Üç oğlu IŞİD’e katılan baba: Biz çocuklarımıza insan sevgisini öğretmiştik

Ya arkadaşlar bu ülke hepimizin, bu konuda bari bunu tartışmayalım. Gençlerimiz gitmiş bir bilinmezliğe ve daha duymadıklarımız da vardır, işte aramızdaki bir üyenin kardeşi, neyseki kurtulmuş. Bu konuda bu ülke benim senin değil tartışmaları yerine bu gençlerimiz neden bu tuzağa düşüyor, neden buna gereksinim duyuyor bunu irdelemeliyiz. Bu konudaki her haber aynı zamanda bizim ve çevremiz için uyarı niteliğinde. Umarım bu gençlerimiz sağsalim gelirler...

3 evladı birden gitmiş hem de , çok büyük yıkım Allah yardımcısı olsun . Umarım pisliğe bulaşmadan akılları başlarına gelirde geri dönebilirler .

Çok büyük geçmiş olsun . Umarım kardeşin hatasının farkına varıp, normale dönmüştür şu an .

ülke senin- benim kavgası yapıyoruz daha biz.. hayır merak ediyorum ülke X kişisinin olsa ne olmasa ne.. milletin işi gücü laf.. sonra da "Türkler neden böyle" konusunda sallayıp duruyor bazı üyeler..

neyse..

Adım gibi eminim bu çocukların sayıları zannedilenden daha fazla.. nedeni de bu ülkede okusan da bir şey olamıyorsun, okumasan da bir şey olamıyorsun.. millet açlık sınırının altında yaşıyor, herkes mutsuz ve umutsuz.. bundan iyi fırsat mı olur örgütler için?

iyi de neden ingiltereden almanyadan iyi üniversitelerde okuyan gençler bile kaçıp kaçıp işid e katılıyor.
adam prof. çocukları elbette açlık sınırında değil.
aşırı bir beyin yıkama mevcut, bu beyin yıkayan kimselere çok ağır cezalar verilmeli, lakin twitterda facebookta kişisel hesaplarıyla aleni bir şekilde işid e davet ediyorlar da, şikayet ettiğim halde polislerin bir şey yaptığı yok.

demek ki mutlu değiller, demek ki arayış içindeler zaten bir çoğu da macera arayan ergen olduğuna eminim.. ama ben kendi ülkem için konuşuyorum.. kaldı ki dikkat edersen ben bir tek açlık sınırını yazmadım.. okusan da- okumasan da hiç bir şey olamıyorsun bu ülkede.. açık bir sayım yapılsa acaba o söylediğin ülkelerden mi yoksa bizim ülkemizden mi katılım fazla? o forumlarda, haber sitelerinde yapılan yorumları okudukça sayı bakımından kıyas bile kabul etmez hiç bir ülke bizimkiyle..

Son düzenleme:
Kardeşimle de yaşıt bir tanesi,16 yaşında kardeşim.Bir damlacık çocuklarının beynini yıkıyorlar,kaçak oynuyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…