uçak bileti isim hatası konusunda bilgisi olan lütfen :S

Ben 2 bucuk yıl thy de yer hizmetleri memurluğu yaptım. Prosedür bu. Birazda görevlinin aldığı sorumluluğa bağlı.

görevlinin insiyatifine kalmış bir durum aslında. misal pegasusta iç hat uçuşlarında excess bagaj çıkınca 1-2 kilo olsa dahi alıyorlar farkını. fakat son iki uçuşumdaki iki görevli almadı mesela. ama kimi ben bir şey yapamam diyor. biraz bastırmak gerek.

Canım twiterdan yazsana, nasıl bir hava yolu çağrı merkezi ki saatlerdir kimselere ulaşamıyorum diye. Başka markaların sosyal medyadan yazınca hızlıca dönüş yaptıklarına çok şahit oldum

Isim soyad degisikligi yapilamaz yaziyor sitelerinde.
Lakin kiZlik soyadi ile ucabilme ihtimali var.

0850 250 67 77 bu numarayi deneyin isterseniz bir de.
ordan yapmadılar öbüründede dk sı 1.5 tl imiş sağolsun paketr aldım onuda yediler haram olsun ya nası bir rezillik soygunculıuk

ordan yapmadılar öbüründede dk sı 1.5 tl imiş sağolsun paketr aldım onuda yediler haram olsun ya nası bir rezillik soygunculıuk
Bu firmalar ucuz bilet satiyor ama degisiklik su bu olursa yandin herseyi paraya cevirmisler.
Bagajdan ucakta verdikleri suya kadar para.
Telefonu bile para. En iyisi hic bulasmamak.
Thy, atlasjet, anadolujet fln iyi.

görevlinin insiyatifine kalmış bir durum aslında. misal pegasusta iç hat uçuşlarında excess bagaj çıkınca 1-2 kilo olsa dahi alıyorlar farkını. fakat son iki uçuşumdaki iki görevli almadı mesela. ama kimi ben bir şey yapamam diyor. biraz bastırmak gerek.

Kesinlikle öyle herşey görevlide bitiyor. Kimiside kendini riske atmamak için hiç taviz vermiyor geri dönüşü çok ağır olabiliyor çünkü. İşten çıkarılmaya kadar gidiyor. Şansa kalmıs bir durum.

Bu firmalar ucuz bilet satiyor ama degisiklik su bu olursa yandin herseyi paraya cevirmisler.
Bagajdan ucakta verdikleri suya kadar para.
Telefonu bile para. En iyisi hic bulasmamak.
Thy, atlasjet, anadolujet fln iyi.
kuzum ya az değil ki 180 tl :S atlas jetten diğer gün için 150 ye aldım

Evet ben öyle yaptım uçak kalkmadan iptal edince parayı iade ediyolar
insanlara söyledim aldım diye tarihide uçus no da verdim
rezalet bi işi beceremedim olcak bugün 10 tane bilet aldım hepsinde işlem doğru bir bunda
offf :KK43:kartta benim etmezler zaten son dk bilette bulamazlar
belki görevli insaflıdır da alır
artık yapacağım birşey kalmadı :KK43:

Canım twiterdan yazsana, nasıl bir hava yolu çağrı merkezi ki saatlerdir kimselere ulaşamıyorum diye. Başka markaların sosyal medyadan yazınca hızlıca dönüş yaptıklarına çok şahit oldum
evet faceden yazdım canım ama resmen sinirden mideme kramplar girdi yaa

Eger bilet aldığınız kişi yeni evli felan sayilirsa, artık nüfus cuzdaninda kızlık soyismi de yazıyor. Arka yüzünde en altta. yani ben 3 sene önce kimliğini değiştirmiştim yazıyor soyismim. Eğer tanidiginizda da yazıyorsa sorun olmaz bilette diye düşünüyorum.

Eger bilet aldığınız kişi yeni evli felan sayilirsa, artık nüfus cuzdaninda kızlık soyismi de yazıyor. Arka yüzünde en altta. yani ben 3 sene önce kimliğini değiştirmiştim yazıyor soyismim. Eğer tanidiginizda da yazıyorsa sorun olmaz bilette diye düşünüyorum.
amin canım boşa gitmesin 175 tl sonuçta eşide yanında ikisde aynı bilette kesili

Pegasus ucuz bileti musteri hizmetlerinden cikariyor resmen..
Aradiginizda dakikalarca musteri temsilcisine baglamiyolar..
Baglandiniz lafi uzatiyolar baska yardimci olabilcegim bi konu var mi demelerini bile samimi bulmuyorum..
Her aradiginda 9-10 lirayi gozden cikar..

Benim bir arkadaşın başına geldi. Annesine eşi bilet almış. Sosyal Paylaşım şitesindeki soyadı farklıymış o kalmış aklında çocuğun o isim ve soyisime rezerve yaptırmış. Sonç para yandı.

arkadaşlar sabahtan beri uğrasıyorum allah aşkına bilen biri yardım etsin bilet aldım birileri içim bilette birinin soyadını yanlış yazdım arıyorum tarıyorum bulamadım ne yapacağım
numaraları 0888 ile baslıyor telefonum aramıyor nasıl bir firma maile de cevap atmıyor
pegasus tan aldım..

bilen var mı soyadı yanlış alırlar mı check in de
param havaya mı gitcek :S
saat 18:00 oldu hala çabalıyorum ya
stresten kalbim sıkışıyor ya valla
iyilik yapcam derken :S
bende netten almstim snra kimligmi unuttm evdn yanimda ehlytim vardi ondada kizlik soyadm yaziydu naptm ettysem vermdlr bileti tcme bile bakmadlr yandi gtti bilt

Benim bir arkadaşın başına geldi. Annesine eşi bilet almış. Sosyal Paylaşım şitesindeki soyadı farklıymış o kalmış aklında çocuğun o isim ve soyisime rezerve yaptırmış. Sonç para yandı.
:KK43: nayır eylüllll deme öle bide baskasına aldım ayyy kazıkcı firmalar yaa ee o koltuk bosamı gitcek allahım üzüldüm çok

Pegasus ucuz bileti musteri hizmetlerinden cikariyor resmen..
Aradiginizda dakikalarca musteri temsilcisine baglamiyolar..
Baglandiniz lafi uzatiyolar baska yardimci olabilcegim bi konu var mi demelerini bile samimi bulmuyorum..
Her aradiginda 9-10 lirayi gozden cikar..
6 tl gittti zaten boşa nettede isim değişikliği yokmuş aramıcam artık aldılar aldılar almadılar havaya gitcek :KK43:

X