadılar firmayı aradım paramı geri iade ettiler ama katı fiyatına aynı bileti tekrar sattılar. Zman geçmeden mutlaka ara ve değişiklik yaptır.

ne bileyim bacımmmm
:)))
o hava yolunu araıp bilgi alın ama bildiğim kadarıyla kıl işler
çok sorun olabiliyor.

ya her telefon hattı normal no iken bunların ki 0888 li bir hat ve özel bakiye alıp aramak lazım 6 tl aldım dınıdıdıdı müzik dinletip 4 dk dolunca kapadılar
dksı 1.5 tl imiş :S
soygunculuk

X