uçak bileti isim hatası konusunda bilgisi olan lütfen :S

arkadaşlar sabahtan beri uğrasıyorum allah aşkına bilen biri yardım etsin bilet aldım birileri içim bilette birinin soyadını yanlış yazdım arıyorum tarıyorum bulamadım ne yapacağım
numaraları 0888 ile baslıyor telefonum aramıyor nasıl bir firma maile de cevap atmıyor
pegasus tan aldım..

bilen var mı soyadı yanlış alırlar mı check in de
param havaya mı gitcek :S
saat 18:00 oldu hala çabalıyorum ya
stresten kalbim sıkışıyor ya valla
iyilik yapcam derken :S

kesinlikle isim yanlışlığı sonucu uçağa almıyorlar, son dakikaya bırakmayın, başımıza geldi, almadılar.

kısa bir süre önce bilet alırken teyzemin soyadını yanlış verdik. boşanmıştı, kızlık soyadını vermemiz gerekiyordu. biz evlilik soyadını verdik. uçağa binememişti.

aranmıyor 0888 li no da uğrasıyorum allahım ya ne lanet iş hay kafam benim :KK43: ne hata yaptım ki

arkadaşlar sabahtan beri uğrasıyorum allah aşkına bilen biri yardım etsin bilet aldım birileri içim bilette birinin soyadını yanlış yazdım arıyorum tarıyorum bulamadım ne yapacağım
numaraları 0888 ile baslıyor telefonum aramıyor nasıl bir firma maile de cevap atmıyor
pegasus tan aldım..

bilen var mı soyadı yanlış alırlar mı check in de
param havaya mı gitcek :S
saat 18:00 oldu hala çabalıyorum ya
stresten kalbim sıkışıyor ya valla
iyilik yapcam derken :S
Benimde öyle oldu uçak kalkmadan bilet paramı geri aldım ve sonra yine bilet aldım

malesef öyle, erken davranırsanız sanırım değiştirme yapabilirsiniz. orayı tam bilmiyorum.
biz farkedemedik, havaalına gittiğimizde ayırttığımız bileti alırken son dakikaya kaldığı için yanıyor.

canım iptal seçeneği var internette etsem paramı verir mi acaba :S onu merak ediyorum
iptalde vergileri veriyolar galiba ben de ertelemek zorunda kalmıştım üzerine baya para ekleyip yeni bilet almıştım

o numara şaka gibi :KK62:dakikalarca bekliyosun açmıyolar dakikası 1 buçuk lira biletin yarı parası kadar tele gitmişti benim

benim biletimi alan tanıdık da ismimi tamamen yanlış söylemişti :) biz de pegasustan almıştık. fakat benim ismim nadir bulunan farklı bir isim, benzetilen isim de kulağa çok yakın gelen bir isim olduğu için anlayışla karşılamışlardı. call center ı arayıp değiştirtmştim. ama soyadı için farklı bir uygulama var mı ondan emin değilim.

** 3 harfe kadar sorun edilmiyor soyisminin yada isminin anlamanın değişmemesi gerekiyor sadece.
** Eğer evli ise ve kızlık soyismi ile bilet alınmışsa, evlilik cüzdanı gerekiyor.
** Boşanmış ve nüfus cüzdanında kızlık soyismini kullanıyorsa ama bilette eski eşinin soyismi var ise ozaman yer hizmetleri görevlisi ile birlikte polise gidiliyor ve havaalanı polisi onayı alınıp öyle uçuşa izin veriliyor.

Isim soyad degisikligi yapilamaz yaziyor sitelerinde.
Lakin kiZlik soyadi ile ucabilme ihtimali var.

0850 250 67 77 bu numarayi deneyin isterseniz bir de.

** 3 harfe kadar sorun edilmiyor soyisminin yada isminin anlamanın değişmemesi gerekiyor sadece.
** Eğer evli ise ve kızlık soyismi ile bilet alınmışsa, evlilik cüzdanı gerekiyor.
** Boşanmış ve nüfus cüzdanında kızlık soyismini kullanıyorsa ama bilette eski eşinin soyismi var ise ozaman yer hizmetleri görevlisi ile birlikte polise gidiliyor ve havaalanı polisi onayı alınıp öyle uçuşa izin veriliyor.

soy isminin veya isminin anlamının değişmemesi gibi bir şey yok. ben bizzat yaşadım. tamamen farklı bir isim vermişlerdi, sadece ilk harfi tutuyordu. değiştirdiler.

soy isminin veya isminin anlamının değişmemesi gibi bir şey yok. ben bizzat yaşadım. tamamen farklı bir isim vermişlerdi, sadece ilk harfi tutuyordu. değiştirdiler.

Ben 2 bucuk yıl thy de yer hizmetleri memurluğu yaptım. Prosedür bu. Birazda görevlinin aldığı sorumluluğa bağlı.

iptalde vergileri veriyolar galiba ben de ertelemek zorunda kalmıştım üzerine baya para ekleyip yeni bilet almıştım

o numara şaka gibi :KK62:dakikalarca bekliyosun açmıyolar dakikası 1 buçuk lira biletin yarı parası kadar tele gitmişti benim
su an aynısın yasıyorum aldıgım dk da bitti allah belalarını versin gerçekten bu ne yaa
ne işimi yapabildim üstüne param da gitti

X